![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Galeria RavenArt
fajniutki wrzucik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne prace - cudne kolory i ciekawe aranżacje
Ten wisior https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1262639361 i te kolce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1263077263 najbardziej mi przypadły do gustu. Zresztą cała seria druciaczków bb oryginalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
zabcia_ns nie zauważyłam pytania
![]() ![]() Sonciaaa, kasia_kati, poicedziękuję ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Tym razem ceramika
![]() swoją drogą mam pytanie: jak fotografować czarne na czarnym? Aby było wszystko doskonale widać ![]() Zapraszam ![]()
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ravenart śliczne są Twoje prace,starannie wykonane i fajne kolory, a kolce czerwone najlepsze bo to mój ulubiony kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
ładniutkie ceramiczki, czerwień naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładna biżuteria
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ollccia ![]() ![]() Nestkaa ![]() kasia_kati ![]() IwonnaH ![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się bizuteria na czrnym tle są piekne ,a czarne rób na dowolnym ,ale nie rezygnuj z czarnego.Moim zdaniem biżuteria na ciemnym tle wygląda tak tajemniczo ,no i ukazuje piękno srebra.Chyba znowu zacznę stosować ciemne tlo.Kiedyś próbowałam ale ne wychodzily tak fajnie jak twoje, może jakieś rady.
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- To jeszcze raz ja ,przyjżałam sie czarnym ,ogólnie nic bym nie zmieniała przecież widać czarne korale odbija się w nich światło,jest pięknie.Musisz napisać jak to robisz?
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
mama60 cieszę się, że podobają Ci się zdjęcia moich "tworków"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym wydaje mi się, że czarna plexi jako podkład dużo daje, jeśli chodzi o ciemne tło ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Przejrzałam sobie Twój wątek , bo jeszcze mnie tu nie było. Szczególnie przedostatni wrzut bardzo mi się podoba i ostatni też fajny ... i te plecione kule z pierwszego wrzutu
![]()
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Dzięki revenart,głównie chodzilo o podklad , ja fotografuję podobnie ,ustawiony aparat i pstrykam jak coś na wali to ciemna magia,ale ja muszę prosić zięcia bo mój mąż, nie zna się na tym .Chociaż ostatnio podejrzalam jak to robi i udało mi się ,samodzielnie wyostrzyć obraz w aparacie POSTĘP no nie.Kolczyki dobrze wyglądają w pozycji wiszącej np.na kieliszku do wina ,ale plexi musiała byś ustawić też za kieliszkiem ,spróbuj może będzie fajnie.Ja próbowałam, ale z białą kartką, wszystko się zlało w jedno tło i nie było ciekawie, ale z ciemnym ,Kto wie?
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Nadia777 dziękuje
![]() ![]() mama60 Co do plexi to polecam gorąco ![]() ![]() ![]() Ostatnio nawet udało mi się zrobić na plexi zdjęcia 2 par kolczyków w pozycji wiszącej ![]() ![]() ![]() Przy okazji gratuluje postępów w ujarzmianiu aparatu ![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Przepiękne prace, czy będzie nietaktem, jeśli spytam, jak połączyłaś koraliki w kwiatuszki w pierwszej galerii, po prostu są prześliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
czas najwyższy na nowy wrzucik
![]() tym razem sodalit
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Ooo, piękne sodality
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Wszystkie trzy pary bardzo ładne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Ostatnie bomba!! Uwielbiam sodalit, a w tych ostatnich kolcach cały jego urok podkreślają srebrne dodatki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Witam! Bardzo ładne prace...przyglądam się głównie zdjęciom - moje póki co są 'nieco amatorskie' - planuje właśnie zakup czarnej plexi...tylko nie zawsze podoba mi się to, ze 'obiekt' ma odbicie...no i faktycznie pojawia się problem przy fotografowaniu ciemnych kamieni...póki co robię foty na czarnym kartonie (bez dodatkowych akcesoriów, namiotów b.c. ect...)
pozdrawiam serdecznie, annNS i zapraszam do mojej 'galerii' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Wszystkie fajne, ale z największą przyjemnością ponosiłabym trójeczki- skromne i piękne.
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję za komentarze
![]() IwonnaH ![]() kasia_kati ![]() Nadia777 ![]() annNS dESiGns moje zdjęcia to również jak na razie amatorszczyzna ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że przypadła Wam do gustu sodalitowa mini kolekcja ![]() Szczerze mówiąc, zakładając ten wątek spodziewałam się więcej krytycznych uwag (co nie tak, co poprawić itp.) niż pochwał ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Sodalitowe kule prześlicznie wyglądają z tymi fasetowanymi oponkami - a zwłaszcza z błękitnymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Witam . Jestem tutaj świeżynką i bardzo podobają mi się Twoje prace , również podoba mi się połaczenie kamieni z łańcuszkami ,które stosujesz bez zbędnie przesadnych dodatków . Moja przygoda z biżu dopiero sie zaczęła ale co do zdjęc mam już trochę doświadczeń . Dobrym sposobem na doświetlenie zdjęc na przeróżnych tłach ,również czarnym jest fotografowanie przedmiotów znajdujących się w pojemniku lub kartonie o białych ściankach , które odbijają światło podczas błysku i doświetlaja cały przedmiot . Warto spróbowac może to będzie sposób na doswietlenie Twoich zdjęc , ostrośc jest ok . Pozdrawiam , bedę tutaj zaglądac aż wreszcie się odważę wrzyucic coś swojego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Wirella dziękuję
![]() agnus74 hehe ja znów odwrotnie, o ile mam pewną wprawę w robieniu biżu (i cały czas szkole swój warsztat), to co do zdjęć jestem totalnym swieżaczkiem, dlatego bardzo dziękuję za rady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
W ramach ćwiczeń nad plecionkami powstała prosta kolekcja. To dopiero moje drugie podejście do plecionych kolczyków
![]() Mam też pytanie odnośnie zdjęć: co w nich poprawić, na co zwrócić uwagę cykając kolejne? ![]() Z powodu ograniczonego "funduszu reprezentatywnego" ![]() ![]() ![]() ![]() Ale koniec moich żali i narzekań ![]()
Edytowane przez ravenart Czas edycji: 2010-02-04 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Poprzedni wrzucik super. Co do plecionek, to wiesz, że przepadam za ta techniką. Niestety zdjęcia nie chciały mi się otwierać, więc obejrzałam tylko miniaturki. Ze swarkami pewnie wyglądałyby jeszcze bardziej efektownie, ale rzeczywiście jest to spory wydatek
![]() ![]() No i za drugim razem zdjęcia się wyświetliły- chyba przez chwilę mój komputer strajkował. Aha, a co do srebrnych kuleczek, to ja też ciągle cierpię na ich deficyt. Nieważne jak dużo ich zamawiam, zawsze okazuje się, że to za mało Edytowane przez gabii86 Czas edycji: 2010-02-04 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Wszystkie plecionki bardzo ładne
![]() a z poprzedniego wrzutu trzecie najładniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Mi się podobają kwiatuszkowe plecionki.
A poprzedni wrzucik cały bardzo ładny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.