Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-09, 13:19   #1617
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
mój mi później oczywiście musiała wszystko opowiedzieć Bo jesteśmy przyzwyczajani że o wszystkim gadamy i podobno strasznie się męczył że mi nic nie mógł opowiadać na bieżąco Opowiadał jak przez kilka godzin myślał co powiedziec - im bliżej godziny zero tym bardziej WSZYSTKO co wymyślił wydawało mu się głupie Jak chciał kupic kwiaty i co nie wybrał to kwiaciarka mu mówiła "panie, ja panu tych kwiatów nie polecam bo one stare/brzydkie/uschnięte/przymarznięte" i musiał szukac innej kwiaciarni Jak bał się że jak oświadczy mi się w jakimś inny miejscu gdzie będą ludzie to mu powiem że jest burakiem i rzucę focha Biedak nie miał łatwo
no mój też później wszystko streścił
jak wybierał pierścionek, którego dnia to było, że chciał właśnie na górze ale zrezygnował, że całą drogę pod górę się stresował i sprawdzał czy ma nadal pierścionek w kieszeni
tak śmiesznie...biedak się denerwował a ja nic nie przeczuwałam

a potem jak mówiłam mamie to stwierdziła że wiedziała że tam to zrobi, moja siostra też
tylko ja na to nie wpadłam

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
heheh emoj tez sie stresował
i męczył sie tydzien a najbardziej sie zestresowal, jak zrobilam mu niespodzianke, i przyszlam do jego domu, a on sie kapal, wiec grzecznie poszlam do jego pokoju i jak mi powiedzial na biurku (ja oczywiscie tego nie widziałam ) lezala wizytowka z apartu z data odbioru pierscionka i jak uslyszal, ze jestem to caly mokry wylecial z lazienki jak pan bog go stworzyl, ze niby sie tak cieszy, ze jestem
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora