Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 21:50   #4893
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Z tym , że moja kochana Atomufko tym razem nie uśmiecha mi się płacić i robić komuś kasę w kieszeni. Bo tak jak pisałam wcześniej to mieszkanie to zupełny wyjątek spośród wszystkich... 1000 czy 1200 zl to naprawdę norma u mnie w mieście na wynajem. Poza tym mamy swoje meble, kuchenkę gazową, pralkę i lodówkę bo to mieszkanie nie było umeblowane...
I teraz jak szukałam nawet na wynajem to każdy oferuje umeblowane mieszkanie... i co ja mam zrobić z naszymi meblami i sprzętem AGD one są nowe. Nie mam zamiaru ich sprzedawać bo i tak kiedyś będę musiała kupić to z powrotem. A to AGD i szafa i telewizor były kupione z weselnej kasy więc mam sentyment...poza tym używane AGD musiałabym sprzedać za połowę ceny a to mi się nijak by nie opłacało.
Wiem daysy my tez nie chcemy wynajmowac ale coz na razie nie ma wyjscia. Kredytu boimy sie jak ognia.Nasi znajomi wzieli i odtad ich zycie nie wyglada juz tak kolorowo przeraza mnie to.
A propos umeblowanych to zawsze mozna powiedziec ze nie chcesz tych mebli i tyle. My tez mamy mnostwo swoich rzeczy i jak wrocimy do pl to tez raczej poszukamy mieszkania bez mebli. U mnie w miescie (Poznan) ceny za wynajem niestety podobne

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora