Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY......
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-05, 16:24   #334
ferguusson
Zakorzenienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY..

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
buuu szkoda, a moze jednak
Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
kochana ja nie potrzebuję miniatur, ani sampli czy cio to zaproponowałaś

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

majeczka nie ma wish majeczka jest sroką i bierze co się świeci ha ha
a tak serio to szukam najbardziej ciuszków bardziej eleganckich w rozmiarze xs/s i rurek xxs/xs
chętnie przygarniam zapaszki.... kosmetyków mam za dużo i więcej mi nie trzeba....
ewentualnie szampon do blond włosów robiący siwe refleksy, żele do mycia ciała, balsamy- ale zapachowe- nie pielęgnacyjne.

u ciebie widzę:
Shiseido Zen Summer Limited (odlewka do 10ml)
póki co.....
majeczko-ja to bym marzyla miec Twoj rozmiar-to start with
Niestety z moim 36-38 moge pomarzyc.

A moze Cie jeszcze skusze na jakis inny zapach i wybiore sobie pare probek..? Lubie testowac nowe kremy, ale tak mnie zapychaja niektore ze boje sie kupowac full size..

Cytat:
Napisane przez lilmary Pokaż wiadomość
co sadzisz?
odpisze u Ciebie.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez anarchia25 Pokaż wiadomość
a ja juz skonczyłam pracę

uwierzysz,że mam tylko 4 perfumki ?
miałam 7 ale 3 sie pozbyłam
lubie klasyki
moga byc korzenne
troszke kadzidelek
delikateski
byle nie za słodkie bo mnie mdli od takich :P
aa i leci do mnie gucci by gucci
a w domciu mam idylle insolke 50 ml i..wode perfumowana z next
i ja szczerze uwielbiam - delikatna i długo się skubana trzyma chyba sie przejdę i kupie cos jeszcze bo tanie a wcale nie głupie :P

teraz robie zakusy na twoja butelczynie
p.s okazało sie ze posiadana miniaturka pink fresh nie jest zdecydowanie dla mnie i chyba ja oddam w dobre rece.
a czemu Ci sie nie podoba Pink..?

4 butelki perfum
zali i ferg dojdzie kiedys do takiego minimalizmu.. (mama mi dzis powiedziala ze to juz nie jest kupowanie dla potrzeb tylko hobbystyczne i ze jestem uzalezniona A ja jej tylko przez tel wymienilam polowe zapasow...)

ranka Lamiesz mi serce kobieto.. Chetnie sie podziele HC, ale odlewka dopiero je kupilam

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując