Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - praca w Tally Weijl, Trollu, New Yorkerze, Cropp Town..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-07, 23:09   #1324
cochonnetta
Wtajemniczenie

Dot.: praca w Tally Weijl, Trollu, New Yorkerze, Cropp Town..

Cytat:
Napisane przez nagi_aniolek Pokaż wiadomość
ale chyba nie aż tak.. z tego co wiem to najwięcej płacą w inditexie, pracowałam i mogę powiedzieć, że naprawdę sporo jak na sklep z ciuchami. co do h&m nie wiem, ale nie sądzę, żeby 2000/ 3/4 etatu..
a mogłabyś zdradzić ile płacą w inditexie? Z tego co słyszałam to troche ponad 7 zł, ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Dziewczyny powiem Wam, że nie ma co sie przejmować brakiem doświadczenia czy byciem studentką. (to drugie to raczej plus). Pracodawcy zazwyczaj dostosowują grafik do zajęć. Ja bez jakiegokolwiek doświadczenia złożyłam doslownie 5 cv i z 2 sklepów zadzwonili do mnie po paru dniach.

Pracowałam w terranovie. Ogolnie nie bylo tragicznie. Stawka 7 zl/h pierwszy miesiac, potem 8 zł. Sklep fajny, było mnóstwoo rzeczy do roboty, napewno sie nie nudziłam ;-). Pracowałam od rana do wieczora, tylko w weekendy. W święta po 14 h :/, normalnie 13 h . Rano godzinka sprzątania sklepu, a potem na sklepie.
Odeszłam, bo nie wytrzymywałam z szefową

Teraz szukam czegoś nowego, ale jak patrzę po forach na stawki to się załamuje . Szukam czegoś za min. 7-8 zl netto. Może być duzo pracy, mi to nie przeszkadza, nawet lepiej ;-).
Orientujecie się w których sklepach tyle płacą?
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując