|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Rzyrafko: Twoje makijaże ....
![]() ![]()
#4562 |
Wtajemniczenie
|
Rzyrafko, ślicznie
![]() Lubie chłodne, lodowe makijaże... Kupiłam paletkę ID Smoky Eyes ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I bardzo proszę o relacje o tej paletce ![]()
![]() |
#4564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie sama nie wiem czy on chłodny czy ciepły- bo niby ze złotkiem ![]() Dołączam się, i dla Em też ![]() Ble dziś sama nauka w planie- co prawda paznokcie aż się proszą o porządny manicure, ale nie mam wcale ochoty ani też pomysłu... Gazetka rossmannowa kusi ![]() żele pod prysznic- trzymajcie mnie-Dovki i Palmolivki- a dopieor wykańczam jednego z obiecanej listy ośmiu ![]() nowy antyperspirant LadySpeedStick, glinki Bielendy- tu akurat jakoś da radę, bo starą kulkę Rexony kończę lada dzień, spray adidasa mniej więcej w 2/3 zużyty więc zostanie tylko spray Nivea ![]() ![]() A paskudny Head&Shoulders wylądował u siostry- jej nie szkodzi a ma skłonnosci do łupieżu. No i jeszcze kusi spray Fructis do włosów- kończę maskę Dove i olejek Avonu ![]() No to zjeżdżam do nauki ![]() ![]()
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie pisałam nic od rana, bo miałam dużo zajęć w pracy. Szykuje mi się w firmie wielka rewolucja - prawdopodobnie zostajemy w tym biurze do końca kwietnia a potem przenosimy się w inne miejsce, ale jeszcze nie wiem gdzie, bo musimy znaleźć lokal ![]() Szefowa mnie też dziś pochwaliła, że świetnie wykonałam moje piątkowe zadanie, na temat którego tyle tu biadoliłam ![]() ![]() Trochę się lepiej poczułam po tej rozmowie, nawet stres mnie póki co opuścił ![]() rzyrafko zdrówka życzę ![]() Ja zaraz idę zmyć lakier z pazurków i muszę je skrócić, bo już mam za długie i mi się źle pisze na klawiaturze a poza tym i tak mi odprysnął, bo cały czas chodzę z rękami w kieszeniach.
#4566 |
Zakorzenienie
|
Ale mam humor ....
Koledze w pracy zgineło dziecko, chłopak młody, zginął na nartach ![]() Fuksjo droga byłam w Inglocie. Więc paletek z paseczkami za 30 zł niet ![]() ![]() Można złożyć samemu zestaw 8 paseczków - za 70 zł kasetka. Są w promocji paletki z tych okrągłych cieni, już gotowe ułozone, z 15 zł, to kompozycje jakiejś ich stylistki czy wizażyski ale wg. mnie nic ciekawego. Sama się nie skusiłam bo kolory albo nie moje albo nieciekawie zestawione :/
#4568 |
Zakorzenienie
|
oj w pupsko sie należy !!
Isa jesteś naczelnym cykorem tego wątku ![]() Pakosiu wszystkiego naj w dniu imienin, i tysiące takich niespodzianek kosmetycznych ![]()
#4569 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, Vibesko
![]() Też się dołączam do życzeń imieninowych ![]()
#4570 |
Zakorzenienie
|
W Naturze będą w promocji nowe Palmolive
![]() ![]() Ciekawi mnie tez balsam Dulgon z mocznikiem i kremy do ciała Mypa Karite - nowe zapachy: wanilia, owoce cytrusowe, róża, lotos, lawenda, kakao ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-22 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Miss Pudernica
|
Rzyrafko strasznie mi się podobają Twoje rzęsy, aż dzisiaj oblukałam tego Astora
![]() Co do Rosmanna to dzisiaj tam wpadłam i trochę mi się poszalało ![]() Oprócz tego kusi mnie jeszcze szampon babuni wzmacniający i drugi z rzepą Joanny, kulka Energy Fresh Nivea i z nowej gazetki żele pod prysznic Dove z granatem i Palmolive, ale chyba ulegę, bo mam tylko 3 na stanie ![]() A i pojawiła się nowa seria Pantene Nature czy jakoś tak. Jest szampon, odżywka ze spłukiwaniem, maska i jakiś fliud bez spłukiwania. Zaraz siadam do nauki, znalazłam w Delimie nowe Milki Pleasure: kawowo-tofii i pomarańczową, więc będę się pocieszać przy kodeksie ![]()
#4572 |
Zakorzenienie
