Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Napisane przez MagJa
Ja jakoś nie mam przekonania do apaszek, chociaż właśnie czasem by się w pracy przydało omotać czymś szyję, żeby mnie zaraz klima nie przewiała. No ale póki co jeszcze się nie zdecydowałam na zakup żadnej. Prawdę mówiąc, to żadnej fajnej nie widziałam, ale też specjalnie za nimi nie chodzę. O wiele łatwiej wpadają mi w oko szaliczki 
|
Ja niestety nie potrafię ładnie motać szalików ani apaszek, niektore dziewczyny potrafią to robić na naprawdę wiele sposobów, chyba z takim darem trzeba sie urodzić 
Cytat:
Napisane przez Koshatka
Śliczne.  A jak jest z jakością ich butów?
|
Śliczne sliczne 
Jeszcze nie miałam butów z H&M, te są pierwsze dlatego o jakości nie mogę powiedzieć nic.
Cena nie bardzo wysoka, 80 zł za niskie butki to jak dla mnie ok, dzisiaj już będę je testować 
Jelonku - buty są z H&M, jest kilka modeli, oczywiscie czarne, i tu mamy z ćwiekami, dwa rodzaje bo zamszoe i skórkowe, są też bez ćwieków i też chyba i zamszowe i skórkowe, są też chyba nibieskie, tzn. takie kobaltowe, są te beżowe z zamszu, są moje skórkowe czerwone .
Nie pamiętam już czy jeszcze jakieś inne kolory były 
Dziś będę to zobaczę dokładnie 
Mam nadzieję że będzie się w nich fajnie chodzić, póki co mogę stwierdzić że są bardzo stabilne bo ten obcas jest szeroki.
Jesienią takie buty były w Reeserved, jesli już mówimy o podobieństwach w sklepach, tyle że wszystkie zamszowe, w różnych kolorach, np. fuksjowe, indygo, pomarańczowe, bordo ale za jakieś 220 zł czy nawet więcej ??
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Mnie się podobają kosmetyczki.
Vibesko, co to za fryzjer? Gdzie dokładnie? Koniecznie muszę się tam wybrać niedługo skoro taki dobry. No i muszę zobaczyć Cię w nowej fryzurze.
Świetne są, dziś je mierzyłam.  Ale jednak się nie zdecydowałam, bo wcześniej kupiłam inne buty w Deichmannie i stwierdziłam, że 2 pary butów na jeden dzień to za dużo.
Ja upolowałam dobrze skrojone białe rurki, bluzkę z krótkim bufkowym rękawem w biało-granatowe paseczki i kremową bluzkę z koronką na rękawku, wszystko w H&M. 
Z kosmetyków jedynie paletkę potrójną w Inglocie - z wyprzedaży za 15zł - stare złoto, khaki i średni brąz.
Jestem baaardzo zadowolona. 
|
Fuksjo ten gabinet fryzjerki jest w centrum, niedaleko plazy, jak się jedzie z plazy od wejścia głównego w kierunku ronda to w pierwszej kamienicy po lewej.
No i super zakupy zrobiłaś wybrałaś sobie nawet paletkę z Inglota ? Ja nic dla siebie nie mogłam wyszukać, ale może to i dobrze ;P
A te bluzeczki z bufkami są śliczne, sama się zastanawiam czy ja bym dobrze wygladała w takiej, ta w paseczki - boska, wczoraj ekspedientka w niej po sklepie paradowała, bardzo wdzięczna