Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracownia Alaya
Wątek: Pracownia Alaya
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-04, 16:57   #57
ravenart
Zadomowienie

GG do ravenart
Dot.: Galeria RavenArt

W ramach ćwiczeń nad plecionkami powstała prosta kolekcja. To dopiero moje drugie podejście do plecionych kolczyków więc wszystkie słowa krytyki, uwagi itp. są bardzo mile widziane.

Mam też pytanie odnośnie zdjęć: co w nich poprawić, na co zwrócić uwagę cykając kolejne?

Z powodu ograniczonego "funduszu reprezentatywnego" w dalszym ciągu w przeważającej większości jablonex. Tak wiem, powinnam się przerzucić na swarki, ale czekają mnie w najbliższym czasie spore wydatki na namiocik bezcieniowy + oświetlenie, planuje też zakup ekspozytorków. A że nie lubię kupować małych ilości materiału, to na swarkowe zakupy (bicony w 3-4 rozmiarach, kilka-kilkanascie kolorów) jednak ładne 3 zera muszę liczyć bez dwóch zdań. ehhh kuleczki srebrne tez sie pokończyły, masakra jakaś. Mam więcej materiału niż jestem w stanie przerobić, robie więcej niż jestem w stanie sprzedać, tak aby mi się choć materiał zwrócił (nie ma jak to byc ciągle na sporym minusie), potrzebuje więcej niż posiadam. Oj drogie hobby sobie wybrałam, drogie

Ale koniec moich żali i narzekań, czekam na Wasze oceny i konstruktywną krytykę.

Edytowane przez ravenart
Czas edycji: 2010-02-04 o 17:00
ravenart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując