Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-19, 07:24   #2178
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cześć,

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

aniaaa84 tez wole ing od pko szybciej wszystko zlatwiam..aczkolwiek pani ktora prowadzila nasza sprawe kredytowa w pko byla mistrzem! genijalna w kilka dni rach ciach i po sprawie
aa co do "pilnosci" to przeciez egzam mam w sobote.. to malo czasu mi zostalo i pilna zbytnio niejestem
no ale te dwa najwanziejsze zagadnienia juz umiem prace napisalam.. polowe zagadnien pozostalych tez.. jutro druga polowa... byla by troche o kazdym napisac... a potem jak przyjdzie co do czego ty tlko te dwa zagadnienia aaaa praca pod presja.. lubie
Tak Martuś zdarzają się wyjątki, ale wczoraj niektóre teksty kobieta mogłaby sobie darować. Konto zamknięte, aczkolwiek Pani pozwoliła sobie zostawić 50 zł tak na wszelki wypadek (dodam, że wszystkie prowizje opłaty za prowadzenie konta są już pobrane, więc nie wiem po co ta kasa chyba, że za zamknięcie r-ku też się płaci).
Kolejna rzecz, która mnie śmieszy na druczku okres zamknięcia r-ku to 14 dni, a babcia ma dzwonić po 21 co za babole tam pracują to ja nie wiem, dobrze że mnie już później z nimi nie było, a o kasę bedę się upominać i jeśli z tej 50-tki coś wezmą to bedzie mi musiała wszystko rozpisać i rozrysować

Co do egzamu i pilności to zagadnienia opisane samemu z książek, plus opanowana połowa - to mówi samo za siebie ja przed jej egzamem w zeszłym roku pakowałam się bo do Zakopca jechaliśmy

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
(...)
Ja chciałam skorzystać z kasy pierwszeństwa w Carrefourze w Katowicach. I co się okazało? Można skorzystać, jak się ma do 5 przedmiotów (ale chyba kobiet w ciąży nie obowiązuje...) i jak sie nie ma rzeczy do ważenia np. owoców, bo przy tej kasie pierwszeństwa nie ma wagi. Ja miałam w koszyku pomarańcze, więc z kasy pierwszeństwa skorzystać nie mogłam , a przy normalnej nikt nie przepuści...

Miałam tez sytuacje podobną jak stałam w kolejce do spowiedzi- już ledwo co stałam, kobieta przede mną patrzyła na mój brzuch, ale nie przepuściła.

(...)

I mam podobne zdanie co do PKO i ING . W PKO zawsze są jakieś problemy
Dobry tekst Twojego taty o zupach Uśmiałam się
Też właśnie widzę, że mi smakują zupy, które sobie sama zrobiłam

Dziękuję Wszyscy się śmieją, że to przeciez niemozliwe, żeby ten brzuch tyle ważył Ale widać, że tu i ówdzie też mi przybyło . Żebra mi np.nie wystają
Dla mnie te kasy pierwszeństwa to mogłyby nie istnieć, przed świętami wpadłam do reala po parę drobiazgów i dokładnie 10 rzeczy było w koszyku, jedną z nich był bodajże proszek ok. 7 kg bo był w promocji i już nie mogłam skorzystać z tej kasy bo proszek zbyt dużo waży, za duży jest gabarytowo i to spowolni pracę Pani kasjerki myślałam, że padnę
głupota ludzka czasami nie zna granic

Czyli same plusy ciąży choć po moich kuzynkach i koleżankach widzę, jak bardzo po ciąży chudną. Niedosypianie, karmienie czasami się nie zje tyle ile się powinno i kg lecą. Moja kuzynka po ciąży wyglądała jak anorektyczka teraz już jest ok, ale schudła po ciązy chyba dwa razy tyle ile w niej przybrała

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
podzielę sie z Wami moim szczęściem

2 krechy
Gratulacje !!!

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Strippi, mnie też zdarzyło, że mi kobieta do tyłka przy kasie wjechała, tak, że ja docisnęłam brzuch do mojego wózka. Na szczęście miałam miejsce, żeby się przesunąć, bo właśnie byliśmy z TŻem obsługiwani... Normalnie nie wiem jak ja się powstrzymałam, żeby tej kobiecie nie dogadać
Na takich nie ma słów, nic tylko podjeść i palnać w głowe może niektóre klepki by zaskoczyły.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A ja chciałam podziękować wszystkim trzymającym za mnie kciuki
Dzięki dziewczyny, ale cóż jeszcze nie moja pora [COLOR="Silver"]
Scio doczekacie się i Wy

Aniu fotka kuchni cudna u Was z tego co pamiętam mają być brązowe blaty i kafelki??
Może z tym kolorem jeszcze poeksperymetujcie, jakiś jaśniejszy odcień, ale białe mebelki i fiolet podoba mi się

Mona_ja to trzymam kciuki za rozmowe, daj znać jak poszło.

Strippi cudnie wyglądacie obie !!!

Atomufko masz rację Miłoszki to fajne chłopaki, mojej koleżanki brat to Miłosz i nie dość, że przystojniak to strasznie sympatyczny i do tego pilotem będzie

Domi7ks fajna lalunia

SSR to kiedy parapetówa? szybko Wam poszło z formalnościami. W sumie każda z dziewczyn, która pisała o przyznanym kredycie szybko uwinęła się formalnościami. Jak my będziemy na tym etapie to przyjdę po pomoc co i w jakiej kolejności załatwiać

Ana złóż cv-kę, a noż widelec się coś trafi. Mojej koleżance oddzwonili po 3 latach od złożenia, ale odzew był przełom kwietnia/maja niedaleko