Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Ciuchy,dodatki XS-M. Wymianka z Gwiazdeczką- Zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 17:28   #1
Gwiazdeczka90
BAN stały

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90
Smile

Ciuchy,dodatki XS-M. Wymianka z Gwiazdeczką- Zapraszam

WITAJCIE NA WĄTKU WYMIANKOWYM

MOJE MUST HAVE CZYLI MOJA LISTA WISH ->
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407014

Jak coś masz z tej listy pisz koniecznie.

Mam pare ciuszków i innych rzeczy które chciałabym wymienić
Mój rozmiar to XS/S, więc nie proponuj wymiany jeżeli Twoje ciuszki nie są w tych rozmiarach

Zaznaczenia na czerwono - WYMIENIONE

*Sweterki w romby brązowy i turkusowy,śliczne mocne kolory, nieużywane, uwydatniają dekold. Brązowy wymieniony leci do martusia wilczek

*Piękna Panterka Tally Weijl -super tuniczka z koronką prosto na imprezę, z legginsami wygląda niesamowicie.Rozmiar z metki XS pasuje też na S.Za coś fajnego

*Golfik Chanel rozmiar 38 kolor brązowy,logowany, rzeczywisty kolor golfika na zdjęciu z przybliżenia, dziwne odcienie na sweterku sa spowodowane fleshem.

*Replika firmy LV,z tyłu ma trochę przebarwien od jeansow ale nie przeszkadza to w noszeniu torebki

*Sweter od Victoria`s Secret . jest cieplutki i miły w dotyku, włóczka boucle jest bardzo elastyczna więc sweter ładnie dopasowującego się do sylwetki, pod szyją jest golf, w talii przewiązany jest paskiem zakończonym pomponikami, na dole lekko rozszerzany. Materiał : acrylic / wool / nylon / lycra / spandex Wymiary: dł. swetra ok 65 cm,ROZMIAR 36 . Kupiłam go za 170 zł,więc tylko za coś wartościowego.Wymieniam,poniewaz mam pełno sweterków VS a połowy nie noszę.
WYMIENIONE

*Żółta kamizelka rozmiar XS,nowa nieuzywana, mam do niej jeszcze takie same rybaczki XS ,fajny komplecik do czarnej bluzeczki i czarnych bucikow.

*Minóweczka pasuje na rozmiarki S/M,Babyphat,stan bdb,za coś fajnego
.

*Fajna bokserka rozmiar XS,różowa,jak nowa .

*Włosy syntetyczne na taśmie (taśmę się tnie i robi z niej taśmy clip in, badz pasemka pod ringi czy keratynę) długosc taśmy 110cm waga wlosów ponad 100 gram,dlugosc wloskow 50 cm.Kolor #4 czekoladowy brąz.Za coś fajnego

Reszte ciuszków jak aparat mi się naładuje

Edytowane przez Gwiazdeczka90
Czas edycji: 2010-02-21 o 07:16
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując