2010-02-14, 14:39
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię ciuszki z mojej szafy XS-L i nie tylko;)wszysytko czego dusza zapragni
Cd. DOKŁADKI
1. Super sweterkowa tuniczka MISS SELFRIDGE, w kolorze morskiej zieleni, na zdjęciu kolor przekłamany, troszke przymechacona ale nie widać tego przy noszeniu, rozmiar 36 bardzo ja lubie także za coś fajnego - wymieniona
2. Bluzka CROPP, NOWA ale bez metek ponieważ jak zwykle pośpiesznie je odciełam, rozmiar M na S także będzie dobra, była dość droga ->za coś fajnego nie ma
3. Prześliczne bolerko pomarańczowe obszyte dookoła cekinami PREMIER DE TOI, kolor troszke bardziej wyrazisty niż na zdjęciu, rozmiar z metki S/M, jedyną wadą jest minimalnie odpruta zaszewka co widać na zdjęciu bez problemu można zaszyć-> za coś fajnego
4. Śliczna apaszka w panterke jak nowa z motywem tygrysów -> za coś fajnego
Dokładka z 28.02.2010
1. Śliczna żółta bluzeczka TNS rozmiar z metki 1, dobra na XS/S/M założona ze 2 razy
2. Szara bluzeczka H&M, rozmiar z metki 38, dobra na M/L, dekold tak jakby pleciony, super efekt
3. Japonki niebiesko białe z motylkami Mezzo Piano, rozmiar 36, założone ze 2 razy-> za coś fajnego;D
4. Żubranko , futerał termiczny na wódke od 500ml d0 700ml, zatrzymuje zimno - nie ma
Edytowane przez kwiatuszek160
Czas edycji: 2011-01-14 o 18:20
|
|
|