mój skromny kramik :)
Witam wizażnaki w moim skormnym kramiku znajduja sie niestety tylko 2 rzeczy na wymianę, ale moze kogoś zainteresuja
a wiec tak
1) szampon koloryzujący palette schwarzkopf kolor nr 414 - do 24 myć włosów - stan nowy pudełko raz otwierane kupiony w zeszłym tygodniu niestety nie trafiłam z kolorkiem w swietle sklepowym zdjecie wygladało inacze
2) SUNSILK VOLUME + lekki krem zwiekszający objetość bez spłukiwania używany kilka razy jest go wiecej niż połowa tak na oko oceniam nie uzywam go już bo ostatnio prostuje włoski i nie chce zeby sie puszyły
DOKŁADKA drogie Panie
3) różowy eyeliner nie wiem jakiej firmy z wymiany z koleżanką kilka razy próbowany nie był anpełniony do końca :/
4) szminka Avon własciwie balsam sheer colour prawie cała wypróbowana kilka razy - nie trafiłam z kolorkiem - jasny róż przy odkręcaniu idzie dobrze z wkrecaniem gorzej trzeba uwazac ma tak od nowości wysłane - e21ewelina
5)szminka nivea strawberry też kilka razy pacnięta nieznaczny ubytek świetny zapach
6) korektor VISION COVER STICK ORIFLAME
jasny jest jakiś numer 2836 można sprawdzić kilka razy uzyty nie trafiłam z kolorem ten sam problem co z szminka z Avonu - źle wchodzi wysłane - e21ewelina
7) czarna kredka łatwo sie wkreca firma EMMA ?? prawie cała lekko nadłamana - kwestia wyrównania koncówki dość mniękka
8) cień ??? nie znam marki prasowany nie sypie się fioletowy ładny delikatny swiecacy kilka razy pacnięty
9)cień ??? prasowany nie sypie sie kolor bezowawy taki troszke złotawy ciezko okreslić swiecący raz pacniety w celu sprawdzenia kolorku
10) cień look brazowy prasowany lekko swiecący nie do końca matowy kilka razy pacnęty w celu sprawczenia efektu
11) kolejny cień nieznanej firmy srebrnobrazowawy i bezowy jasny kilka razy pacniety prasowany nie sypie sie swiecący
12) kilka próbek jako dodatki ewentualnie na wymianę
Vichy Thermal fix 2 1,5 ml
pro-retinol 100% vegetal anti rides nutri - 1 ml
serum yves rocher 1 ml
13) maseczka typu peel off avon z serii naturals zapach biąłe winogrona - intensywny zostało do zielonego zygzaka
14) maseczka oriflame purifying mask z seri niebieskich juz mi sie znudziła tylko raz czy dwa razy uzywana zostało duzo poj 75 ml wysłane - e21ewelina
poniżej zdjecia produktów
dokładka 9.05.
balsam do ciała Jonson's z seri holiday skin do karnacji jasnej i normalnej z objetosci 250 ml - 16 cm zostało ok 11 cm rzeczywiscie dobrze działa na sórę ale denerwuje mnie jego zapach
pozdrawiam Marta
Edytowane przez marta87tychy
Czas edycji: 2006-05-09 o 14:06
|