2010-02-16, 10:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Dzien dobry 
Cytat:
Napisane przez Karlain
ja czekam w sumie na radę od rodziców 
ale już od roku chodzi mi po głowie taka właśnie falbaniasta, mam nadzieję, że będę mogła wam pokazać ją na sobie, może jak będę z rodzicami to pozwoli mi cyknąć fotkę 
|
z tego co tam wypatrzylam (a widadac niewiele ) to podoba mi sie gorset, a nie wiem czy mi sie podoba ten krysztalkowy pasek na biodrach i same falbanki - tzn. jaki one maja ksztalt? tak sa do siebie mocno rownolegle jak takie pasy?
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
Do kościoła dojechaliśmy przed czasem, 15min czekaliśmy w lodowatej kruchcie na księdza, więc w czasie mszy nogi mi się pod suknią trzęsły na całego. A dodatkowo w czasie oczekiwania na rozpoczęcie mszy okazało się, że jestem głodna i zaczęło mi strasznie burczeć w brzuchu
Jak usłyszałam Tż wypowiadającego przysięgę cały stres się ulotnił Nawet już zimna nie zauważałam, ani głodu. Udało nam się bezbłędnie założyć obrączki i w ogóle msza jest godna wspominania, bo ksiądz po fakcie się przynał, że to był jego pierwszy ślub i będzie nas pamiętał do końca życia
Z ciekawych zdarzeń - jak już byliśmy w zajeździe zaczęło sypać, a do naszedo pokoju trzeba było dojść wychodząc z budynku, więc śnieg pięknie mi się wsypał do półbutków ślubnych
Jako, że rajstopy mnie irytowały, to na salę wróciłam już bez nich i do końca już byłam z gołymi nogami.
|
to jak bylo zimno to trzeba bylo w autku posiedziec - zawsze to grzanie jest 
ja to chyba przez cale wesele glodu nie poczuje ostatnio przy takim dosc stresujacym egzaminie ze zdenerwowania nie dosc ze glodu nie czulam to jak chcialam cos z rozsadku zjesc to smaku nie czulam kubki smakowe mi sie chyba wylaczaja w sytuacjach stresujacych
ja zagadalam wczoraj do TZa czy bysmy moze przysiege z pamieci powiedzieli, bo srednio mi sie podoba takie powtarzanie za ksiedzem, ale TZ sie boi, ze ze stresu cos pokreci w sumie przez to recytowanie cala cytuacja moglaby byc jeszcze bardziej stresujaca 
a jak tak butki sie spisaly? dalas rade, wygodne byly?
jaka mialas wysokosc obcasa? wygodnie w nich tak bez rajstop?
a w ogole to gratulacje dla swiezo upieczonej zonki 
Cytat:
Napisane przez mariiasia
|
masz juz jakies typy czy na wieszakach bedziesz szukac?
Cytat:
Napisane przez Remmi
A ten cholerny śnieg już mi wychodzi bokiem, cały czas pada, już nie ma gdzie odgarniać tego śniegu, nie ma gdzie jeździć i parkować tym samochodem, a o chodzeniu po chodnikach czy gdziekolwiek to już w ogóle nie ma co gadać.. 
|
a u mnie dzis sloneczko a przez to roztopy czyli chlapa, ciapa i przemoczone buty  
co jakis czas przed oknem leca mi czapy sniegu, bo wlasnie dach odsniezaja
|
|
|