Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-04, 18:33   #691
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Ej ej ej!!!!! a o mnie to zapomnialy?!
tez chce do klubuuuu buuuu

kurcze wy to tak duzo piszecie ze nadrobic was nie sposob heheh

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
sambadi janeriro ale wyjechać chcielibyście na stałe czy jak? Bo jak tylko na parę lat to i tak kiedyś (może na starość) wrócicie do naszej szarej polskiej rzeczywistości. Ale musicie tą decyzję podjąć razem A tż jak się na to zapatruje
moj tz to jest bardziej przekonany o slusznosci takiego wyjazdu niz ja... wlasciwie to on sie tak strasznie napalil i to on nakreca cala ta sytuacje... ja mam tylko jedno ale... nie chce bez mamci, brata i babci i dziadka hahaha i to nie o to chodzi ze jestem jakas wychuchana coreczka mamusi, tylko o to ze nie chce byc tak daleko od najwazniejszych osob w moim zyciu (of course poza mezem...) nie wiem ale czasem mam cos takiego, ze sobie pomysle ze moja babcia mogla by tfu tfu umrzec i zaraz mi sie ryczec chce... nie przezylabym chyba jakby cos sie komus z mojej rodziny stalo a ja nie moglabym byc z nimi...

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Tylko wezcie pod uwage zeny dostac wize do Australii trzeba spelniac wiele kryteriow Ja nie odwazylabym sie jechac tak daleko,teraz jestesmy 3 h drogi samolotem od domu a bywamy tam bardzo rzadko Teraz z persektywy czasu powiem Ci ze pieniadze nie sa warte tej rozlaki ze wszystkimi No i stamta nie dolecisz do domu w 3 h
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Samba Ja co prawda nie wyjezdzalam nigdy za granice do pracy, ale zgadzam się z atomufką, że pieniądze nie są tego warte.. wole mieszkać w Polsce, może i za mniej, ale z rodziną, z przyjaciółmi, w miejscach które tak naprawde kocham... po za tym 'zawsze jest lepiej tam gdzie nas nie ma'.. Australia jest baardzo daleko. Mojego taty kolega ma tam córke i widują się raz na 2 lata bo bilety są drogie, że nie stać ich na częste jezdzenie do siebie.. to nie Europa gdzie kursują tanie linie, albo można dojechać autem.. ale oczywiście to tylko moje zdanie
wiem... teraz jestem jakies 1,5 h samochodem od domu a i tak bardzo zadko tam jezdze... ze wzgledu na moja ch... prace.... do australii to mnie ciagnie nie tylko ze wzgledu na kase, ale ze wzgledu na piekne widoczki i cieply klimat.... byc moze ta przewlekle dluga zima ma tez na to swoj wplyw zobaczymy jak to sie wszystko potoczy.... wkurza mnie to ze tutaj czlowiek konczy studia, charuje jak wol za 1000 zl i na nic go nie stac... przeraza mnie wizja kredytu na reszte zycia i w ogole mam beznadziejna prace co tez wplywa na mnie dolujaco.... martwie sie co bedzie za x lat kiedy bedziemy starzy i bedziemy mieli 1000 zl (oby) emerytury.... ehhh sama nie wiem co tu robic zeby bylo dobrze

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny

Bede troche nieobecna ......... dzisiaj zmarl moj tata przyszlo jedno zycie a zabrano drugie nawet mu nie zdazylismy powiedziec, ze bedzie dziadkiem
a umarl w urodziny swojej kochanej wnusi-nawet nie zdazyl jej zlozyc zyczen torebka z prezentem wisiala na drzwiach... pewnie sie wlasnie do niej wybieral
to straszne przykro mi trzymaj sie dzielnie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
Dzieńdobryyyyy.Można?
witajcie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bede ogladac

no ok

no wlansie dlatego robimy po kolei stopniowo bo narazie sie niespieszy.. co innego gadyby wymagalo remontu..

a ja mam okna wlansie na wschod i zachod i jestem zadowolona bo ciagle jest slonce... u mnie u rodzicow byly na polnocny zachod i ciagle bylo zimno i ciemno.. a tu od rana w salonie w poludnie wszedzie i po poludniu kuchnia i pokoj.. superr...
a to juz mieszkacie w tym waszym mieszkanku??

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nie dziękuje wszystkim:cmo k:

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

właśnie zadzwonili moi rodzice, ze zaraz będą
a po kiego grzyba oni? :P chca Wam pokazac jak sie dzieci robi?
Trzymam kciukasy pamietaj nogi do gory

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
chora jestem przeziebilam sie, z nosa mi leci,czuje sie jakby mnie czołg przejechał.....

MAggie-strasznie mi przykro bądź dzielna!!
tez jestem przeziebiona... a jeszcze 4 razy 1 zmiana... dopiero we wtorek mam wolne...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora