2010-02-09, 15:47
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
misialinana tez mysle,ze libido spada od tabsow,ba ja jestem tego PEWNA! bralam juz diane35,hamonet,yasmin,ya sminelle,yaz i przy jednych bylo lepiej,przy drugich gorzej,ale zawsze chcialo sie mniej..teraz nie biore nic no ale watek nam troche zminil tematyke ale powiem Wam,ze nie uwazam zeby od tabsow az tak strasznie sie tylo,u mnie przynajmniej bylo tak,ze przytylam moze ze 3 kg,ale to bylo na zasadzie"a dostalam nowe tabletki,wiec skoro chce mi sie slodkiego,to na pewno przez to"albo jak zjadlam za duzo to mowilam sobie"bo to przez te hormony tak mi sie jesc chce"i tak naprawde to zawsze jak sie objadalam to tlumaczylam sobie to tabletami i zwalalm na nie
tak co do walentynek to jakos nie lubie tego swieta,jak sie kocha mocno i z wzajemnoscia to ma sie walentynki caly rok moze zrobie mojemu cos pysznego,a sama bede patrzyla jak to palaszuje..hehe kiepski pomysl
misialinanaaaaa i tez dzis nie kupilam batona,ktoray taaaak sie do mnie usmiechal,o tak----> 
ale za to zjadlam jedna pralinke,ale taka mala,tyle,ze ona ma pewnie wiecej kcal niz ten baton;/ czekam na lanie
anglica2witamy,tez dolaczylam kilka dni temu
lece,bo mi dziecko sie wysmarowalo od gory do dolu jogurtem
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------
o jaaa,ale ja jestem rozgarnieta;-p jak mnie tylko przyjelyscie to bylam tak podjarana,ze zapomnialam o wpisaniu wzrostu i wagi;-p nadrabiam wiec po czasie
lat-20, wzrostu-156, wagi-73, planuje powrot do wagi w lat liceum-bylo 48,(ech kiedy to bylo,no a po drodze ciaza ),a poki co chcialabym pozbyc sie 10kg
moj Potwor zasnal,wiec ja uciekam sprzatac i pocwiczyc
Edytowane przez amedaheda
Czas edycji: 2010-02-09 o 15:15
|
|
|