Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dwie Normy Kamali Incense
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 11:25   #16
MeryJane
Zadomowienie

Dot.: dwie Normy Kamali Incense

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zaintrygowałaś mnie tymi 2 probkami ja miałam tylko ćwierc kropli...szczerze powiedziawszy to ja nie wiem czy da sie tego używać z atomka....po ja się myźnęłam prawie suchą fiolką i zapach był potwornie intensywny....jakbym psiknęła chociaz 1 psik to chyba by mnie zabił.
Co do samego zapachu=bardzo charakterny...ale jak dla mnie za dużo "szmatowego" labdanum

No ja eksperymentowałam- mocno .Wcześniej były 2 psiki ale dołożyłam jeszcze dwa i poszłam w świat.W planach były 3 lumpeksy i sklep z kosmetykami.
Z premedytacją wybrałam taki zestaw sklepowy.Lumpeksy jakie są raczej każdy wie- ja jestem maniakiem wygrzebywania cudów.Z reguły jest tam tłum,śmierdzi tym tłumem + ciuchy po dezynfekcji itp.
Więc w pierwszym - najpierw było węszenie - bardzo widoczne a potem poleciał w ruch odświeżacz powietrza.klask i:.Nawet powieka mi nie drgnęła.W drugim leciały teksty: "ale coś potwornie śmierdzi, co to?!?", " ale smród" i doszło węszenie , tłum zrzedł i otworzyli okna ( czego nawet latem nie robią). W 3-cim cisza zapadła i drzwi poszły w ruch - tłum rozproszył się w panice.W kosmetycznym odbyła się dyskusja."Co tak śmierdzi"-jedna ekspedientka; druga-"no ja goshem się psikałam".Pierwsza-"nie to nie to.To jest coś takiego,że ja nawet wam nie powiem o czym pomyślałam"Trzecia:" a ja wam mówiłam, że ten dywan gnije".
norma kamali perzeszła testy na ludziachPozytywnie.Nadm ieniam,że bywam w tych sklepach często i na 100% musieli skojarzyć kto tak "walił".Dzisiaj do jednego z nich wracam- ciekawa jestem czy mnie wpuszczą.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
to ja miałam wersje co zabija ,\a ta druga wersja jest słabsza?
Obie zabijają.
przygarnę, adoptuję, kupię

WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ

Edytowane przez MeryJane
Czas edycji: 2010-02-18 o 07:56
MeryJane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując