Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-13, 11:12   #291
Noor
Żandarm na emeryturze

Dot.: Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC

Po pierwsze nie cztery na na pięć, a tylko dwie na pięć "dziewczyn ocenia ja pod innym katem" (to a propos twojej recenzji, która w tej chwili wprowadza w błąd).
Po drugie mycie włosów odżywką, uważamy za dopuszczalne alternatywne użycie: działa na tę "część ciała", do której jest przeznaczona (włosy), stosuje się ją w ten sam sposób. Czymże innym, niż nałożenie odżywki na włosy, wmasowanie jej i spłukanie (mycie włosów odżywką) byłoby jej zastosowanie jako stricte odżywki? Dlaczego uważasz, że efekt na włosach po wykonaniu tych trzech czynności, ale z myślą: "używam toto tylko, jako odżywkę...używam toto tylko, jako odżywkę..." byłby inny? Tylko dlatego, że dla twoich włosów okazała się nieodpowiednia? Dla włosów dwóch z trzech pozostałych recenzentek, które nie stosowały jej do mycia okazała się również bardzo dobra. Statystyka jest nieubłagana i wskazuje, że nie ma tu przekłamań.
Co innego, gdyby ktoś oceniał ją, jako krem do stóp - wtedy jest to niedopuszczalne alternatywne użycie, miał pretensje, że się słabo pieni jako szampon, albo próbował jej używać bez spłukiwania, jeśli producent tego nie przewiduje i marudził, że obciąża włosy.

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda

Edytowane przez Noor
Czas edycji: 2010-02-14 o 10:56
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując