2010-02-24, 19:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
Napisane przez Carol77
Anulko powinnaś jak najszybciej iśc do lekarza, może masz teraz za mało progesteronu i powinnaś cos wziąc żeby @ przyszła. Musisz jak tu będziesz się umówić i niech Cię zbada jakis dobry lekarz. Przeciez ile możesz czekać?
Teraz jak masz wolne popołudnie, wybycz się, wyśpij i wypocznij ile się da!!!!!
|
Carolko kochana, nie wyspalam sie bo jestem jakos bez sil,ale ze zmeczenia nie moge zasnac i zalapalam za to jakiegos dola znowu, na szczescie w piatek znowu ide na ta terapie, zobaczymy jak tym razem na mnie podziala. Poza tym czekam z niecierpliwoscia na przyszla srode, odwiedze rodzicow, tesciowie tez przyjada mnie zabrac od rodzicow z czestochowy i zabiora mnie do krakowa do moich przyjaciol. kochani sa normalnie lepszych tesciow nie moglam sobie wymarzyc. I w piatek mam wizyte u lekarza i na USG sie umowilam, bo naprawde sie zaczynam martwic, bola mnie jajniki od tygodnia,ale nic nie widac, zadnych objawow na miesiaczke. (((((((((((((
wlasnie zaraz dzwonie do mamy na skype i musze jej wyslac troche zdjec, moge wam wyslac troche naszej zimy jak chcecie i sie jeszcze nie znudzilyscie moimi zdjatkami
Cytat:
Napisane przez Gosiaro
She słyszałam dobre opinie o medeli mini electric,ale ta cena...Sama nie wiem, czy kupowac czy nie.Może mało uzywaną jakąś dorwę?
W sumie to spróbuje karmić piersia, ale jak nie wyjdzie to nic na siłę.Nie będę męczyc siebie i dziecka.
Znowu zaplanowałam trasę tak żeby niby przypadkiem przejechac obok "Smyka".Na wyprzedaży kupiłam pajacyk za 10 złotych  .
Anula, latkoo, Kasiu rzeczywiście za duzo pracujecie.Zwolnijcie obroty.Wiem, że to trudne, ale to dla waszego zdrówka.
Motylku jestes dzielna.Tak trzymac!W końcu się napewno uda!
|
Ja sie gteraz tak martwie bo dzisiaj na tym spotkaniu mowili, ze mozliwe ze wszystkich wysla na tutaj po norwesku nazwany permitering 50 % . znaczy ze sie pracuje 50 procent a reszta jest zawieszona i dostaje sie troche pieniedzy z NAV czyli takiego norweskiego zusu.
ale to juz nie chodzi o pieniadze, chodzi o ta niepewna sytuacje, o to, ze ludzie sie poswiecaja i pracuja tyle a inni sa leniwi i maja gdzies wszystko, a jak przychodzi kryzys to wszyscy traktowani jednakowo. odechciewa mi sie w ogole w cokolwiek angazowac.
i jeszcze taaa zimmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! !!
Gosiu a ty jak sie czujesz? Kasiu, Carol? jak u was? tak sobie czytalam jak juz Carolku czujesz kopniaczki, jak wy dziewczynki patrzycie na rosnacy brzuszek i jakos wiecie co poczulam taka pustke. Wiem to minie, ale jakos za duzo rzeczy mnie dzisiaj przytloczylo chyba. Przepraszam, mam nadzieje, ze wybaczycie
|
|
|