Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 15:06   #801
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez Australia Pokaż wiadomość
Mam taki problem, dlatego nie sprzedaje kosmetyków avonu, a raczej sprzedaje gdy ktoś do mnie przyjdzie bo jest pewny że coś konkretnego chce kupić. Dobrze wiemy ze kosmetyki avonu nie są super, byłoby mi wstyd gdybym swoim znajomym sprzedawała z uśmiechem i przekonaniem coś co jest bublem, w końcu klientki darzą mnie zaufaniem i są przekonane o wysokiej jakości kosmetyków gdy również ja to potwierdzam. To przecież głupie zajmować się avonem i jednocześnie odradzać niejednych zakupów bo są słabe jakościowo......
Ja dobrze tego nie wiem
Każda firma ma swoje buble i perełki więc mówię o tym prosto z mostu. Z uśmiechem na ustach polecam tylko to, co sama sprawdziłam i z czego jestem zadowolona, lub co chwalą inni choć zaznaczam, ze niekoniecznie sprawdzi się też u zainteresowanej klientki.
Często też zdarza się, że coś odradzam, mowię wprost że to bubel. Klientka albo mi zaufa albo nie i sama zaryzykuje - ja mam wtedy czyste sumienie, bo ostrzegałam

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Może popiszmy troszkę-jak trafiłyście do AVONu?
Zgłosiłyście się przez formularz na "avonowskiej" stronce czy w inny sposób?

Ja zostałam konsultantką przez nk...heh... Tam dostałam wiadomość od mojej, jak się później okazało-liderki, odpowiedziałam na nią i zapisałam się... A jak było z Wami?
Koleżanka w szkole przynosiła katalogi, aż w koncu sama się zapisałam w biurze. Z tego co kojarze, nie było jeszcze strony internetowej, a jeśli była to bardzo uboga (możliwość składania zamówien jest od stosunkowo niedawna).

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Czekam i czekam a fakturki ani widu ani słychu

Dziewczyny, czy płaci któraś z Was za avon przez internet z konta? Niby zwykły przelew ale jakoś tak miałam problem, z tytułem, z tym czy tam gdzieś nr personalny nie powinien być, no i dalej się stresuje, bo jeszcze wpłata nie zaksięgowana w strefie...
Ja tak placę.
Nr personalny jest już w numerze konta więc nie ma możliwości żeby wpłata poszła nie tam gdzie powinna.
Nie ma więc tez konieczności wpisywania imienia i nazwiska, adresu.

W "tytułem" wpisuje krótko: kosmetyki.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora