|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Użyłaś samej szminki? Czy masz na ustach też konturówkę?
|
#692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#693 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie z dziewczynami,które wspominały o alkoholu w kosmetykach....cos strasznego,juz nie wspominajac o mgielkach ,toniki to masakra,mam tłusta skóre i najpierw ja wysuszaja i podrazniaja a potem robi sie bardziej tlusta,wiecej nie wezme
|
|
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
Witam. Chcialabym dowiedziec sie kilka rzeczy i nie wiem gdzie zapytac, pomyslalam ze tutaj znajde odpowiedzi na moje pytania
A wiec, czy jest w Avon'ie jakis krem na popekane naczynka (zylki) do twarzy? I czy ten nowy krem Anew antycelulit jest skuteczny? Ktos go moze uzywa? Widzi jakies rezultaty? Dziekuje za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
#695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, niewiele tego, głównie kolorówka.Mam taki problem, dlatego nie sprzedaje kosmetyków avonu, a raczej sprzedaje gdy ktoś do mnie przyjdzie bo jest pewny że coś konkretnego chce kupić. Dobrze wiemy ze kosmetyki avonu nie są super, byłoby mi wstyd gdybym swoim znajomym sprzedawała z uśmiechem i przekonaniem coś co jest bublem, w końcu klientki darzą mnie zaufaniem i są przekonane o wysokiej jakości kosmetyków gdy również ja to potwierdzam. To przecież głupie zajmować się avonem i jednocześnie odradzać niejednych zakupów bo są słabe jakościowo...... ![]() Potencjalne klientki które są przekonane o niskiej jakości kosmetyków avonu na zawsze już pozostaną potencjalnymi klientkami.
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2010-02-21 o 15:51 |
|
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Może popiszmy troszkę-jak trafiłyście do AVONu? Zgłosiłyście się przez formularz na "avonowskiej" stronce czy w inny sposób? Ja zostałam konsultantką przez nk...heh... Tam dostałam wiadomość od mojej, jak się później okazało-liderki, odpowiedziałam na nią i zapisałam się... A jak było z Wami? |
|
|
|
#697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki moje kochane powiedzcie mi : jeśli klientka byłaby zainteresowana mają i kuracją antycellulitową z katalogu 04 to wystarczy że weźmie produkty za 29.90 i może zamówić te dwie rzeczy czy na każda z tych dwóch produktów musi wydać po 29,90?
|
|
|
|
#700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A zaczęło się od tego, że w pracy natknęłam się na katalog Avonu, przypomniałam sobie czasy licealne kiedy to w klasie były 2 dziewczyny, u których mogłam zamawiać, upatrzyłam sobie coś w katalogu, ale akurat konsultantka, do której należał, stwierdziła, że już nic nie będzie więcej w tym katalogu zamawiać, więc doszłam do wniosku, że będę liczyć na siebie Poszperałam po necie, żeby dowiedzieć się, czy bycie konsultantką do czegoś mnie zobowiązuje i czy jest jakieś wpisowe i stwierdziłam, że nie mam nic do stracenia i lepiej na tym wyjdę jak się zapiszę niż jak będę zamawiać u kogoś innego
|
|
#701 |
|
Rozeznanie
|
moja kolezanka szła sobie w Szczecinie po słynnym Galaxy i zaczepiła ją kobieta i ta sie zapisała-dostała torebkę Batyckiego, ale ze było jej mało
to zapisała mnie za 2 katalogi zebysmy dostały iPoda no i tak jakos poszło
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#703 |
|
Wtajemniczenie
|
To widzę, że póki co-to większość z Was zapisała się przez stronkę
![]() A Wasze spotkanie z osobą która Was zapisywała, gdzie się odbyło? Moje u mnie w domu, pamiętam to jak dziś -taka byłam podekscytowana, heh...
|
|
|
|
#704 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Hej
![]() dziewczyny, czy biżuteria Karen http://www.allegro.pl/item921502281_...naszyjnik.html to jest nowość czy nie, bo w obecnych kat nie widze tego kompletu?
|
#705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Ja to z Avon zetknęłam się już w czasach szkolnych,daaawnooo temu, kolezanki pokazywały mi katalogi i próbki,a po pewnym czasie sama poszłam do biura avon i tam się zapisałam u swego lidera,wtedy to chyba był kordynator .Ależ byłam wtedy podekscytowana
|
|
|
#706 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam turkusową
Chcę już wiosnęEdit: Ja dostałam się przez ogłoszenie w necie Odpowiedziałam na nie i spotkałam się chyba z moją liderką podpisałam umowę, a potem to już poszło jak z płatka
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-02-21 o 17:15 |
|
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#708 |
|
Irenosława Pierwsza
|
83evelinka
dziękuję za odp widziałyście może tą biżuterie Karen na żywo?
|
#709 |
|
Przyczajenie
|
ja najpierw składałam zamówienia z koleżanką (meakeangel) ale postanowiłam robić zamówienia na własną rękę, więc Kasia poleciła mnie na konsultantkę u liderki i tak już od 17/2009 katalogu jestem samodzielną konsultantką.
p.s proszę o opinie jeszcze tej serii sss spowalniające odrastanie włosków po depilacji kusi mnie w 5 zestaw balsamu i żelu za 17,90 i nie wiem czy się opłaca ;p |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
ja zetknełam się z avoenm z 11 lat temu jak przyjechała do mamy osoba ją zapisujaca (nie chciałam wyjść z pokoju by poogladać katalog, taka byłam niesmiała
) pokazała cały katalog opisując produkty, potem mama się tym zajmowała, a teraz razem
|
|
|
|
#711 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tylko ze ja sie zapisalam na mame i caly czas ja prowadze |
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
hana991 co do tego zelu do golenia to nie wiem ale balsam mialam juz dawno i lezy prawie caly,skóra po nim jest gładka ale obrzydliwie sie lepi a nawet wałkuje czasami,takie jest moje zdanie...
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
W HT do kat.4 na ostatniej stronie jest 'Lista hitów' i wymieniona jest seria do opalania 50% taniej- możecie mnie oświecić, gdzie znajdę te produkty
W katalogu ich nie ma ![]() Zastanawiałam się czy z demo nie wezmę tego nowego tuszu SuperExtend, ale doczytałam, że jest z mikrowłóknami... Miałam wcześniej UpLifting, który też miał takie włókienka, które wpadały mi do oczu i podrażniały mi je ![]() Coś mi się wydaje, że jest to odświeżony UpLifting ![]() Jeśli tak, to ja podziękuję. |
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A później kosmetyki te dostępne będą w kat 05.
|
|
|
#715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
Moja historia zaczeła sie już jako mała dziewczynka od iluś tam lat byłam klientka jak nie u sąsiadki to u bratowej a w 3 kl podst. u kolezanki. Pomagałam jej dawając sąsiadkom katalog i zawsze coś zamówiły . Ale konsultantka zostałą mając 12 lat , zaisałam sie na mame ( ahhh... ile ja trułam mamie dupsko że bym wkońcu sie zapisała do Avonu ) pomaga mi siostra ale ja składam zamówienia .
Kiedyś byłam w mieście i podeszłam do stoiska Avon tam podeszła taka pani ( dzis moja koordynatorka ) i opowiedziała że mogę zostać Konsultantką dała mi ulotkę i katalog ( 07/2007) ale że nie udało mi się uzbierać zamówienia zaczęłam od K 08 Pamiętam jak dzis wzięłam Katalkog i pozbierałam za 374 zł poszłam i zapisałam sie do Avon
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiecie może, w którym katalogu pojawi się u nas podkład MagiX "Cashmere finish liquid foundation"? Bo widziałam w zagranicznych katalogach, a używam bezbarwnego z tej serii jako bazę i bardzo mi odpowiada. Więc czekam na ten z niecierpliwością i mam nadzieję, że będzie tak samo dobry.
|
|
|
|
#718 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
no mi dokladnie to samo sie skojarzylo ze to wlasnie ten niedawno wycofany uplif....
|
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kat.5 zauważyłam je, ale nie mogłam się ich dopatrzeć w 4 ![]() Zaraz zajrzę do formularza. I widzę, że nie tylko mnie tusz SuperExtend skojarzył się z UpLiftingiem ![]() Czyli jeden zakup mam już z głowy... |
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najpierw zamawiałam kosmetyki u koleżanki mamy, mama zawsze się wkurzała że tyle pieniędzy na moje zachcianki musi wydawać. Więc postanowiłam po konsultacjach z tą znajomą sie zapisać. Pamiętam, że strasznie długo czekałam na to aż moja przyszła Okręgowa się ze mną skontaktuje. Wtedy jeszcze wpisowe było- pamietam że płaciłam -coś koło 35 zł. I byłam strasznie szczęśliwa , że miałam od razu pierwsze zamowienie na 150 zł .To był czas że były (przynajmniej u nas) określone punkty zbierania zamówień, więc jak nie mogłam wysłać zamówienia faksem Okręgowej to musiałam jechać przez cały Kraków żeby zostawić formularz. Dobrze że dość szybko to się zmieniło. A co do ciekawostek to Wam powiem, że moja Okręgowa chcąc mnie zmobilizować - i chcąc mieć wynik- to dopisywała mi różne produkty do zamówienia. A jak np. koleżanka w ostatniej chwili się na coś zdecydowała i dzwoniłam do niej żeby mi coś dopisała na formularzu- to zawsze to dopisywała sobie. I raz mi zdublowała całe zamówienie. Skserowała sobie formularz i dała i ksero i oryginał- ale była masakra. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

a o tym płynie do demakijażu słyszałam same niepochlebne opinie niestety
, niewiele tego, głównie kolorówka.

Poszperałam po necie, żeby dowiedzieć się, czy bycie konsultantką do czegoś mnie zobowiązuje i czy jest jakieś wpisowe i stwierdziłam, że nie mam nic do stracenia i lepiej na tym wyjdę jak się zapiszę niż jak będę zamawiać u kogoś innego
no i tak jakos poszło 

podpisałam umowę, a potem to już poszło jak z płatka