2010-02-14, 08:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
Napisane przez zebra666
Bardzo bym chciała żeby się to skończyło i cały czas mam nadzieję, że to już naprawdę koniec takich przejść...
|
Kochana,nic się nie martw.Już napewno wszystko będzie dobrze i nie trzeba będzie jeździć po szpitalach 
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89
Kocurazab jesli hcodzi o pepek to mysle ze co szpoital to inaczej... u nas nie wolno zamaczac pepka i smarowac go spirytusem ale CZYSTYM nie rozcienczonym.. 
|
A czy czysty nie jest za mocny??Ja wiem,że 70% to jest odpowiedni 
Cytat:
Napisane przez xmila
Ja znów mam regularne skurcze, co 12-15 minut, ale nawet się nie nakręcam, bo pewno za chwile przejdą 
|
No to może to jest to .Jeżeli ból się zwiększy to się pakuj i jedź.Trzymam kciuki aby się udało 
Cytat:
Napisane przez kamyil
a ja właśnie wyszłam z gorącej kąpieli i podbrzusze koszmarnie mnie boli  siedze na piłce i sobie kręcę ale chyba zaraz spróbuję się położyć
jak bym chciała żeby to było już 
|
No to ładnie nadajecie tempo laseczki.Brać się do roboty i rodzić małe WALENTYNKI 
Cytat:
Napisane przez celka2000
Ja sie chyba zbieram na IP raz jeszcze. Umieram z bolu! Mam dosc!!!! 2 nospy nie pomogly, ciepla kapiel tez nie pomogla. nic a nic. Boli mnie co 3 minuty po 30 sek. I to jak baardzo!
Przeciez to na pewno akcja porodowa. Skurcze sa czestsze i mocniejsze. A ja mam miec cc. Bez sensu!!!!!!!!!!!
|
Oooo nie ,czy ty oby nie masz terminu po mnie ?? Celuś....marsz do kolejki....ja też czekam .....buuuuuu.
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Witam.
W zastępstwie żony chciałbym poinformować, że o 20:40 urodziła się nam córeczka Julja. "Mała" dostała 10 punktów, waży 4730g i ma 58cm wzrostu. Jest cudowna, podobna do Marzenki
Pozdrawiamy
Szczęśliwi rodzice i braciszek.
|
Już wczoraj widziałam,ale dopchać się do laptopa nie mogłam.
Wielkie GRATULACJE dla wielkiej małej cesarzowej pysiolinki.Ale ogromniasta jest .Nareszcie na świecie
|