2010-02-10, 20:44
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
Napisane przez Monia2800
Ten pierwszy w wersji spacerowej wyglada tragicznie, tak jakby ktos ucial gondole, nie sadze zeby to bylo praktyczne i wygodne.
|
Też mi się specjalnie nie podobają tego typu spacerówki, ale dzieci w nich na spacerach wyglądają na szczęśliwe, nawet te większe.
Cytat:
Napisane przez Monia2800
Poza tym nie ma wozka idealnego. Jesli juz naprawde chce sie ta gondole i wielkie pompowane kola, to ja radzilabym kupic jakis tani uzywany wozek z sama gondola i fajna, lekka, nowa spacerowke ala parasolka. Z pierwszego dlugo nie pokorzysta, a ten drugi posluzy do 3 roku zycia  to wiadomo w co lepiej zainwestowac.
|
Też bym bym tak obecnie poczyniła. No chyba, że ktoś potrzebuje jeździć po lesie lub po jakichś dziurach to wtedy wiadomo, że duże koła są niezastąpione. Mój syn jeździł w spacerówce jak skończył 3 mc. Było ciepło i strasznie wierzgał, bałam się, że mi wypadnie z gondoli.
Jeśli ktoś szuka spacerówki to warto też zastanowić się nad http://www.allegro.pl/item911850184_...rski_w_wa.html Moja sąsiadka wymieniła Maclarena właśnie na cybexa.
Edytowane przez tulumka
Czas edycji: 2010-02-10 o 20:47
|
|
|