Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-19, 09:36   #90
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
No trochę to było nie fair nazwać "was" farciarami... cóż skoro ktoś nie potrafi cieszyc się z czyjegoś szczęscia to nie powinnein w ogole udzielac sie na forum... takie jest moje zdanie...
Ja pomimo tego że # to nie zazdroszczę innym dziewczynom ze im sie udało, widocznie tak mialo byc, trzeba isc dalej i wierzyc ze i nam sie uda wkrotce zaciążyć na pewno juz nie dlugo tez bede cieszyc sie fasolka pod serduszkiem i wtedy to ja bede mogla doradzac innym staraczkom
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Dzien Dobry

Niby niewiele, ale takkkkkkkkkk sieeeeeeee dluuuuuzyyyy;/

poza tym na dole wszystko juz ciagnie, przy chodzeniu pachwina strasznie boli, cala ciaza bezproblemowo i od 8 miesiaca prawie jak polamana;/, ale czego sie nie robi dla tych szkrabów....

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

ja mialam krwiaki ( zrobily sie po wyrostku) dostalam leki i zniknely, licze na to ze da sie cos z tym zrobic!! bedziemy trzymac kochana kciuki za Ciebie.
Pamelko to było strasznie przykre i wiesz, ze to nie było 1 spięcie, najpierw chodziło o karmienie piersią, ze jak w ogóle kobieta może nie karmić, że jest wyrodną matką i że po co w takim razie rodzi.

No własnie kochane laseczki co Wy na to??? Ja zawsze pisze szczerze i właśnie odważyłam sie na poprzednim forum napisać, ze będe krótko karmić( mam straszne doświadczenia po Oli) a może wcale jak nie będzie pokarmu i zostałam zmieszana z błotem, tak jak KAsia-nasza założycielka, bo mamy takie samo zdanie

Darusia wiem jak to ciągnie, pomimo 12 lat przerwy pamietam to wszystko, końcówka była okropna, bo mala jeszcze głową dosłownie waliła w pęcherz i macicę a ten bąk tez sobie już pozwala atakowac pęcherz co za łobuzy

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora