2010-02-15, 16:48
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ferg wymienia: Guerlain, Givenchy, perfumy, minerały, telefon:)
Cytat:
Napisane przez ranka
jesli moge wtracic - jesli masz pryszcze na suchej skorze to byc moze jest to tradzik z podraznienia.
mi akurat Avene bardzo pomogly.. chociaz LPR tez  radze poszukac Effaclaru A.I - jest bardziej stezony, bardziej skoncentrowany
kroliczku, nawilzaj i ciagle nawilzaj 
polecam do tego Toleriane - prosty kremik
ja ciagle walcze z cera, tradziekiem i zapychaniem
|

Cytat:
Napisane przez króliczek
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7...-mieszanej.htm
tylko taki mam 
nic innego w domu nie mam, a skład klinika mnie zdecydowanie odrzuca, więc nie będę go używać
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------
jako takie pryszcze to to nie są, raczej paskudne białe zaskórniki i wągry, które nijak nie chca wyjść. no i to zrzucam na klinika, bo nigdy nie miałam takich problemów.
ehhhhhhhhhhh
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------
doczytałam, ze garnier też ma parabeny. czego tu używać? 
|
no garnier tez sredni jest.. ale lepszy chyba juz nic klinik.
moj ortodoksyjny znajomy odrzucil by wszystkie parabeny na starcie. Ja dopoki nie jestem w ciazy nie skreslam ich az tak bardzo-no ale obecnosc jest niepokojaca..
musze juz naprawde wracac do pracy bo przez caly dzien zrobilam 10% tego co zawsze 
ale wroce i pomyslimy.
aaa.. a skoro masz takie wypryski-czyli nie typowe pryszcze, to sa one wynikiem zapchanej cery. effaclar pomoze je oczyscic-jest mozliwy wysyp na starcie, ale niekoniecznie. ja nie mialam. tz moj tez nie.
myslalam ze masz gorsza forme tradziku.. teraz sama nie wiem czy eff jest taki konieczny, mozna ja poprostu oczyscic u kosmetyczki i dobrac dobry krem.
ale mozesz ten sprobowac eff
|
|
|