|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5
Cytat:
Napisane przez czelsi
Ja tam jem tic taci i gumy do zucia  Moze ze 3 tic taci i 2 gumy dziennie, przeciez jak zjem jakiegos wiesniaka na uczelni a nie mam jak umyc tam zebow to nie moge wszystkich zabijac moim bialkowych oddechem 
|
Wiesz jest różnica między gumą bez cukru a tic-taciem, którego bez cukru to chyba nie znajdziesz 
Cytat:
Napisane przez cherrry2009
Podobno słodzik w płynie jest zdrowy, nie wiem ile w tym prawdy ?
|
Zero i to i to syf 
Cytat:
Napisane przez Emila3000
skrobi nie dostalam nigdzie.... mleko granulowane mam.... otrebow kupilam kilka paczek... bede tworzyc chleby i batony....  i slodzik w plynie kupilam....
|
Widzę, że jesteś ze Skierek, bardzo dużo ludzi pracuje w Wawce na co dzień z Twojego miasta - może jakiś dobry znajomy/znajoma/sąsiadka/rodzinka? W sklepie w Złotych Tarasach (więc sam dworzec, po drodze na pociąg by mieli) mogą Ci kupić skrobię 
Ja z Wawki przywożę do rodzinnego domku skrobię i biorę parę opakowań więcej żeby koleżanka mamie do Gołdapu zawiozła, bo tam ni ma 
Cytat:
Napisane przez Emila3000
dziewczyba a jak sie czuje Wasz cellulit.... mi w zeszlym roku ladnie caly zszedl... nawet ten po ciazy.... chociaz kazdy gadam ze jak sie wczesniej cos juz mialo, to tego ciazowego juz sie niczym nie ruszy.... teraz znowu sie mulutki pojawil... ale mam nadzieje ze sam zniknie tak jak wtedy... ;p
|
Jaki cellulit? 
Poszedł kysz 
P.S. Klikamy w banner na dole dziewuszki proszę
Edytowane przez Parvati
Czas edycji: 2010-02-20 o 03:59
|