|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Moje Must have,zobacz może masz :)
Moje rozmiary to XS/S rozmiar buta 36 -innych nie proponować
![]() DODAJĘ PRZYKŁADOWE ZDJĘCIA PONIŻEJ Moje must have : *Kosmetyki pielęgnacyjne do włosów(maseczki,odzywki,m giełki) z firm Radical,Kallos,Sleek Line,Matrix,Goldwell,Swis o paar,CHI,L’Oreal Absolut Reapir,UNA,Wella.(najlepi ej odrazu do fabowanych włosków albo do suchych i zniszczonych) Nie poszukuje szamponów. *WAX do ciemnych włosków *Wszelkiego rodzaju tabletki na włosy,skórę,paznokcie oraz ampułki na włosy. *Tusz Maybelinne Colosal Volume ( żółta tubeczka,zdjecie poniżej) *Sztuczne rzęski (gęste) nie kępki ! *Buty na platrofimie zwykłe czarne zakryte - 36.(Najlepiej takie jak na zdjeciu-świecące) *Garnier skóra muśnięta słońcem i Ziaja Masło kakaowe *Czarne jeansy konieczie rurki bardzo obcisłe rozmiar XS,(podaj wymiary) *Perfumy Lolita Lempicka.. ![]() *Szminki brudno różowej,blado różowej -dobrej firmy. *Błyszczyków-jakiegoś fajnego zestawu *Tunik obcisłych ! rozmiar XS/S za pupę. *Bokserek w różnych kolorach(niebieska na zdjeciu) rozmiar XS/S obcisle tylko za pupe! *Biała perła,żel stomatologiczny,wybielani e *Rzeczy do robienia tipsów np,odtłuszczacz,ozdoby (tylko brokacik! albo duże cyrkonie ) ,pilniki Moją must have będę dopisywać. Jak któraś z wizażanek ma pare z tych rzeczy (bo uwazam ,że to są drobne rzeczy oprócz ciuchów, to niech pisze koniecznie) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=406530 <- Moja wymianka,dopiero zaczynam więc narazie tego mało ![]() ![]() Przykładowe zdjęcia: Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2010-02-20 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.