Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 17:44   #2496
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Haj
Ja dzisiaj też zaliczyłam spacerek, ponad 2 i pół godziny, czy tylko ja się tak nudzę na tych spacerkach? Czy też tak macie?

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

I dziś obchodzimy 3 miesiące Ale biedulka na prezent dostanie szczepienie

Najlepsze życzenia, zdrówka i uśmiechów dla Sandruni

Dobrze, że już po szczepieniach

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

My bylismy dzisiaj na szczepieniu moj malutki zniosl wszystko bardzo dzielnie a najlepsze jest to, ze kolejne szczepienie dopiero na jesien

André pokazal lekarzowi co potrafi i przewrocil sie z plackow na brzuszek i z brzuszka na plecki jak lekarz patrzyl

Ten Twój Andre to szybki jest

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
miałąm wstawic fotke z chrztu, nie mam jeszcze dużo ale te jedną mogę wkleić
Madziu ślicznie wyglądałaś w tym futerku, masz takie piękne niebieskie oczęta
A Twój TŻ to niezłe ciacho
Taki w moim typie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
My juz jestesmy z powrotem. porobili nam badania - wyniki jutro. trzymałam mojego skarbeńka za raczkę, a pani mu krew z główki pobierala................ .. a potem jeszcze z paluszka... kazala mi wyjsc bo myślala chyba ze j azemdleję taką mialam minę, ale nie dalam się i maluszka nie zostawiłam.
dziękuję za kciuki ale wyniki jutro dopiero więc na razie prosze nie puszczać.
No i mały waży 6880 - aż sie lekarka dwa razy pytala czy WYŁĄCZNIE piersią karmię
No to dla matki za dzielną postawę i dla Stasiulka też
I jak ładnie waży .

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

Brombusia kombinezon przyszedł i jest. Będzie idealny jak już się troszke poparwi pogoda... Nawet dzisiaj by był dobry, bo mamy +7 czekam więc na dane żeby przysłać pieniążki- mąż w poniedziałek będzie ganiał za becikowym to wyśle
No to super, że Ci podpasował .
A TŻ tak nie poganiaj, niech to załatwi przy okazji

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
a to kilka fotek - również Izy bo to moja księżniczka
Piękne masz dzieciaki
Grzesiu ma takie całuśne usteczka, a mała księżniczka urodę zdecydowanie ma po Mamie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

Ty łobuzie. Ja dziś od rana oglądam pensjonaty nad morzem W sumie to się bałam jechać gdzieś z małym dzidzią, o zagranicy to nawet nie myślę bo bez dostępu do lekarza to bym chyba tam zwariowała no a nad morzem po wcześniejszym zlokalizowaniu jakiejś przychodni czemu nie Zwłaszcza że wy też jedziecie a przecież jak już Guru coś robi to chyba to jest dobre
Ty to mnie zawsze zwyzywasz, jak nie od łobuzów to od guru
Coś wybrałaś?
My na razie miejscowość, chyba będą to Rowy, podobno tam ładnie i dobry mikroklimat

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Kurcze, dalam André nowa grzechotke - taka plastikowo Chicco i tak nia machal, ze sie biedny uderzyl aleeeee byl placz....a teraz wrzucilam ja na samo dno szafki...
Mój też ostatnio walnął się grzechotkę, ale nie płakał tylko jakoś bardzo był zaskoczony

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora