|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Cytat:
![]() w ogóle ja tam mam że jak z pracy wracam to zaraz dresik |
|
|
|
|
#1592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziura na dziurze i nie wyrzucam P sie smieje, ze klimatyzacje w dresach mam ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
a sie dziwiłam dlaczego mi tak zimno w :dupa: i pozniej jak sie rozbierałam to znalazłam odpowiedź
|
||
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też tak mam/miałam chodziłam w spodniach takich flanelowych od piżamy noo miały one kilka dziurek i rodzice zawsze mówili, że mam je ściągnąć, a ja dalej swoje tydzień temu mama się wkurzyła i spaliła mi te spodnie, ale za to kupiła nowe ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka to niezła ta wentylacja
Ja latam w dżinsach podartych, ale najczęściej podarte mam w kroku, bo mam uda grube i najczęściej tam mi się drą Włąśnie jakiś dres by mi się przydał
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż przyjechał mnie obudzic o 11 (bo go prosiłam) ale kimnęłam i nie dawno wstałam. Trochę mi lepiej. Szkoda ze honolinka nas ma w Była już ostatnio na wizazu, była na nk i nic nie napisała Co do dresów - też takie mam, i zawsze po powrocie do domu od razu je wkładam - i to tego najbardziej bał się mój Tż jak chciał mi się oświadczyć Dzięki dziewczyny za pamięc
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
mój tata miał kiedyś taką koszulę hawajską którą lubił ale była stara i mama kazała wyrzucić, zrobiła tam nawet specjalnie wielką dziurę a ja dobre dziecko ją zacerowałam
![]() co z tego, i tak ją wrzuciła do ogniska ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mialam na sobie jego znienawidzona spodniczke i brzydka bluzke a on odwalony to to juz byloby przegięcie
|
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc luz...
|
|
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wtedy na serio się bał bo mnie odebrał ze stacji (ja przemoczona i zmarznięta) wpadłam do domu i już lecę do sypialni po dresa i widz to jego błagalne spojrzenie i głos "może się nie przebieramy?" na co ja a on "moze pójdziemy coś zjesc albo COKOLWIEK" Cytat:
no ja wyglądałam jak kupka nieszczęścia bo najpierw przez 2h na deszczu czekałam na spóźniony autobus ( i zimno było), a później przez 1,5h jechałam w korku w tłoku
|
||
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
u nas było to niemożliwe bo byliśmy w Czechach w naszej restauracji
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
No zrobiłam tą łaskę że nie ubrałam dresu al poszłam włączyć sobie TV
Ja się wkurzałam bo chciałam w ten dres ale coś przeczuwałam bo:1) posprzątał mieszkanko 2) był u fryzjera 3) na stole stały kwiaty ![]() Tż uznał że może pojedziemy coś zjeść ale najpierw mi chce coś dać, padł na kolana i się oświadczył. I pojechaliśmy na kolację do restauracji gdzie mamy wesele a później mogłam ten dres już ubrac |
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zawsz emarzylam,ze w dniu zareczyn sie wypieknie-ale coz bylo zakie zaskoczenie,ze gora dresowa niestety;p a TŻ garniak
![]() odp mi szef, ze pracujemy normalnie, a umowa w drodze-i czy kasa za styczen wplynela,czyzby chcieli mi zaplacic za moje styczniowe nicnierobienie?;p byloby milo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą nikt nie wie jak wyglądaliśmy wtedy |
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
kaska my tez w restauracji, a raczej takiej dyskotece gdzie pracowalam;p ale,ze myslalam,ze to kumpela na mnie czeka wiec przebralam sie w jeansy i bluze a bylam w spodnicy-a tam M. z kwiatami,swiecami i pierscionkiem
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a niech płacą co tam |
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodzi do biura jakaś baba z chłopakiem, widać że nie polskiego pochodzenia. I mówi do mnie że stało się coś ważnego i czy bym nie dała przełożyć karty do swojego telefonu...ja mówię że nie. A ona do mnie czemu. więc jej mówię że chyba nie muszę odpowiadać. Może to nie było bardzo miłe ale jaką miałam pewność że nie weźmie mojego tel w łapę i nie spier**li. Tym bardziej że ich było dwoje, ja sama, i ona taka dość większa ode mnie. A ta się zaczęła drzeć że jakaś znieczulica w tej pier**lonej polsce, dosłownie drzeć! Powiem szczerze że się dobrze wystraszyłam...
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba było powiedzieć że możesz zadzwonić al tel im nie dasz ![]() Tż pierwotnie chciał się w restauracji oświadczyć ale wiedział że bym go zabiła za robinie szopki wśród ludzi
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby to było ważne to by poprosiła o to żebyś to ty zadzwoniła na policję czy pogotowie |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze też jak wracam do domu to wskakuje w dresiwo ![]() Akurat żadnych dziurawych nie mam, ale niektóre poplamione troszkę i nie dają sie wyprać ![]() My zaręczyny mieliśmy w restauracji, ale nie byliśmy wcale ubrani jakoś elegancko. I na szczęście nie było ludzi
|
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zrobił to jak kawałeczek zeszliśmy, aż się pustawa ścieżka zrobiła (nawet tego nie zauważyłam) |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jesteśmy przyzwyczajani że o wszystkim gadamy i podobno strasznie się męczył że mi nic nie mógł opowiadać na bieżąco Opowiadał jak przez kilka godzin myślał co powiedziec - im bliżej godziny zero tym bardziej WSZYSTKO co wymyślił wydawało mu się głupie
|
|
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i męczył sie tydzien a najbardziej sie zestresowal, jak zrobilam mu niespodzianke, i przyszlam do jego domu, a on sie kapal, wiec grzecznie poszlam do jego pokoju i jak mi powiedzial na biurku (ja oczywiscie tego nie widziałam ) lezala wizytowka z apartu z data odbioru pierscionka
|
|
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wybierał pierścionek, którego dnia to było, że chciał właśnie na górze ale zrezygnował, że całą drogę pod górę się stresował i sprawdzał czy ma nadal pierścionek w kieszeni tak śmiesznie...biedak się denerwował a ja nic nie przeczuwałam ![]() a potem jak mówiłam mamie to stwierdziła że wiedziała że tam to zrobi, moja siostra też ![]() tylko ja na to nie wpadłam ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
a pozniej jak juz wybil dzien zero to sie denerwowal na filmie, ze on tak dlugo trwa
ze nei zdazy jeszcze przed polnoca etc. bo pierscionek mial na serduchu wiec pewnie bym poczula jakbym sie przytulila
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Ł. podobno w ogóle się nie stresował- tak był pewny swego ivona wiem, wiem już kiedyś pisałyśmy o tym A u Was byli ludzie? czy tylko Wy?
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-02-09 o 13:24 |
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
biedne TŻ-ty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

tez tak macie??

ale ja chce żeby się coś podarło bo mi szkoda wyrzucić niepodarte to nie chcę się za cholerę dziura zrobić 
chodziłam w spodniach takich flanelowych od piżamy 

=> 55
Była już ostatnio na wizazu, była na nk i nic nie napisała

a on "moze pójdziemy coś zjesc albo COKOLWIEK"