Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 14:40   #1785
minnie
Raczkowanie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Hej

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
minnie a karmiesz piersia? ja mam teraz takiego smaka na piwo, a jak na zlosc moj Tz sobie ostatnio kupuje. Kilka mies nie kupowal a mi tym robi smaka
Domi, tak karmię tylko piersią.Wypiłam dosłownie pół szklaneczki,też mi Tż narobił smaka.
Jak nie przepadam za piwem to to z soczkiem tak mi smakowało,mniam.Wiadomo, zakazany owoc smakuje najlepiej

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość

slodziaczek i jaki silny!!

!!
Zahario
Twoja Miriam jest przesłodka:lo ve:
Chętnie bym ją na synową widziała, ale pewnie zarezerwowana już dawno.Zresztą za taką pięknością na pewno chłopaki się będą uganiać, to będzia miała w czym wybierać.

Co do czarnej krechy na brzuchu ,też mam niestety.
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
melduje ze juz nie tylko Adi ma gile do pasa ale ja tez poza tym od tej osemki mam spuchnieta prawa czesc twarzy
a jeszcze mlody mnie GRYZIE swoimi 2 zabkami i boli

Sexy

Brombi ty sie kiedys pytalas o moje natrectwa a chyba podobnie mam do sexy. anicznie boje sie ze cos sie stanie moim dzieciom. jak tz jedzie gdzies samochodem to musi do mnie zadzwonic ze dojechal bezpiecznie bo inaczej boje sie. jesli nie odbiera tel mam od razu panike ze nie zyje, a jak ma tel wylaczony bo np. rozladowany to normalnie chce mi sie plakac i potrafie 50 razy dzwonic na ta rozladowana komorke. wiem ze to irracjnalny strach ale nie umiem tego opanowac. poza tym jeszcze standardowe. nie usne jak nie sprawdze (czasem kilka razy) czy drzwi sa zamkniete na obydwa zamki i brama na naszej czesci korytarza.

no to sie uzewnetrznilam z rana

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Ja mam planowo wrócić w połowie maja... Brombi, czy Twój dyrektor nie proponował Ci np. żebyś wróciła dopiero we wrześniu? Bo mój jeszcze zanim urodziłam stwierdził, że chyba bez sensu żebym wracała na miesiąc do pracy (robiła po kimś porządek, wystawiała oceny itd., poza tym musiałby na miesiąc przed końcem roku plan zmieniać i niezbyt mu to na rękę) Tylko co ja zrobię z tym miesiącem - na wychowawczy przecież nie pójdę...

ps. Doszła paczucha:cmok :

mam to samo

Moja ważyła 5300 w 7 tygodniu ale ja karmię tylko piersią...

Mój też karmiony tylko piersią ważył w 6 tygodniu 5200.

Dziś robilismy zdjęcie do paszportu,porażka zrobić takiemu dziecku zdjęcie,żeby jakoś normalnie wyglądało.Pojechaliśmy do automatu a Młody w międzyczasie zasnął.No to zaczęło się wybudzanie i jakieś tam próby .Niestety nic z tego nie wyszło.Ale wpadlismy na pomysł że zrobimy mu fotkę w domu.Przed chwilą miał sesję zdjęciową,mamy z 10 zdjęć także z tego idzie już coś wybrac.Potem się pochwalę.
Chciałabym dać na nk takie jedno zdjęcie składające się z kilku mniejszych ,ale nie wiem w jakim programie się to tworzy.Pomożecie???

Katarinko i jak założyłaś tę mirenę???jak tak to proszę napisz jak pierwsze wrażenia.Ja na razie zdecydowałam sie na Nuvaring.
minnie jest offline Zgłoś do moderatora