|
O ja też chyba skoczę zobaczyć te Palmolive i ciekawi mnie nowa seria Pantene
![]()
#4573 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzisz, może teraz si e dowartościujesz troszkę ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() Hmm, będą, no i jeszcze podkładzik Loreala na którego ostrzę zęby i spraye adidasa- może z siostrą kupię na spółkę któryś, bo Clear fajny jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Z nowych milek najlepsza ta malinowa dla mnie, ale i tak nie na tyle, żeby do niej wrócić ![]() ![]() Widziałam u MagJi, tam w jednej drogerii na promocji a w drugiej bez bez promocji szampon 400 ml był po 9,99 zł ![]() Na pewno kiedyś będzie mój i odżywka pewnie też, ale jeszcze mam nieużyty niebieski zestaw HE- może otworzę niedługo ![]() Nie mam siły na skupienie naukowe dziś, a jeszcze cała noc przede mną ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-02-22 o 18:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać, jak się ta paletka sprawuje. A na Nostalgię muszę zapolować i ją zmacać osobiście. To, że lekko błyszcząca akurat mi nie przeszkadza, wręcz pasuje do moich wyobrażeń, podobnie jak to, że szarość miała być z granatem - wynikało to z opisów kolekcji ![]() A szminki oglądałaś? Bo też wyglądają zachęcająco. Cytat:
![]() A ja mogę poprawić, jakby co ![]() ![]() Isa, więcej wiary w siebie!! Sama widzisz, że nie ma się co bać i panikować, bo jesteś dobra w tym, co robisz, nawet jeśli sama w to do końca nie wierzysz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja się przeziębiłam, cały dzień leci mi z nosa, boli gardło, mam nadzieję, że szybko uda mi się to zwalczyć, bo to nie najlepszy moment na chorowanie ![]()
![]() |
#4576 |
po prostu Em :)
|
Nie, ja dziś mam wolne.
![]() U mnie do dupy po prostu. Nawet nie będę pisać. ![]()
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Izka spóźnione, ale szczere życzenia: WSZYSTKIEGO NAJ
![]() Pakosta Tobie też najlepszego ![]() Skusiłam się na żel Palmolive jogurtowy z granatem ![]() Mandarynka nie pachnie jak mandarynka a i kiwi takie se, więc chyba na tym się skończy ![]() A i masło Ziaji Sopot Spa kupiłam, na miejsce zużytego pomarańczowego z Ziaji ![]() Należą mi się baty ![]()
#4579 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze do usług
![]() ![]() ![]() Nie ma za co ![]() ![]() Bardzo dziękuję za życzenia ![]() Też dziś wąchałam kiwi - marny. A reszty na szczęście nie było. Nie wiem, czy pamiętasz, ale mam Twój krem ![]() ![]() Pakosto, wszystkiego najlepszego! Częstszych kosmetycznych niespodzianek ![]() ![]() Estello, byłam dziś w końcu w siedzibie ZSK. Dawno nie wchodziłam na ich stronę, ale mniej więcej pamiętałam, co chcę. No i nie wiem, czy tam tak zawsze jest, czy tylko trafiłam na takiego pracownika - musiałam mu mówić, co bym chciała kupić, a on sprawdzał w komputerze - czyli trzeba tam iść z gotową listą i nic się nie zobaczy innego, bo oni to trzymają na zapleczu. Poza tym, były tylko 2 rzeczy z 6 jakie chciałam ![]() ![]() ![]() ![]()
#4580 | ||||||
Zakorzenienie
|
Pakosta, wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
![]() ![]() łączę się w niedoli ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio, proszę o relację z użytkowania granatu. Szczególnie interesuje mnie konsystencja i zapach na skórze/podczas kąpieli. EDIT: skleroza ![]() Wszystkim zasmarkanym życzę zdrówka ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-22 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
luskap- ale pech, że Cię rozłożyło, ja się trzymam jeszcze. Ale jutro może być gorzej, bo będę miała mało snu (jak się uda to 4 godzinki) przed tym egzaminem. Bardzo się boję i bardzo proszę o kciuki o 10tej.
