|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() nasi znajomi maja core Lenke i to najslodszy urwis zaraz po mojej chrzesnicy oczywiscie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
ja też planuję Lenkę a dla chłopaka dominik po pradziadku męża
![]() a mąż ma po swoim dziadku kiedys chciałam wiktoria ale tyle ich teraz....
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc nie wiem czy na stałe bo mnie ten klimat tu wkurza ![]() ![]() Ps mnie tez było ciężko zostawić rodziców , siostre , dzieciaki tesknie okropnie ale jak to moja mama mówi trzeba jechac tam gdzie jest lepsze zycie a z rodzina mozna sie zobaczyć. Rodzice do nas przylatuja i my latamy tak wiec zle nie jest .
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-02-03 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nóż w kieszeni sie otwiera ![]() a wogole to tych Lenek troche przybywa ![]() ![]() jak z Tz wybralismy to imie to nigdzie sie nie słyszało a teraz to co rusz... ![]() dla chłopca mamy Tomasz ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-02-03 o 12:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
ja mialam kiedys szał na Amandę, później Amelia
ale teraz tz nam sie podoba aleksandra a dla chlopca aleksander |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Mona_ja dopiero teraz widzę jaką gafę popełniłam ... nie dokończyłam zdania: "straaaaaaasznie mi się Twoja sypialnia PODOBA".
nawet jeśli ktoś uważa że jest ciemna to myślę że akurat sypialnia nie musi być jakoś strasznie jasna. ja wręcz lubię lekko przytłaczające sypialnie. ja mam w całym mieszkaniu panele i kafelki, ale uważam że nic tak nie ociepla mieszkanka jak ładne wykładziny. No i uwielbiam tapety, ale niestety mój tż już nie i w efekcie mamy wszędzie gładzie. Nie lubię ich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Szukam dobrych filmów - Thriller, komedie może polecicie jakieś ???
Ps Widze ze znowu nastała dyskusja na temat imion ![]() My nadal obstawiamy Nikole ![]()
#401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-02-03 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Katunia, gratulacje!!! ![]() Maggie, śliczny masz suwaczek dzidzi ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-02-03 o 12:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
A ja uważam, że wybór imienia jest bardzo ważny, ogladałam raz program z niania. Chłopczyk miał na imię Tomas i z tego powodu był cały czas przezywany. Niektóre dzieciaki dawały mu popalić. Np. Tomasek-grubasek. Niestety nasze społeczeństwo jest mało tolerancyjne. Dzieciom "gwiazd" może będzie latwiej, ponieważ startuja z innego progu, ich imiona są czasami naprawde "kosmiczne". Moje imię będzie na pewno tradycyjne. Zawsze podobało mi się imię siostry mojej babci - Marianna. Zupełnie nie rozumiem mody na nadawanie imion z seriali... (brazylijskich).
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-03 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
co do imion to mi sie podoba dla dziewczynki nina a dla chłopca mateusz igor jakub wiktor lub kacper hhaha meskie imiona jakos bardziej mi sie podobaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kiedyś już wrzucałam na wizaż ale chyba nie w tym wątku, oto moja łazienka i kuchnia ![]()
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
fajna aranżacja zwłaszcza kuchnia mi sie podoba bo co do lazienki to dla mnie za mocny kolor
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 | ||||
Zakorzenienie
|
temat rzeka
![]() na filmweb.pl możesz sobie wyszukać według gatunku i średniej oceny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo podoba mi się np. "Magdalena" ale już Magda jest dla mnie okropne ![]() Cytat:
Za to łazienka - bomba ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-03 o 13:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
mona a na tych kaflach czarnych nei widać plam od wody czesto musisz je czyścić?
kuchnia bomba stół tez pełny połysk kazdy pyłek i paluch pewnie widać aaaaaaaaaaaa bo ja zapomniałam ci napisac w końcu wracajac do wielodzietnych rodzin to ja jestem teraz przeszczęsliwa bo wyobraź sobie moj małż ma 5 braci (2 starszych i 3 młodszych) po tymjak nagle zostalam jedynaczką 5 szwagrów to dla mnie sama radość
![]() |
#411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Maja, to nie biały tylko taki ecru, ja białego też nie trawie, a w łazience na skosach jest jasnoszary. Anika,na kaflach przy umywalce widać plamy z wody, a stół i tak trzeba myć, ja spryskuje płynem do szyb i jest git! To teraz masz dużo wieksza rodzinke, na pewno jest weselej!?
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia ![]() Nasz Ślub 30.05.2009 ![]() Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-02-03 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie, że dobrze się dogadujesz ze szwagrami ja mam dwóch i jakoś nie umiem się z nimi dogadać. Żyją w całkiem innym świecie. Moim zdaniem moja teściowa ich strasznie rozwydrzyła talerza nie umieją za sobą sprzątnąć już nie mówić o jakimkolwiek sprzątaniu wszystko trzeba za nich robić. W sumie obydwoje już pracują, ale nie rozumiem mimo tego takiego zachowania.
![]() |
#413 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Domi piękna Twoja kruszynka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ooo tak, zgadzam się z agnes208 co do filmu pt. 'sierota' super!!! trzymający w napięciu thriller ![]() ![]() A horror ostry i najlepszy jaki w życiu widziałam to 'Frontière(s)' Przypadek 39 fajny thriller ![]() Oraz 'Ruiny' ![]() zaraz wrócę, bo net mi muli i zaraz się wścieknę!!!!! ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-02-03 o 13:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
moi sa nauczeni dbać o wlasne interesy sami, wiele już osiągneli wszyscy razem i każdy z osobna,
może dlatego moj małż to taka złota rączka bo ich mama wychowala tak trochę po swojemu każdy mial swój przydział zadań i musiało byc zrobione najpierw obowiązki potem zabawa jakoś strasznie za sobą nie przepadamy ale dogadujemy się dość dobrze
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Kolanka - ja tez uważam ze wybór imienia jest ważny, ale uwazam ze nie mozna obrażac innych za to jakie imiona im sie podobaja tymbardziej ze te które ta osoba "potepiała" były najzwyczajniejszymi imionami tylko ostatnio nieco bardziej popularnymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mi też niebardzo podobają się takie bardzo (jak dla mnie) staroświeckie imiona...Raz na wakacjach z Tżtem siedzieliśmy przy basenie i biegał sobie mały chłopczyk 3-4 latka i miał na imię Marian...straszne jak dla mnie...Dla dorosłego mężczyzna to może i pasuje ale jak matka woła 3 latka Marianku to trochę już nie halo Edytowane przez monarika Czas edycji: 2010-02-03 o 13:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To prawda, kwestia wyboru jest sprawą indywidualną. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Loffffffciam Ciem <3333 ![]() ![]() myszko kto Ci tak powiedział brzydko??? ![]()
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie sie dowiedzaiłam że walentynki spędzę sama ze sobą
![]() ![]()
#420 |
Zadomowienie
|
Cześć ponownie
![]() Scio chciałoby sie napisać z jednej strony nie odpuszczaj -walcz a drugiej odpuść -to samo przyjdzie. I tak pewnie będzie jak przestaniesz o tym myśleć to zajdziesz ![]() ![]() ![]() klion78 a jak tylko część jest w brązie to zupełnie inna sprawa ![]() gold-fish no niestety niektóre biura są czynne do 16 góra 17, ale agenci pracują w terenie cały czas. My jak żeśmy szukali przez biuro to mieliśmy parę razy taką sytuację, że mieszkanie u nas a biuro 30-40km od nas (bo szukaliśmy przez neta) i gośc bez problemu przyjschał na 19:30 w umówione miejsce na kolanie spisaliśmy wszystkei potrzebne dane i pokazał nam kilka mieszkań w okolicy spełniających nasze wymagania. Więc pewnie to zależy od biura i agentów, bo przecież oni też mają z tego kasę, jak nie pokaże to nie sprzeda. kolanka no niestety internet przekłamuje kolory, a monitory też robią swoje. Miałam kiedyś taki myk, ż ena jednym koszulka byłą czerwona a na drugim czarna, więc wszystko jest możliwe. ddaaiissyy baaaardzooooo dawno Cię nie było ![]() ![]() domi7ks pięknista mogę ją schrupać. Cudna Polcia ![]() sambadi janeriro ale wyjechać chcielibyście na stałe czy jak? Bo jak tylko na parę lat to i tak kiedyś (może na starość) wrócicie do naszej szarej polskiej rzeczywistości. Ale musicie tą decyzję podjąć razem ![]() zielony_motylek no to fajnie, że w 3ratach będziecie spłacać. No a masz z tą alpejską łąką czasem tak, że jak sie zaczyna ściemniać na zewnątrz to ona się robi taka brudna bardzo żółta, czy o tylko u mnie tak wyglądało? Daysy85 mieszkanie ok, można zawsze przesunąć któreś ścianki, albo przedzielić. Fakt, takie wąskie a długie ale to Wam ma się podobać. A ten stan jest jaki, co jest tam w mieszkaniu, są już tynki i sanitariaty i w ogóle? mona_ja no wszystko tak na nowoczesny styl masz urządzone, ale fajnie ![]() A my jak małż wróci z pracy jedziemy do IKEI podpatrzeć różne rozwiązania i może nam się coś rzuci w oko, ale kupowac nic nie będę. No to do zobaczyska ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.