Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 19:19   #535
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Anulko powinnaś jak najszybciej iśc do lekarza, może masz teraz za mało progesteronu i powinnaś cos wziąc żeby @ przyszła. Musisz jak tu będziesz się umówić i niech Cię zbada jakis dobry lekarz. Przeciez ile możesz czekać?
Teraz jak masz wolne popołudnie, wybycz się, wyśpij i wypocznij ile się da!!!!!

Carolko kochana, nie wyspalam sie bo jestem jakos bez sil,ale ze zmeczenia nie moge zasnac i zalapalam za to jakiegos dola znowu, na szczescie w piatek znowu ide na ta terapie, zobaczymy jak tym razem na mnie podziala. Poza tym czekam z niecierpliwoscia na przyszla srode, odwiedze rodzicow, tesciowie tez przyjada mnie zabrac od rodzicow z czestochowy i zabiora mnie do krakowa do moich przyjaciol. kochani sa normalnie lepszych tesciow nie moglam sobie wymarzyc. I w piatek mam wizyte u lekarza i na USG sie umowilam, bo naprawde sie zaczynam martwic, bola mnie jajniki od tygodnia,ale nic nie widac, zadnych objawow na miesiaczke. (((((((((((((
wlasnie zaraz dzwonie do mamy na skype i musze jej wyslac troche zdjec, moge wam wyslac troche naszej zimy jak chcecie i sie jeszcze nie znudzilyscie moimi zdjatkami

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
She słyszałam dobre opinie o medeli mini electric,ale ta cena...Sama nie wiem, czy kupowac czy nie.Może mało uzywaną jakąś dorwę?
W sumie to spróbuje karmić piersia, ale jak nie wyjdzie to nic na siłę.Nie będę męczyc siebie i dziecka.

Znowu zaplanowałam trasę tak żeby niby przypadkiem przejechac obok "Smyka".Na wyprzedaży kupiłam pajacyk za 10 złotych.

Anula, latkoo, Kasiu rzeczywiście za duzo pracujecie.Zwolnijcie obroty.Wiem, że to trudne, ale to dla waszego zdrówka.

Motylku jestes dzielna.Tak trzymac!W końcu się napewno uda!

Ja sie gteraz tak martwie bo dzisiaj na tym spotkaniu mowili, ze mozliwe ze wszystkich wysla na tutaj po norwesku nazwany permitering 50 % . znaczy ze sie pracuje 50 procent a reszta jest zawieszona i dostaje sie troche pieniedzy z NAV czyli takiego norweskiego zusu.
ale to juz nie chodzi o pieniadze, chodzi o ta niepewna sytuacje, o to, ze ludzie sie poswiecaja i pracuja tyle a inni sa leniwi i maja gdzies wszystko, a jak przychodzi kryzys to wszyscy traktowani jednakowo. odechciewa mi sie w ogole w cokolwiek angazowac.
i jeszcze taaa zimmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! !!

Gosiu a ty jak sie czujesz? Kasiu, Carol? jak u was? tak sobie czytalam jak juz Carolku czujesz kopniaczki, jak wy dziewczynki patrzycie na rosnacy brzuszek i jakos wiecie co poczulam taka pustke. Wiem to minie, ale jakos za duzo rzeczy mnie dzisiaj przytloczylo chyba. Przepraszam, mam nadzieje, ze wybaczycie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora