Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-19, 07:25   #1265
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Witam,
Ja mam termin porodu wyznaczony na 19 maja, powoli rozglądam się za wózkiem. Mam spory budżet na ten wózek - ok 4 tys zł więc mogę poszaleć. Nie założyłam sobie, że kupię najdroższy ale mogę wybrać taki z wyższej półki.

Jak na razie moje typy to:
1. PEG PEREGO - GT3 + NAVETTA XL + PRIMO VIAGGIO TRI-FIX - kolor KIWI (ok 3300 zł)
2. QUINNY - SPEEDI SX głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CITI - kolor CHILI (ok. 2300 zł)
3. X-LANDER - XA 2010 głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX - kolor JUNGLE ( ok. 2200 zł)
4. Speedi SX 3w1 + gondola +pelerynka +wkładka korekcyjna +torba +fotelik samochodowy (ok. 2500 zł)
5.EMMALJUNGA - EDGE DUO COMBI + FIRST CLASS - kolor - DARK BEIGE (ok. 3600 zł)

To moje typy na chwilę obecną. Najbardziej podoba mi się Peg, potem Quinny i Emma a potem reszta. W kwietniu chcemy kupić już ten wózek (mam coś wrażenie, że do maja moja Mała nie wysiedzi :/) Zobaczymy, pojedziemy do sklepu i obejrzymy każdy dokładnie a potem coś wybierzemy. Może jeszcze pojawi się miedzy czasie jakiś inny model.

Polecacie wózki trzy czy czterokołowe? Podobno nie ma to znaczenia, jedne i drugie są tak samo wywrotne ale na moją logikę to chyba trzykołowce są mniej stabilne niż czterokołowce.
wózek nr 2 i 4 to ten sam wózek

nie wiem skąd ta opinia ze trójkołowce są wywrotne???

podejrzewam ze od osob ktore nimi nie jeździly... my jeździmy SPEEDI prawie póltora roku i jakos ani razu dziecka nie zgubiłam..

polecam ci ten wózek szczerze.. tylko rozważ wersje z fotelikiem CABRIOFIX nie CITI bo ten pierwszy jest bezpieczniejszy, większy i wygodniejszy

X-landery uchodzą za cięzkie i mają chyba nie wielkie gondole... pozatym ta firma jak dla mnie na żywca kopijuje pewne rozwiązania z Quinny..jak np montowanie gondoli(prawie identyczny jej wygląd itp) ..a ja nie lubie małpowania...
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora