2010-02-22, 17:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
O, nowe podejście 
No widzisz, może teraz si e dowartościujesz troszkę 
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Vibeska
Ale mam humor ....
Koledze w pracy zgineło dziecko, chłopak młody, zginął na nartach 
|
W zeszłym roku koleżanka z pracy mamy będąc tuż po chemioterapii przed Wielkanocą straciła w słowackiej lawinie męża i syna/córkę-nie pamietam, w każdym razie została sama z drugim dzieckiem (dorosłym, ale nie pracującym)- to była szokująca wiadomośc dla wszystkich 
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
W Naturze będą w promocji nowe Palmolive  Muszę obniuchać 
|
Hmm, będą, no i jeszcze podkładzik Loreala na którego ostrzę zęby i spraye adidasa- może z siostrą kupię na spółkę któryś, bo Clear fajny jest 
Cytat:
Napisane przez aante_e
Rzyrafko strasznie mi się podobają Twoje rzęsy, aż dzisiaj oblukałam tego Astora
Zaraz siadam do nauki, znalazłam w Delimie nowe Milki Pleasure: kawowo-tofii i pomarańczową, więc będę się pocieszać przy kodeksie 
|
Bardziej Ci polecam telescopica explosion bo astor tak jak pisałam tylko lekko przyczernia rzęsy i rozczesuje- podgrzewałam go na kaloryferze, żeby odparował i nic a nic nie zgęstniał a w naturze widzę jest jego nowa wersja i tez kusi 
Z nowych milek najlepsza ta malinowa dla mnie, ale i tak nie na tyle, żeby do niej wrócić tylko na jogurtową sobi epozwolę od czasu do czasu, i jeszcze była kiedyś taka z wytłoczoną krową na każdej kostce z nadzieniem mlecznym, białym ale nigdzie jej teraz nie widzę a też była super 
Cytat:
Napisane przez isa666
i ciekawi mnie nowa seria Pantene 
|
Widziałam u MagJi, tam w jednej drogerii na promocji a w drugiej bez bez promocji szampon 400 ml był po 9,99 zł 
Na pewno kiedyś będzie mój i odżywka pewnie też, ale jeszcze mam nieużyty niebieski zestaw HE- może otworzę niedługo 
Nie mam siły na skupienie naukowe dziś, a jeszcze cała noc przede mną
Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2010-02-22 o 18:01
|
|
|