Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 07:55   #2806
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Dziś jestem po pierwszej próbie i ... dalej muszę pracować nad formułą, bo to coś wyszło mi zbyt lepkie i się źle rozprowadza .

Guciu, może zajrzyj to na Wizażu na podforum Biochemia kosmetyczna, tam dziewczyny robią różne mieszanki z półproduktów, może czegoś nowego się dowiesz

Jak się ostatnio pytałam mojej Mamy, to wyszło, że ja zaczęłam mówić jakieś słowa wcześnie, podobno chodziłam zanim skończyłam rok ( tylko w ogóle nie raczkowałam) a jak miałam mniej niż 1,5 roku to nie potrzebowałam pieluszki. Coś mi się wydaje, że Mama przesadza albo już zapomniała jak to było te 30 lat temu
Mamy chyba mają skłonność to ubarwiania i robienia ze swoich dzieci "geniuszy", ja się staram nie wyolbrzymiać pewnych rzeczy i nie wymuszać na Młodym niczego
A tak a propos, wczoraj na NK moja znajoma wkleiła zdjęcie swojej córeczki, jak siedzi na kanapie bez podparcia a ona ją trzyma za rączki.
A Mała jest tylko 5 dni starsza od Filutka, to chyba o wiele za wcześnie żeby zasadzać tak dziecko
Madziu jak myślisz?

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
dziwne te teorie - Iza zaczeła chodzić sama bez trzymania tydzień przed urodzinami pierwszymi - uwazam, z e w normie
ja słyszałąm o obcinaniu włosów i mowieniu
dla mnie to bzdury
To chyba jakieś "ludowe mądrości"
A co o tym obcinaniu włosów? Że jak się obetnie, to dziecko zaczyna mówić ?

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora