2010-02-18, 17:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Haj
Ja dzisiaj też zaliczyłam spacerek, ponad 2 i pół godziny, czy tylko ja się tak nudzę na tych spacerkach? Czy też tak macie? 
Najlepsze życzenia, zdrówka i uśmiechów dla Sandruni
Dobrze, że już po szczepieniach

Ten Twój Andre to szybki jest 
Cytat:
Napisane przez magdawikp
miałąm wstawic fotke z chrztu, nie mam jeszcze dużo ale te jedną mogę wkleić
|
Madziu ślicznie wyglądałaś w tym futerku, masz takie piękne niebieskie oczęta 
A Twój TŻ to niezłe ciacho 
Taki w moim typie 
Cytat:
Napisane przez konspiracja
My juz jestesmy z powrotem. porobili nam badania - wyniki jutro. trzymałam mojego skarbeńka za raczkę, a pani mu krew z główki pobierala................ .. a potem jeszcze z paluszka... kazala mi wyjsc bo myślala chyba ze j azemdleję taką mialam minę, ale nie dalam się i maluszka nie zostawiłam.
dziękuję za kciuki  ale wyniki jutro dopiero więc na razie prosze nie puszczać.
No i mały waży 6880 - aż sie lekarka dwa razy pytala czy WYŁĄCZNIE piersią karmię 
|
No to dla matki za dzielną postawę i dla Stasiulka też 
I jak ładnie waży .
Cytat:
Napisane przez zebra666
Brombusia kombinezon przyszedł i jest  . Będzie idealny jak już się troszke poparwi pogoda... Nawet dzisiaj by był dobry, bo mamy +7  czekam więc na dane żeby przysłać pieniążki- mąż w poniedziałek będzie ganiał za becikowym to wyśle 
|
No to super, że Ci podpasował .
A TŻ tak nie poganiaj, niech to załatwi przy okazji 
Cytat:
Napisane przez magdawikp
a to kilka fotek - również Izy bo to moja księżniczka 
|
Piękne masz dzieciaki 
Grzesiu ma takie całuśne usteczka, a mała księżniczka urodę zdecydowanie ma po Mamie 
Cytat:
Napisane przez katekatee
Ty łobuzie. Ja dziś od rana oglądam pensjonaty nad morzem  W sumie to się bałam jechać gdzieś z małym dzidzią, o zagranicy to nawet nie myślę bo bez dostępu do lekarza to bym chyba tam zwariowała no a nad morzem po wcześniejszym zlokalizowaniu jakiejś przychodni  czemu nie  Zwłaszcza że wy też jedziecie a przecież jak już Guru coś robi to chyba to jest dobre 
|
Ty to mnie zawsze zwyzywasz, jak nie od łobuzów to od guru 
Coś wybrałaś?
My na razie miejscowość, chyba będą to Rowy, podobno tam ładnie i dobry mikroklimat 
Cytat:
Napisane przez karenina19
Kurcze, dalam André nowa grzechotke - taka plastikowo Chicco i tak nia machal, ze sie biedny uderzyl aleeeee byl placz....a teraz wrzucilam ja na samo dno szafki...
|
Mój też ostatnio walnął się grzechotkę, ale nie płakał tylko jakoś bardzo był zaskoczony