Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 17:58   #4573
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
No nic, czas pokaże co się wydarzy. Na razie nie będę sobie tym głowy zawracać.

Szefowa mnie też dziś pochwaliła, że świetnie wykonałam moje piątkowe zadanie, na temat którego tyle tu biadoliłam Aż buraka spaliłam, bo ja się dziwnie czuję jak ktoś mnie tak chwali
No i powiedziała też, że mam się nie przejmować tym, że będę sama nim pojawi się jakaś stażystka, bo mnie samej nie zostawi ze wszystkim.
Trochę się lepiej poczułam po tej rozmowie, nawet stres mnie póki co opuścił

rzyrafko zdrówka życzę
O, nowe podejście

No widzisz, może teraz si e dowartościujesz troszkę

dziękuję
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ale mam humor ....
Koledze w pracy zgineło dziecko, chłopak młody, zginął na nartach
W zeszłym roku koleżanka z pracy mamy będąc tuż po chemioterapii przed Wielkanocą straciła w słowackiej lawinie męża i syna/córkę-nie pamietam, w każdym razie została sama z drugim dzieckiem (dorosłym, ale nie pracującym)- to była szokująca wiadomośc dla wszystkich
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W Naturze będą w promocji nowe Palmolive Muszę obniuchać
Hmm, będą, no i jeszcze podkładzik Loreala na którego ostrzę zęby i spraye adidasa- może z siostrą kupię na spółkę któryś, bo Clear fajny jest
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Rzyrafko strasznie mi się podobają Twoje rzęsy, aż dzisiaj oblukałam tego Astora

Zaraz siadam do nauki, znalazłam w Delimie nowe Milki Pleasure: kawowo-tofii i pomarańczową, więc będę się pocieszać przy kodeksie
Bardziej Ci polecam telescopica explosion bo astor tak jak pisałam tylko lekko przyczernia rzęsy i rozczesuje- podgrzewałam go na kaloryferze, żeby odparował i nic a nic nie zgęstniał a w naturze widzę jest jego nowa wersja i tez kusi

Z nowych milek najlepsza ta malinowa dla mnie, ale i tak nie na tyle, żeby do niej wrócić tylko na jogurtową sobi epozwolę od czasu do czasu, i jeszcze była kiedyś taka z wytłoczoną krową na każdej kostce z nadzieniem mlecznym, białym ale nigdzie jej teraz nie widzę a też była super
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
i ciekawi mnie nowa seria Pantene
Widziałam u MagJi, tam w jednej drogerii na promocji a w drugiej bez bez promocji szampon 400 ml był po 9,99 zł
Na pewno kiedyś będzie mój i odżywka pewnie też, ale jeszcze mam nieużyty niebieski zestaw HE- może otworzę niedługo

Nie mam siły na skupienie naukowe dziś, a jeszcze cała noc przede mną

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2010-02-22 o 18:01
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora