Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wersje EDP, EDT itd - różnice... Kenzo Amour
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-16, 19:46   #8
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Wersje EDP, EDT itd - różnice... Kenzo Amour

Cytat:
Napisane przez Freyyka Pokaż wiadomość
Te Amour le Parfum nie daje mi spokoju... strasznie zapragnęłam swój własny flakonik i już już bym kupiła tylko.... nie daje mi spokoju wersja Indian Holi, której nie mam jak przetestować, bo w mojej Sephorze NIE MA
Tu na Wizażu ma dość pozytywne opinie, chyba nawet lepsze niż le Parfum. Może któraś z Was testowała obie wersje i mogłaby porównać?
EDP dla mnie jest ładnym, waniliowym zapachem, ale bez szału. Natomiast le Parfum ma w tej wanilii taką głębię i przestrzeń - nie umiem tego inaczej określić i domyślam się, że może to efekt tego kadzidła? Czy to samo znajdę w Indian Holi, czy tu zapach poszedł w jeszcze innym kierunku??? Plisss, pomóżcie Dwóch flaszek nie kupię i nie wiem którą wybrać
Indian Holi jest zupełnie nieciekawe moim zdaniem. Nie czuję slynnej wisienki tylko bardzo popularne ostatniop syropowe zamulające owocki w wersji mix, a później po prostu znika Kiedy tydzien temu byłam w lubelskiej Sephorze to widziałam tester, moge spróbować załatwić dla Ciebie próbkę, jeśli jeszcze będzie

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując