|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() dwie Normy Kamali Incense
tak sobie pomyślałam, że ten kontrowersyjny zapach zasługuje na oddzielny wątek i nikt mnie nie okrzyczy z tego powodu.
Wiem, że ten zapach ma swoich fanów a ja jestem raczej już fanatykiem ![]() Chciałabym w jednym miejscu zebrać namiary na miejsca gdzie ją można nabyć( właśnie mi przeszła koło nosa na all za całkiem znośna kasę...) i omówić jeden ciekawy przypadek... Mianowicie - incense jest chyba jedno w tym wydaniu.Przynajmniej o jednym wiem.Z racji swoich polowań dostałam jednak z dwóch różnych źródeł próbki - różniące się kolorem, gęstością, natężeniem zapachu- co wy na to????
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: dwie Normy Kamali Incense
Na Normę chyba jakiś strasznych przecen, najtaniej 100 ml to chyba na Beauty habit za 220$. Tylko z tego co wiem nie wszystko wysyłają za granicę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zadomowienie
|
u nas na all poszła za 750 zł
![]() Ale naprawdę intrygują mnie te dwa kolory i te dwie gęstości... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja naprawie jestem śmiertelnie zakochana w tym zapachu - tak jak w Fumidusie. ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
akurat to mam sprawdzone Beauty habit- wysyłają , tylko koszt przesyłki podobno morderczy( konsultowałam)
![]() |
![]() |
#5 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czytałam recenzję Sabb i jestem piekielnie ciekawa.....
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale mordercza jest o 100% bardziej.Opiszę zaraz jak to moje testy na ludziach wczoraj wyglądały ![]() ![]() ![]() Fumidus jest przyjazny ludziom.Norma- raczej nie..... a ta ilość 5-10 ml to na pół roku ![]()
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-02-17 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja się dołączam jako wielbicielka Normy,
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Czyli nas coraz więcej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zaintrygowałaś mnie tymi 2 probkami ![]() Co do samego zapachu=bardzo charakterny...ale jak dla mnie za dużo "szmatowego" labdanum ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja już na nią oszczedzam
![]() Tu jest np. http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=1021 Ale wiecie, zastanawiam się, czy nie podrabiają tego, albo kwestia przechowywania, dlatego kurcze, biję sie z myślami, czy nie najlepiej z Ausliebie brać.
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-17 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mam flakon Incense Kamali, kupiony w Beautyhabit.
Flakon wyglada dokladnie tak samo jak na stronie beautyhabit ( zdjecie flakonu na stronie ausliebezmduft rozni sie wizuelnie od tego z beautyhabit wielkoscia neklejonej etykiety na przodzie, rozni sie rowniez kolor perfum - ten z ausliebezmduft wyglada na znacznie jasniejszy niz w mojej flaszce ) Wprawdzie byl to prezent od kogos bliskiego, ale mam wglad "do wszystkich akt i paragonow". Procz Incense zamawiany byl rowniez Jazmin. Wszystkie flaszki laszki mialy "zalakowane" korki. Korki sa ciezkie, masywne, porzadne. Plyn w kolorze brunatnym, ciemnym, gestym. Trwalosc i moc niezwykla. Zaden dotad testowany przeze mnie zapach, chocby byl w ekstrakcie nie jest tak trwaly i esencjonalny. Z tylu flakonu nalepka z kodem, nr. seryjnym. Jak znajde wolna chwile cykne kilka fotek mojej flaszki Incense. edit - nie mam pojecia jak pachnie "druga wersja" Incense ( o ile taka w ogole istnieje ) Wiem od MaryJane, ze probka ode mnie rozni sie kolorem i moca od tej "inszej" ... edit - wklajam przod i tyl Incense Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-02-17 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
No i już wiem- są dwa różne flakoniki - widać na zdjęciach Coco ma z habita a te drugie są z niemieckiego sklepu -opakowania różne...Przynajmniej tak to wygląda.No to muszę napisać do trzeciego źródełka
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Swoją drogą- ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
grozi wypollizowaniem
|
to ja miałam wersje co zabija
![]()
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja eksperymentowałam- mocno .Wcześniej były 2 psiki ale dołożyłam jeszcze dwa i poszłam w świat ![]() Z premedytacją wybrałam taki zestaw sklepowy ![]() Więc w pierwszym - najpierw było węszenie - bardzo widoczne a potem poleciał w ruch odświeżacz powietrza. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Obie zabijają.
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-02-18 o 07:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Ja już zaczęłam zbierać na całą
![]() ![]() Ona jest dziwna, bo jak da się za dużo, to się robi tak słona i cieżka, że sama nie mogę wytrzymac. Próbowałam dosładzać, ale poszło w takim kierunku, że leciałam się myć ![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze lepszy efekt jest w połaczeniu z paczulą (te spleśniałe ziemniaki
![]()
![]() |
#22 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
MaryJane - umarłam, powstałam i ponownie umarłam ze śmiechu. Wymiotłaś!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudne. Az żal, że nie chce mi się tym pachnieć. Mnie marzą się takie reakcje, a tymczasem takie naprawdę pełne obrzydzenia komentarze załapałam tylko odnośnie wanilii. Cytat:
Pewien mój kumpel siedząc koło mnie kiedy pachniałam Fumidusem żalił się, że może myśleć tylko o uprawianiu seksu przy pod namiotem. ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Fumidus na mnie jest cudowny i monumentalny-dla mnie ![]() Patent jest taki, że ja mam na sobie od razu to co na innych pojawia się po paru godzinach. ![]() Dlatego Rapatang uznał,że na mnie wszystko pachnie jak podróby ![]() Co do Incense Normy Kamali to dziś napiszę maila do osoby, od której mam próbki z trzeciego źródełka. do sklepu dziś wracam - wczoraj nie dotarłam ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
ale masz fajnie - mi tak nie mówią...Tylko leci -"o matko, znów Fumidus" ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]()
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-02-18 o 08:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
NIe przypuszczałam, że mogą być dwie wersje Incense
![]() Moja próbka od Wuchsy jest taka średniociemna ![]() Zostawiam zdjęcie Ale zapach jest konkretny, mocny, taki jak sobie to wyobrażałam ![]() i nie było sprzeciwów (przyzwyczaili się do moich dziwactw ![]() Jak damy radę zebrać ekipę (do połowy marca), to mogę podjąć się zakupu z AusLiebezumDuft i rozlewania. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
o qrde!
![]() w swojej naiwności myślałam, że jestem twarda nosząc różne dziwadła zapachowe ale nic bardziej mylnego łał ![]() EDIT: no i jeszcze wyszło na to, że jednak nie znam tego zapachu byłam pewna, że go gdzieś wąchałam ale przecież raczej nie ma możliwości, żeby pozostawił mnie nie wzruszoną sama nie wiem... Edytowane przez selya Czas edycji: 2010-02-18 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Nie - no ja go od początku pokochałam ![]() ![]() A tak w ogóle zrobię zdjęcie 3-ciej próbce i sami zobaczycie różnice.
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-02-18 o 13:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Magduleno, czesc
![]() MaryJane, tak, to prawda - Incense to wszechogarniajace kadzidlo i piekna, esencjonalna zywica. Moj chlop, lubiacy kadzidalne, zywiczne, osmolone zapachy twierdzi, ze wszystkie inne kadzidla, ktore dane mu bylo poznac, to przy Incense tylko pierdniecia kadzidlanopodobne ![]() Napisz prosze, na czym dokladnie polega roznica w odbiorze Incense z roznych zrodel, ciekawam bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.