Wypiłam gorący kubek kakao i łyknę zaraz pół blistra rutinoscorbinu. dobrej nocki wszystkim ![]()
#4583 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Ja bym też brzoskwinkę chciała. ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=isa666;17370919]Szefowa mnie też dziś pochwaliła, że świetnie wykonałam moje piątkowe zadanie, na temat którego tyle tu biadoliłam ![]() ![]() Trochę się lepiej poczułam po tej rozmowie, nawet stres mnie póki co opuścił [/QUOTE] No widzisz, a tak panikowałaś i przeżywałaś to wszystko. Dobrze, że szefowa Cię docenia. ![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi przykro z powodu syna Twojego kolegi.. ![]() Pakosto, najlepsze życzenia imieninowe. ![]() ![]() Em, jak będziesz miała ochotę pogadać, to pisz. ![]() Ja dziś znowu mam zajęcia do wieczora, tak jak wczoraj. Dlatego zbieram się, bo niedługo wychodzę a siedzę jeszcze w szlafroku i z mokrymi włosami. ![]() ![]() Pochwalę się tylko, że z TŻem cudnie się układa. To mi bardzo dodaje sił, bo czuję, że najgorsze już za nami. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczęta za życzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zasmarkania - idzie wiosna, bo mi już alergia zaczyna doskwierać. Wszystko drapie swędzi i kicham jak szalona. Paletki ID jeszcze nie testowałam - czuję przed nia jakiś lęk ![]() ![]() ![]() Nawiasem mówiąc, polecam odwiedzać Douglasa w niedzielę tuż przed zamknięciem - zostałam obdarowana chyba 7 próbkami - nieźle, jak do zakupu za 81 zł. Poza tym, ze względu na pusty sklep, "kompleksowo" się mną zajęto i chetnie i rozsadnie doradzano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ale mi się chce spaaaać. Moją mamę boli ząb i ucho (chyba ma zapalenie okostnej) i całą noc chodziła po domu przez co ja się budziłam co chwilę. Kupiłam sobie Tigera w sklepie, bo bez tego chyba nie będę w stanie dziś funkcjonować. Cytat:
![]() ![]() rzyrafko wiem, że takie sytuacje się zdarzają, że firmy się przenoszą. Dopiero jak się okaże gdzie idziemy to się będę zastanawiać co dalej. Szefostwo szuka czegoś w tej okolicy, gdzie teraz jesteśmy, więc może akurat się tak trafi, że nie będę miała utrudnionego dojazdu ![]() ![]() Dziewczyny widzę, że Wy we mnie wierzycie bardziej niż ja sama w siebie ![]() ![]() Dobra, zmykam do pracy. Miłego dnia ![]()
![]() |
#4586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj położyłam się wcześniej, nawet spałam w skarpetkach żeby się wygrzać ![]() ![]() dziękuję ![]()
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pakosto: spoźnione życzenia ![]() Spełnienia wszelkich marzen, nie tylko kosmetycznych ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie kosmetycznie nie szaleję, w ciągu ostatnich dwóch tygodni kupiłam tylko 3 najpotrzebniejsze rzeczy. Coś czuję, że to się niedługo odbije ze zdwojoną siłą ![]() Cytat:
Ech, byle do wiosny.
![]() |
#4589 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A czuję się, odpukać, całkiem nieźle. Wprawdzie coraz ciężej jest mi usiedzieć albo przeleżeć w jednej pozycji, bo brzuch już dosyć konkretnie "zawadza", ale z tego to akurat się cieszę, że rośnie ![]() Powoli kompletujemy wyprawkę dla Młodego i urządzamy mu pokoik - wczoraj zakupiliśmy kilka takich maciupeńkich body i takie malusie dresikowe spodenki - normalnie rozmiary jak na lalkę... ![]() Wózek już kupiliśmy, ale jeszcze nie odebraliśmy ze sklepu, bo mają nam jeszcze dowieźć do kompletu fotelik samochodowy-nosidełko pod kolor do wózka. W tym tygodniu chyba kupimy już łóżeczko, bo czasu coraz mniej... Cytat:
![]() Iza, Pakosta - spóźnione, ale szczere: wszystkiego naj naj!! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
W niektórych kategoriach nie mam już zapasów
![]() Np. zeszłam z liczby peelingów do ciała i mam już tylko 1, w użyciu - pomarańczowy z Ziaji. Czekam na promocję peelingów Daxa, żeby kupić czekoladowo-kokosowy. Kremów pod oczy nie mam ... w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() Zapasów nie mam też jeśli chodzi o: - peeling do twarzy - peeling do stóp - żel do higieny intymnej - krem do rąk - krem do stóp - maska do włosów Off-wietrzko: miło Cię widzieć ![]() Ile czasu zostało??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.