2010-02-01, 07:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Znalazlam wozek i jest ok 700zl tanszy niz normalnie i mysle o tym aby juz go kupic, ale wszyscy w kolo mowia, ze nie mozna tak wczesnie, przesady itp i nie wiem co mam zrobic
Kupilam dzis pierwszy raz gazety dla przyszlych mam " M jak mama" i "dziecko zakupy i my" wy tez jakies kupujecie? Przeczytam i powiem wam czy cos fajnego jest.
Ja calkowicie zrezygnowalam z kapieli bo ja to panikara i wole dmuchac na zimne dla mnie woda nigdy nie jest zbyt goraca :/ wiec tylko prysznic.
|
My wczoraj przywieźliśmy od brata tż łóżeczko i materacyk ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jemu miejsce zagracało, my pokoik mamy wolny choć po porodzie dzidzi łóżeczko będzie stało stało obok naszego łóżka w dużym pokoju. Nie mogłam się powstrzymać i skręciłam je żeby zobaczyć czy będzie pasowało i ogólnie jak wygląda. Dziś je chyba rozkręcę bo nie chcę żeby kot tak grasował Albo zostawię żeby się przyzwyczaił... 
Musze to przemyśleć 
Poza tym kupiłam już wczoraj laktator ręczny i okrycie kąpielowe z kapturkiem, mam już niemal komplet ubranek dla malucha łącznie z kapciami, skarpetkami, bodami, śpiochami, pajacami, kaftanikami, czapeczkami i rękawiczkami-niedrapkami, więc przesądy asioo!
Ciężko odkładać kasę i wydać ją na raz. Wolę teraz pokupować po trochu i żeby sobie leżało w szafie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Brakuje kompletu pościeli, rożka, wózka (ale mam upatrzony) i kosmetyków
|
|
|