|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
heeeej
![]() tyle napisalyscie,ze nie wiem jak komu odpisac,wiec odpisze "ogolnie" ![]() ja rowniez sie nie wykruszylam,po prostu mialam ostry zapierdziel w ganianiu wykladowcow i skladaniu indeksow,a poza tym jeszcze pracuje i zajmuje sie maluchem ![]() co do cwiczen-cwicze codziennie ,te 8 minut brzuszkw z brzydkim panem z You Tuba(wychodzi ich ok150,ale duzo zalezy tez od narzucanego tempa,raz mniej raz wiecej),oprocz tego znalazlam 12 fajnych cwiczen na nogi i poslady,(wysle Wam do nich link,ale jak bede przy swoim komputerze,bo tu nie mam tego w zakladkach),no i probuje tez z tym 3minutowym odchudzaniem-pol minuty biegne w miejscu szybko,pol wolno i tak na zmiane. moj dzisiejszy jadlospis:herbatka,chuda poledwica(3kawalki),serek wiejski z ogorkami kiszonymi oczywiscie:P, a na obiad oczywiscie rybcia ![]() wiecie co?Moj ma niedlugo urodziny chce mu sama zrobic tort i dzis bedzie moje pierwsze probne podejscie,ale boli mnie to,ze nawet nie bede mogla sprobowac tego co mi wyszlo ![]() haha a co do kosmatych mysli,to z moim tez troche kalorii spalam ![]() ![]()
#692 |
Wtajemniczenie
|
tak-ja też nie mam tego zamiennika ale zawsze można znaleźć w sam raz na jeden raz hehe
desireless-ciocia czarownica nie wzywała ![]() ![]() fiolka122 dobrze dobrze krzycz i maile ślij do niego
#693 |
Raczkowanie
|
Tak niektóre mają niektóre nie :P ja tez nie mam ale nie przejmuje sie hmm że tak pwoiem samemu tez mozna sie "spocić"
![]() zanka205 Uuu widze ze tez duzo straciłas kg ![]() P.S. Wieeeem wiem chyba czemu my takie zberezne toz walentynki idą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#694 |
Wtajemniczenie
|
amedaheda-kurcze z tego wątku o kg robi się "wątek i seksowych kg"
![]() ![]() ![]() desireless-ja wiem,u mnie nie ma reguły nawet zapomniałam,że będą walentynki w niedzielę,bo jeszcze nigdy z żadnym chłopakiem nie byłam w tym czasie.Zawsze jakoś przed nimi wypadało,że byłam sama hmmm... A tak z ciekawości co myślicie o chłopaku w sam raz na jeden raz? Jak wiadomo to głównie chłopcy tak robią z dziewczynami...
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2010-02-09 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Raczkowanie
|
Pysia to tak jak ja
![]() P.S watek seksownych kg tez mi sie podoba xD Facet na jeden raz? eee tam ja mialam na pare razy ale własnie tylko do seksu powiem brzydko k..a meska na telefon xD ![]() ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-02-09 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
dziewczyny przyjmiecie kogoś nowego? czytam różne wątki o odchudzaniu ale na większości waga startowa lasek jest taka o jakiej ja marzę....a tu czytam że wy jesteście takie pulchniutkie jak ja......
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
Jasne że mozesz napisz ile masz wzrostu wage obecna i docelowa to Pysia ciebie wpisze tam pozniej
![]() i witamy witamy ![]() ![]() ![]()
#698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie ostatnio mój dorwał, po długim czasie posuchy i aż ataku duszności dostałam ![]() Ale powiem tak, jak sama byłam to często miałam napady chcicy, a teraz mam chłopa a mi się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
suuuuper! dzięki. a więc: 1 stycznia ważyłam 97,5kg obecnie od 1 lutego waga stoi i jest 91kg. marze o 70 ale jak będzie 75 to też będe zadowolona. a mój wzrost to 168.
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na samym początku, zapisałam się do innego wątku, niestety przestałam tam pisać, właśnie przez to że laski nie miały sie z czego odchudzać. Przyszłam tu i nie mam zamiaru się stąd ruszać ![]() Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
A jak spędzacie Walentynki.?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | ||
Rozeznanie
|
no tak, w sumie czego sie psodziewac jak sie same baby zbiora 'na dluzej'
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...choc ja umieram juz z niepewnosci, bo nie mam wagi w domu. odchudzam sie juz 2 tygodnie i nie mam pojecia, czy w ogole cos schudlam, czy wrecz odwrotnie ![]() No to jeszcze sie pochwale... mialam dzis straszny poranek w pracy. Okazalo sie, ze ktos czegos nie dopilnowal musze zmieniac prawie gotowy juz projekt. Kolejne tygodnie za te sama kase (pracuje na umowe o dzielo) Po wyjsciu z biura wparowalam do sklepu i juz mialam sobie kupic czekolade, lub chociaz batonika, bo "przeciez taka jestem biedna to mi sie nalezy". Ale nie dalam sie! Kupilam tylko chuda wedlinke, pojechalam grzecznie do domu, gdzie zjadlam kawalek kurczaka z surowka z pomidora i ogorka. Sacze sobie teraz czerwona herbatke i jestem zadowolona, ze choc w pracy nie idzie tak jak chcialam, to odchudzanie jakos trzymam w ryzach... tak tylko chcialam sie pochwalic... ![]() ![]() ...oby sie okazalo,z e jednak cosik chudne.... ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-02-09 o 13:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ teraz też zacznie wyjazdy więc i ja będę sama. Ale z faceta na jedną noc bym nigdy nie skorzystała(mówię tu o panieńskim stanie gdybym była wolna,czysto teoretycznie), nawet gdybym miała przy pomocy takiego pana stracić 2000 kcal. anglica2 ![]() ![]() A co do tych walentynek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Rozeznanie
|
A właśnie co do tych napadow chcicy w okresie bezzwiazkowym
![]() Jesli tabletki maja dzialac na zasadzie - zero checi to ja dziekuje za takie zabezpieczenie! o! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#711 |
Raczkowanie
|
misialinana tez mysle,ze libido spada od tabsow,ba ja jestem tego PEWNA! bralam juz diane35,hamonet,yasmin,ya sminelle,yaz i przy jednych bylo lepiej,przy drugich gorzej,ale zawsze chcialo sie mniej..teraz nie biore nic
![]() ![]() ![]() tak co do walentynek to jakos nie lubie tego swieta,jak sie kocha mocno i z wzajemnoscia to ma sie walentynki caly rok ![]() ![]() misialinanaaaaa i tez dzis nie kupilam batona,ktoray taaaak sie do mnie usmiechal,o tak----> ![]() ![]() ale za to zjadlam jedna pralinke,ale taka mala,tyle,ze ona ma pewnie wiecej kcal niz ten baton;/ czekam na lanie ![]() anglica2witamy,tez dolaczylam kilka dni temu ![]() lece,bo mi dziecko sie wysmarowalo od gory do dolu jogurtem ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- o jaaa,ale ja jestem rozgarnieta;-p jak mnie tylko przyjelyscie to bylam tak podjarana,ze zapomnialam o wpisaniu wzrostu i wagi;-p nadrabiam wiec po czasie ![]() lat-20, wzrostu-156, wagi-73, planuje powrot do wagi w lat liceum-bylo 48,(ech kiedy to bylo,no a po drodze ciaza ![]() moj Potwor zasnal,wiec ja uciekam sprzatac i pocwiczyc ![]()
walka z kilogramami wygrana teraz toczę bój o ładną cerę ![]() no i tę najtrudniejszą-zaakceptować samą siebie.. Edytowane przez amedaheda Czas edycji: 2010-02-09 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
Hmm... Choc za oknem tego nie widac, to czytajac Wasze ostatnie posty, mozna wyczuc, ze wiosna zbliza sie wielkimi krokami. Tak tu jakos seksownie sie zrobilo, hormony wariuja, no no...!!!
Pysiu, zawsze wiedzialam, ze jestes madra dziewczynka ![]() ![]() ![]() ![]() Anglica2, witam. Wiesz, ja na Twoim miejscu 2 razy bym sie zastanowila, czy chce to byc... Widzisz, co tu sie wyprawia? Chwila nieuwagi ze strony cioci (w koncu jestem najstarsza) i jak to mowia "kota nie ma, myszy harcuja" ![]() Co do Walentynek-to co napisze bedzie straaasznie banalne. Ja mam Walentynki caly rok. Dobrze napisalam-ja mam. Bo moj maz-to roznie. Czasem mu taki hardcor odstawie, ze szkoda gadac. A potem mam wyrzuty sumienia, ze jestem taka podla. A on naprawde jest najcudowniejszym czlowiekiem na swiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Raczkowanie
|
czarownica to jak mam tak jak ty, ja to juz mam nawet przydomek"jedza" , "maruda", i " niedzielna monia" tzn. latwiej mowiac wk...na monia
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
jak chcesz to moge ci napisac taki dietetyczny torcik na zimno, malo kalorii ma, pyszny jest i sama go mozesz smialo sprobowac. Moj torcik pomogli mi wykonczyc oczywiscie moi wspolokatorzy i bardzo im smakowal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Pepea, ja tez sie zastanawiam nad czyms ekstra na te Walentynki, zeby chociaz czesc win odkupic. Tym bardziej, ze kolo 20-go lutego moj maz wyjezdza na ok.5 tyg.i zostane sama. Wtedy dopiero bede zalowac, ze bylam taka uszczypliwa i nieznosna.
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Pepea, dawaj tu ten torcik na forum. Skoro jest taki niskokaloryczny... |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i o to chodzi ![]() Cytat:
![]() Swego czasu brałam regulon i straciłam w ogóle ochotę, potem brałam cerazette i wszystko było ok. popęd w normie ![]() Dobrze, czas zmolestować orbitreka... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
Doszłam do wniosku, że nie ma co się lenić. Mam dwa tygodnie ferii od 15 i do tego czas na choróbsko. Czyli prawie 3 tyg. A ja leniuchuję i jem!
Także od jutra dzielnie zrzucam kilogramy ![]() I dodaję nowe postanowienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
pepeabardzo prosze o przepis
![]() ![]() wiecie co?Moj(Wy piszecie Tz,ale mi jakos to nie pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() no a teraz(jako,ze cwiczylam jak Mloda spala,a teraz pojechala na basen)mam czas na relaks i majke ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- a no i obiecana strona z cwiczeniami: http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...8&dz=11&page=1 ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- myslalam zeby tez zapisac sie na basen,kocham wode,u mnie w miescie mozna wykupic karnet na weekendy tylko wstydze sie pokazac w kostiumie kapielowym..hmmm moze za jakis czas,za te 10kilo ![]() ![]()
![]() |
#718 |
Raczkowanie
|
zjadłam kolacyjke a teraz, jak pewnie większość z Was lecę na Majke i popedałuje sobie przy okazji
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć dziewczyny
![]() Moje śniadanko ; D kromki razowca , z szynka i serkiem ze szczypiorkiem i kawa z mlekiem II śniadanko ; serek waniliowy Obiad ; kapuśniak , Kolacja ; 7zbuz . Nie mam dziś siły ćwiczyć ![]() Mam pytanko czy skakanka coś daje bo mam ochotę sobie kupić ? ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- A i jeszcze jedno czy któraś może piła ocet jabółkowy . Bo właśnie zakupiłam . I czytałam że jest bardzo zdrowy , i wspomaga odchudzanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Rozeznanie
|
Ja miałam pójść na siłownię żeby sobie wybrać ale jak na złość nie mam czasu bo jak rano wychodze z domu to dopiero po 17 jestem w domu i jeszcze masa roboty przy kompie bo raptem wszyscy chcą wszystko na już... a tu jeszcze tyle czytania
![]() No ale zdecydowałam się na siłownię droższą ale bliżej domu bo jak będę mieć daleko to nie będzie mi się chciało ruszyć wieczorem. Stwierdziłam że kupię sobie karnet open czyli chodze kiedy chce i ile chce przez miesiąc będę ćwiczyć intensywnie żeby zobaczyć jakie będą efekty i czy warto inwestować w siłownie czy lepiej i taniej ćwiczyć w domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.