Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 15:42   #988
Srebrnousta
Wtajemniczenie

Dot.: niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
ich wyznania są prawie jak na mytyngach dla alkoholików "Mam na imię Anna, masturbuję się od 2 lat, nie mogę z tym skończyć... Pomóżcie mi zwalczyć ten nałóg!". A cala grupa odpowiada: "Dzień dobry Aniu"
Mnie Ania kojarzy się raczej z Cześć, jestem Ania, mam 12 lat.
Cześć Aniu, jestem Wojtek i też mam 12 lat.
- no, jakoś tak
Cytat:
Napisane przez mikia20
"Od kilku miesięcy mam stan podgorączkowy 37,4 stopnie, temperatura wprawdzie nie zwala z nóg ale skutecznie utrudnia życie. Nic mi się nie chce, mam zimne poty itp., robiłem oczywiście badania, które nic nie wykazały lekarze nie wiedzą co mi jest. Mam też problem z masturbacją.

A teraz do rzeczy. Czy masturbacja może być powodem tego że ciągle mam podwyższoną temperaturę, czy ma ona na to jakiś wpływ?"

...

słyszałem opinie że od walenia konia można wyłysieć? czy ktoś wie coś na ten temat?
odp.1 a ja slyszalem, ze te wlosy, ktore zniknaz glowy, to wyrosna ci miedzy palcami... (ironia)
odp.2 śmiej się śmiej tylko żebyś nie płkał jak zaczną ci wypadać
Kiedyś też miałam stan podgorączkowy przez kilka tygodni... Mhm... A masturbacja wpływa też na bóle głowy czy nie?

Kiedyś czytałam, że bodajże w średniowieczu po włosach między palcami rozpoznawano onanistów