Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 16:25   #2131
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Ja chciałam skorzystać z kasy pierwszeństwa w Carrefourze w Katowicach. I co się okazało? Można skorzystać, jak się ma do 5 przedmiotów (ale chyba kobiet w ciąży nie obowiązuje...) i jak sie nie ma rzeczy do ważenia np. owoców, bo przy tej kasie pierwszeństwa nie ma wagi. Ja miałam w koszyku pomarańcze, więc z kasy pierwszeństwa skorzystać nie mogłam , a przy normalnej nikt nie przepuści...

Miałam tez sytuacje podobną jak stałam w kolejce do spowiedzi- już ledwo co stałam, kobieta przede mną patrzyła na mój brzuch, ale nie przepuściła.
Nie stety tak sie porobiło ze ludzi uprzejmch jest gartska reszta to poprostu zwykłe chamy !

A tak na marginesie wielka katoliczka tylko ciężarnej nie przepuści bo by jej korona z głowy spadła. Ach nie piszcie tu takich rzeczy bo mi cisnienie skacze jak czytam takie sytuacje. Normalnie nic tylko taka w dupe kopnąć ( czy to przy kasie czy w przychodni lub w tramwaju) !!!!!!!!!!!!!!

anuula ale ładna kuchnia - tyko ja nie lubie białych mebli bo wszystko na tym widac ( ja bym dała inne ale ogólnie fajne rozwiązanie a ta sciana super jak dla mnie.

To twoja czy to jakis twoj wzór ?

strippi Julcia to normalnie aniołek piekniutka .

Misqu Gratuluje ciekawe jaka bedzie reakcja męża Ja bym chyba od razu sms wysłała lub tyrkła bo ja nie umiem robić niespodzianek ponieważ mnie od razu swedzi jezyk

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-02-18 o 16:29
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:30   #2132
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Ale to niestety nie moja kuchnia, wkleiłam tylko,żeby pokazać jaki fiolet chcę w kuchni.

Strippi, świetnie wyglądasz po porodzie, co Ty chcesz
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:32   #2133
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ale to niestety nie moja kuchnia, wkleiłam tylko,żeby pokazać jaki fiolet chcę w kuchni.
ten fiolet to "śliwka węgierka"??
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:34   #2134
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Strippi, Julia słodziutka a ty jesteś śliczna mamusią
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
co Ty opowiadasz!! wyglądasz prześlicznie!! naprawdę !!
dziękuję wam dziewczyny czuję się jak mały wieloryb teraz na ścisłej diecie jestem. same chude dietetyczne jedzenie gotowane na parze lub w garnku. 2 tygodnie bez słodyczy, smażonego, margaryny oleju i przypraw itd. może się uda szybko zwłaszcza, że karmię piersią

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Nie stety tak sie porobiło ze ludzi uprzejmch jest gartska reszta to poprostu zwykłe chamy !

A tak na marginesie wielka katoliczka tylko ciężarnej nie przepuści bo by jej korona z głowy spadła. Ach nie piszcie tu takich rzeczy bo mi cisnienie skacze jak czytam takie sytuacje. Normalnie nic tylko taka w dupe kopnąć ( czy to przy kasie czy w przychodni lub w tramwaju) !!!!!!!!!!!!!!
miałam tak samo, u spowiedzi byłam przed świętami czyli już 9 miesiąc, a nikt mnie nie przepuścił, stałam i opierałam się o drzwi, bo było mi słabo i kręgosłup mnie bolał :/
w kasie nigdy nikt mnie nie przepuścił
a raz zdarzyło się, że babka tak się pchała, że walnęła mnie wózkiem w brzuch
tak samo u lekarza na glukozie... masakra aż żal wspominać...20 osób siedziało i się gapiło na mnie jak ja stałam 2 metry na przeciwko ich i prawie zemdlałam...opierałam się o kaloryfer ( po tej glukozie zrobiło mi się słabo )
tak samo nie chcieli mnie później wpuścić 2 raz na pobieranie krwi po tej glukozie, a musiałam być o ścisłej godzinie.
Stary 2010-02-18, 16:34   #2135
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

oj dziekuje kochane

sysunia - tez juz mnie korcilo przez tel powiedziec, ale chce zobaczyc te jego mine

a najchetniej to bym całemu swiatu powiedziala jaka jestem szczesliwa

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:46   #2136
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ten fiolet to "śliwka węgierka"??
Właśnie chyba nie, śliwka węgierka to taki bardziej chyba ponury i ciemniejszy kolor.
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
miałam tak samo, u spowiedzi byłam przed świętami czyli już 9 miesiąc, a nikt mnie nie przepuścił, stałam i opierałam się o drzwi, bo było mi słabo i kręgosłup mnie bolał :/
tak samo u lekarza na glukozie... masakra aż żal wspominać...20 osób siedziało i się gapiło na mnie jak ja stałam 2 metry na przeciwko ich i prawie zemdlałam...opierałam się o kaloryfer ( po tej glukozie zrobiło mi się słabo )
tak samo nie chcieli mnie później wpuścić 2 raz na pobieranie krwi po tej glukozie, a musiałam być o ścisłej godzinie.
Bezczelność ludzi nie zna granic:/

Misqa, dopiero teraz dopatrzyłam. Ale nowina GRATULUJE
Stary 2010-02-18, 16:46   #2137
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

<------------centralnie taką miałam mine !!!! Wiesz co takiej babie to ja bym napewno odwineła Jakaś idiotka bez mózgu !!

A co do reszty heh skoro nie chca przepuscić bo uważaja ze kobiecie w ciąży sie nie należy to bo jaka cholere sie gapią ????

Misqu mina męża napewno bedzie bezcenna Napewno bedziesz miała cudowny weekend . Bardzo sie ciesze z waszego szczęscia.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:53   #2138
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie chyba nie, śliwka węgierka to taki bardziej chyba ponury i ciemniejszy kolor.
byc może ... ale tak mi się skojarzyło

MisQa szkoda że nie da rady byśmy zobaczyły minę męża na forum.
Stary 2010-02-18, 16:53   #2139
Rybulka
Zakorzenienie

Strippi, mnie też zdarzyło, że mi kobieta do tyłka przy kasie wjechała, tak, że ja docisnęłam brzuch do mojego wózka. Na szczęście miałam miejsce, żeby się przesunąć, bo właśnie byliśmy z TŻem obsługiwani... Normalnie nie wiem jak ja się powstrzymałam, żeby tej kobiecie nie dogadać
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:57   #2140
anuulaa
Wtajemniczenie

Wypociłam mój projekt kuchni, Paint rządzi

No i coś takiego będzie...nie pasuje już zgłupiałam

p.s sprzęt agd jest taki dosztukowany w programie, mamy wszystko inne i zapomniałam okap dodac
Stary 2010-02-18, 17:00   #2141
Rybulka
Zakorzenienie

Anula, cos mi się to połączenie nie widzi... Ale sam w sobie ten fiolet jest super
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 17:11   #2142
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
byc może ... ale tak mi się skojarzyło

MisQa szkoda że nie da rady byśmy zobaczyły minę męża na forum.
hehe chyba robienie zdjecia w tym momencie byłoby małym przegieciem
ale opowiem

Stary 2010-02-18, 17:19   #2143
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,
znowu Was muszę prosić o poradę.W dziale "dom" nikt mi nie odpowiada na pytanie potrzebuję pomocy w doborze tapety do kuchni, a właściwie tylko na jedną ścianę.
Kuchnia jest tak jakby półotwarta - na przedpokój, niestety nie mam zdjęcia, bo dopiero powstaje Meble białe na wysoki połysk w dwóch rzędach. Po lewej stronie nad blatem i przy ścianie obok będą duże płytki w kolorze ciemnego brązu. Blaty też ciemny brąz, połyskujące. Ściany planuję pomalować na fioletowo poza jedną ścianą. Ta ściana jak widać na załączonym zdjęciu (szara kreska) jest przedłużeniem przedpokoju i na niej są drzwi wejściowe mieszkania. Myślałam o jasnej, eleganckiej tapecie z elementami srebra, załączam tapetkę,która bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy będzie pasować na tle białych mebli, czy nie jest za pstrokata i nie będzie męczyć oczu. A może macieinne propozycje?

Wiem, że na Was zawsze można liczyć. Ja mam taki dylemat od miesiąca, że szok

Aniu ten fiolet niestety nie pasuje do brązowych blatów i kafelków, jakoś się tak gryzie. Tapeta trochę zbyt pstrokata. Bardziej podobają mi się takie wzory jak pokazała chyba Samba.

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
(...)
Czas tak szybko leci, ze nawet sie nie spodziejesz i bedzie maj.
Cały czas się tym pocieszam.

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Helloł

Przyszłam tylko na sekundke sie z Wami przywitac
melduje:
- sesja zamknieta - ten egzamin, ktorego sie panicznie balam wystrzelalam (test) na 3,5 na podstawie tylko notatek takze dobrze, ze poszlam
- szefowa wie o kruszynce i milo zareagowala: "no to co teraz dopiero mi pani mowi. No bardzo sie ciesze" takze odliczam dni do poniedz i mam nadzieje uslyszec od gina same dobre wiesci i udaje sie na L4 i mam sie rozejrzec szefowej za biurem rachunkowym
- no i musze sie wziac za mgr poki co boje sie spotkac z promotorka
Brawo! Same dobre wieści!

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ktosiu, zleci nam- jak będę rodzic, a Wy pracować nad maleństwem
Zdjęcie już jest, Kliwia miała rację- to przez Wizaż

(...)
No to prawda A wiesz, że jakby Miłoszek posiedział w brzuszku 6 dni dłużej niż to zakłada termin, to by się urodził w moją rocznicę ślubu?

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
podzielę sie z Wami moim szczęściem

2 krechy
Gratulacje
Stary 2010-02-18, 17:25   #2144
myszka_maj
Zakorzenienie

Strippi - jaka sliczna fotka

MisQa - jeszcze raz gratulacje

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:28   #2145
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

strippi Julcia to normalnie aniołek piekniutka .

[/QUOTE]

dziękujemy

Cytat:

Strippi, świetnie wyglądasz po porodzie, co Ty chcesz
oj tam przyda się schudnąć sporo

Cytat:
Bezczelność ludzi nie zna granic:/
no niestety :/

Cytat:
<------------centralnie taką miałam mine !!!! Wiesz co takiej babie to ja bym napewno odwineła Jakaś idiotka bez mózgu !!

A co do reszty heh skoro nie chca przepuscić bo uważaja ze kobiecie w ciąży sie nie należy to bo jaka cholere sie gapią ????

na takich ludzi szkoda słów

Cytat:
Strippi, mnie też zdarzyło, że mi kobieta do tyłka przy kasie wjechała, tak, że ja docisnęłam brzuch do mojego wózka. Na szczęście miałam miejsce, żeby się przesunąć, bo właśnie byliśmy z TŻem obsługiwani... Normalnie nie wiem jak ja się powstrzymałam, żeby tej kobiecie nie dogadać
masakra normalnie z tymi ludźmi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 17:29   #2146
india83
Zakorzenienie

Cytat:

2 krechy
gratulacje
Stary 2010-02-18, 17:36   #2147
klion78
Zadomowienie

Cytat:
hehe chyba robienie zdjecia w tym momencie byłoby małym przegieciem
ale opowiem
koniecznie!!
Stary 2010-02-18, 17:54   #2148
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha ja od razu mówiłam lekarce, że chce skierowanie na posiew, a ona mi dała na mocz podstawowy (takich wyników to ma już całą kolekcję). Twierdzi że jest ponoć jakiś antybiotyk w saszetkach który działa na wszystkie bakterie i niepotrzebny posiew. Zobaczę co mi dzisiaj powie. Bo mówię Wam ten pęcherz to mi tak dezorganizuje życie, że hej.
Radzę ci zmienic lekarza tez przez to przechodzilam i wiem ze bez posiewu sie nie obejdzie, bo lekarz wypisze Ci leki w ciemno i tak w kolko mozna sie leczyc. Grunt to dobry lekarz!

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

a Ty chodzisz z tym do urologa czy rodzinnego?

misqa wow gratulacjea wy to chyba nie planowaliscie?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:00
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:56   #2149
anuulaa
Wtajemniczenie

Kurcze to już sama nie wiem tak się napaliłam na ten fiolet, płytki już na ścianie i dupa, wychodzi, że będzie nieładnie :/ tylko teraz nie wiem co zmienić, może o wiele jaśniejszy odcień czy co, no bo jakie inne kolorki proponujecie? (oprócz pomarańczy, zieleni i innych takich intensywnych?)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 18:00   #2150
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Maggie GRATULUJE zdanego egzaminu no i trzymam kciuki za Twoją kruszynkę

Cytat:
No prosze jakie świetne informacje A dlaczego miałabyś nie usłyszeć ????
bo mam czarne mysli
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
rozumiem... ale skoro tylko z ta pania bedziecie korzystac z lazienki to nie powinno byc tak zle przynajmniej troszke wiecej sobie odlozycie i bedziesz miala blizej do rodzinki

no to pieknie gratuluje

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Widzisz, wszystko się dobrze skończyło, a tak się przejmowałaś tym egzaminem.

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Dobry

dziewczynki ja po wizycie w PKO (nie trawie tego banku) babcia ma u nich konto z limitem odnawialnym i dziś byłyśmy w ING założyć nowe a później w PKO właśnie zlikwidować to które ma i Pani pyta czemu likwidujemy, a ja że drogo i że debet nas denerwuje, a ona że można go zamknąć, a ja to po co był wogóle "otwierany" i że irytujące pytania zadaje bo dobrze wie, że przy zakładaniu konta nikt się nie pyta czy debet się chce czy nie tylko dostaje się go i koniec kropka, Pani nic nie odpowiedziała a ludzie w kolejce wszyscy gumowe uszy o co tez mi kaman. Koniec końców rachunek nie zamknięty bo nie miałyśmy karty do bankomatu a bez niej Pani nie może spr, czy opłata całoroczna za jej prowadzenie została ściągnięta taaa jasne, ale już się nie chciałąm kłócić. Kartę do bankomatu ma mój wujek, to on babci wypłaca kasę bo ona niedowidzi...po południu jadą z babcią jeszcze raz...nie ma to jak ING 5 min i człowiek ma wszystko załatwione i bez narzekania i zbędnych pytań

Mona_ja ja bym zadzwoniła i zapytała...moja koleżanka z takiego ogłoszenia mało co nie trafiła do agencji tow. ja jak dzwonią i umknie mi zadanie takiego pytania to oddzwaniam i pytam

Rybulko uśmiałam się jak opisałaś story z salami
Ty i Miłoszek jesteście uspr.
Ja rosół uwielbiam, poza tym ostatnio też krupnik mi posmakował, ale pod warunkiem, że zrobię go sama.
Generalnie w domu kucharzy tata i jest w tym bardzo dobry, ale on lubi eksperymetować to raz, a dwa gotuje jak to facet konkretnie nie tyle, że tłusto ale mięso musi być. Co do moich wersji zup twierdzi, że są gotowane z krowy, która na minę stanęła i zginęła a wraz z nią mieso...

Wiesz nigdy nie myślałam, że to powiem, ale zaczyna mi tego brakować przygotowywania notatek pod presją czasu, ja niestety nie należę do ludzi tak zdyscyplinowanych jak Ty i u mnie wszystko było na ostatnio chwilę, ale praca pod presją czasu była fajna

Ślicznie promieniejesz, kwitniesz i z całym całym szacunkiem ale ja nie widzę tych 14 kg masz jedynie krągły brzuś i tyle nie do wiary, żeby ta piłeczka tyle ważyła

Niezła historia, ale daliście radę i to się liczy

Buziaki dla Dominika

Gratulacje nie ma to jak iść na farta, nie raz się o tym przekonałam.
A szefowa to jakaś życiowa babka, u mnie dziewczyny kombinowały jak najdłużej byleby szefostwo nie dowiedziało się o ciąży przed podpisaniem umowy na stałe
no moj maz mowi, ze to jest wlasnie studiowanie-na tym polega
Cytat:
Ktosiu, zleci nam- jak będę rodzic, a Wy pracować nad maleństwem
Zdjęcie już jest, Kliwia miała rację- to przez Wizaż
Kliwiuś, dzięki za ten program- rewelacyjny jest

Ja pewnie też będę tęsknić Moja mama się śmieje, bo rodziła 4 razy i za każdym razem jak brała pierwszy prysznic po porodzie, to brzucha szukała

Dziękuję

No cóż, dziś byłam krew oddać i mocz do badania. Na czczo, więc nie zbyt dobrze się czułam, a ludzi full... Myślicie, że mnie ktoś przepuścił?

Dziękuję Marsz do lekarza!

Dziękuję
Masakra jakaś z tymi mieszkaniami...

Pierwsze zdjęcie to 16 tydzień, drugie to tydzień 17
Jeszcze mi wtedy żebra wystawały

Ja chciałam skorzystać z kasy pierwszeństwa w Carrefourze w Katowicach. I co się okazało? Można skorzystać, jak się ma do 5 przedmiotów (ale chyba kobiet w ciąży nie obowiązuje...) i jak sie nie ma rzeczy do ważenia np. owoców, bo przy tej kasie pierwszeństwa nie ma wagi. Ja miałam w koszyku pomarańcze, więc z kasy pierwszeństwa skorzystać nie mogłam , a przy normalnej nikt nie przepuści...

Miałam tez sytuacje podobną jak stałam w kolejce do spowiedzi- już ledwo co stałam, kobieta przede mną patrzyła na mój brzuch, ale nie przepuściła.

Super Dobre wiadomości

I mam podobne zdanie co do PKO i ING . W PKO zawsze są jakieś problemy
Dobry tekst Twojego taty o zupach Uśmiałam się
Też właśnie widzę, że mi smakują zupy, które sobie sama zrobiłam

Dziękuję Wszyscy się śmieją, że to przeciez niemozliwe, żeby ten brzuch tyle ważył Ale widać, że tu i ówdzie też mi przybyło . Żebra mi np.nie wystają

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
pięknie brzuszek rośnie. Jak będę w ciązy to też sobie co tydzień lub dwa zdjęcia będę robic żeby potem mieć takie zestawienie

Cześć super, że tak szefowa zareagowała, zmykaj więc na L4 i pisz mgr

ja mam taką sama tapete, ale w innych kolorach, brąz i kawa z mlekiem

Cytat:

2 krechy
kurka, nie zdazylam zrobic konkursu
Cytat:
No właśnie pierwszy pomysł był taki, żeby na tej przeciwnej krótkiej ściance też była tapeta, ale będzie dużo bawienia się, bo jest szersza od rolki o jakieś kilka cm trzeba by była taki cienki paseczek doklejać i może nieładnie wyglądać.

Dzięki dziewczyny za swoje opinie Tylko, że ja z fioletu na pewno nie zrezygnuje Chcę dopasować tapetę do farby a nie na odwrót. Zakochałam się w tym fiolecie, takim żywym i wydaje mi się, że idealnie pasuje do brązu. Załączam zdjęcie o jaki odcień mi chodzi. A pomarańczu niet, bardzo nie lubię, z resztą za bardzo żarówiasty. Chcę takie ciemniejsze ściany, żeby ładnie kontrastowały z białymi meblami i ta tapeta po jednej stronie ma rozjaśnić tą kuchnię.

Iwka, próbki raczej nie dostanę, ale się zapytam. Meble mamy z Ikei i mam symulacje ale na niej nie da się zmienić koloru ścian. Chyba, że pobawię się w paintcie

Gratulacje no i bardzo dobrze, że idziesz na L4

Z chęcią bym odpisała ten 1%, ale ja się w tym roku nie rozliczam, bo nie miałam dochodów a mąż przeznacza na chrześniaka mojego brata. Popytam innych
a kuchnia rewelka-normalnie sie zakochalam
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Aniu ten fiolet niestety nie pasuje do brązowych blatów i kafelków, jakoś się tak gryzie. Tapeta trochę zbyt pstrokata. Bardziej podobają mi się takie wzory jak pokazała chyba Samba.

Cały czas się tym pocieszam.

Brawo! Same dobre wieści!

No to prawda A wiesz, że jakby Miłoszek posiedział w brzuszku 6 dni dłużej niż to zakłada termin, to by się urodził w moją rocznicę ślubu?

Gratulacje
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:04   #2151
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

atomufko - jeszcze wtedy nie, tzn chcielismy ale mielismy troche odlozyc w czasie.... ale jednak w okolicach walentynek zdecydowalismy sie starac, ale jak widac juz fasolka wtedy byłs

Stary 2010-02-18, 18:10   #2152
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Misqa jeszcze raz gratuluje i czekam na opis miny TZ-ta.

A ja chciałam podziękować wszystkim trzymającym za mnie kciuki
Dzięki dziewczyny, ale cóż jeszcze nie moja pora

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Strippi Julka pięknunia, ale co się dziwić po takiej mamie

Rybulko Miłoszek (jakie piękne imię) ma fantasyczny domek.

A propo ludzi to kiedyś oglądałam w TV taki program, kobieta była w ciązy i chciała się dostac do tej kasy z pierwszeństwem, podchodziła i nic, nawet jak się upominała, to ludzie, ze ona ma tyle zakupów, a oni nie itd.

Maggie będzie dobrze z Fasolinkiem

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:13   #2153
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż, dziś byłam krew oddać i mocz do badania. Na czczo, więc nie zbyt dobrze się czułam, a ludzi full... Myślicie, że mnie ktoś przepuścił?

)
ehsss brak mi slow...

Cytat:

2 krechy
jejejejeje wiedzialam wiedzialam wiedzialammmmmmmmmm
WIEDZIALAM
gratuluje

anuulaa a jak ten fiolet komponuje sie z brazem.. bo tego sie boje... ze moze niepasowac...? mas zto jakos zestawione? a tapeta sama w sobie ladna i napewno niebedzie meczyc oczu..
Stary 2010-02-18, 18:15   #2154
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:

2 krechy
Cudna WIADOMOŚĆ!!!! GRATULUJE!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:15   #2155
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

ale mnie głowa boli wczoraj uderzylam sie o umywalke jak pranie wyjmowalam z pralki. wczoraj nie bolało a dzisiaj boli juz tabletke wzielam. oby pomoglo...

MISQA gratulacje!!!

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:17
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:21   #2156
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Radzę ci zmienic lekarza tez przez to przechodzilam i wiem ze bez posiewu sie nie obejdzie, bo lekarz wypisze Ci leki w ciemno i tak w kolko mozna sie leczyc. Grunt to dobry lekarz!

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

a Ty chodzisz z tym do urologa czy rodzinnego?
byłam u rodzinnego. Nawet dzsiaj. Przepisała mi bez posiewu jakiś Nolicin. Powiedziała że działa na wszystkie bakterie. Spróbuję. jak nie zadziała to pójdę do niej i bez skierowania na posiew nie wyjdę
Cytat:
Kurcze to już sama nie wiem tak się napaliłam na ten fiolet, płytki już na ścianie i dupa, wychodzi, że będzie nieładnie :/ tylko teraz nie wiem co zmienić, może o wiele jaśniejszy odcień czy co, no bo jakie inne kolorki proponujecie? (oprócz pomarańczy, zieleni i innych takich intensywnych?)
anulaaa jeśli podoba Ci się fiolet to z niego nie rezygnuj. Moi rodzice mają białe meble, brązowe kafelki i jak tak patrzę na ich kuchnię to myślę że fiolet by pasował. Mogę Ci jeszcze polecic jagodowy poranek duluxa chyba (jagodowy napewno jest w nazwie ale nie jestem pewna czy to poranek). Ten kolor jest nie tak bardzo fioletowy, bardziej chyba karminowy, ale super komponuje się z bielą i brązem.
Stary 2010-02-18, 18:30   #2157
mikakrolikowa
Zakorzenienie

MisQa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:34   #2158
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Strippi - jaka sliczna fotka
dziękuję kochana
Stary 2010-02-18, 18:44   #2159
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
ślicznie wyglądałaś

gratulacje !

super gratulacje
nic się nie martw

dziękuję

witaj z nami

dziękujemy
czerwiec już blisko

glosuję codziennie

hihi no a ja się ujawnię z malutką
choć nie wyglądam najlepiej po porodzie

Twoja ładniutko śpi
moja tak idzie spac o 21;00 budzi 24:00 zasypia i śpi do 6:00 budzi i później zasypia tak przed 7:00 wstaje ok 10:00
Strippi pięknie dziewczyny wyglądacie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:49   #2160
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
byłam u rodzinnego. Nawet dzsiaj. Przepisała mi bez posiewu jakiś Nolicin. Powiedziała że działa na wszystkie bakterie. Spróbuję. jak nie zadziała to pójdę do niej i bez skierowania na posiew nie wyjdę

anulaaa jeśli podoba Ci się fiolet to z niego nie rezygnuj. Moi rodzice mają białe meble, brązowe kafelki i jak tak patrzę na ich kuchnię to myślę że fiolet by pasował. Mogę Ci jeszcze polecic jagodowy poranek duluxa chyba (jagodowy napewno jest w nazwie ale nie jestem pewna czy to poranek). Ten kolor jest nie tak bardzo fioletowy, bardziej chyba karminowy, ale super komponuje się z bielą i brązem.
Chyba Ci chodzi o mus jagodowy, bo jest taki odcień, nazywa się rzymski poranek, ale to taki kolor kawa z mlekiem Coś kojarzę ten kolor, taki bardziej ponury jest, nie taki żywy. No pomyślę, już jutro chyba jedziemy kupić farby i tapety i nie będzie odwrotu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości