Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-10, 20:44   #1202
tulumka
Raczkowanie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez Monia2800 Pokaż wiadomość
Ten pierwszy w wersji spacerowej wyglada tragicznie, tak jakby ktos ucial gondole, nie sadze zeby to bylo praktyczne i wygodne.

Też mi się specjalnie nie podobają tego typu spacerówki, ale dzieci w nich na spacerach wyglądają na szczęśliwe, nawet te większe.

Cytat:
Napisane przez Monia2800 Pokaż wiadomość
Poza tym nie ma wozka idealnego. Jesli juz naprawde chce sie ta gondole i wielkie pompowane kola, to ja radzilabym kupic jakis tani uzywany wozek z sama gondola i fajna, lekka, nowa spacerowke ala parasolka. Z pierwszego dlugo nie pokorzysta, a ten drugi posluzy do 3 roku zycia to wiadomo w co lepiej zainwestowac.
Też bym bym tak obecnie poczyniła. No chyba, że ktoś potrzebuje jeździć po lesie lub po jakichś dziurach to wtedy wiadomo, że duże koła są niezastąpione. Mój syn jeździł w spacerówce jak skończył 3 mc. Było ciepło i strasznie wierzgał, bałam się, że mi wypadnie z gondoli.

Jeśli ktoś szuka spacerówki to warto też zastanowić się nad http://www.allegro.pl/item911850184_...rski_w_wa.html Moja sąsiadka wymieniła Maclarena właśnie na cybexa.

Edytowane przez tulumka
Czas edycji: 2010-02-10 o 20:47
tulumka jest offline Zgłoś do moderatora