Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 13:56   #1381
Gleniusia
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

ale Ci zazdroszczę

ja się tylko przywitam pożalę się troszkę i zniknę do garów obiad szykować
dziś obudził mnie buziak, miłe "dzień dobry" a po chwili, kiedy jeszcze dobrze oczy nie otworzyłam stwierdzenie:"wiesz co, nie chce mi się iść na to wesele bo mam poczucie że to strata czasu naszego krótkiego urlopu"
więc zgodnie z prawdą mu powiedziałam że iść przecież nie musi jak mu się nie chce to się tylko spytał "a ja jestem w ogóle zaproszony?" :mdlej:
miałam ochotę zapytać to co w takim razie chce robić w sobotnie popołudnie i wieczór żeby ten czas nie był stracony ale sie ugryzłam w język i zamilkłam co nie zmienia faktu że humor będę mieć zepsuty przez cały dzień
teraz się przymila i przed chwilą mi powiedział że on chce tego ślubu naprawdę co ma piernik do wiatraka nie wiem ale mu odpowiedziałam że jakoś w to nie wierzę bo wielce prawdopodobne jest prze trochę przed usłyszę że mu się nie chce iść.................
kolejna niedziela zrąbana................
dobra zmykam do garów przynajmniej przygotuje coś pysznego do zjedzenia przynajmniej dla mnie
hehe Grape wiem, że to poważna sytuacja, ale rozbawiły mnie te zdania może dlatego, że mam doła i z tego powodu mnie śmieszą różne nieśmieszne rzeczy

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

:brzyda l::brzy dal:
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora