2010-02-27, 16:06
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: seks przedmałżeński - grzech?
Cytat:
Napisane przez HighKick
Tak jak pisał św. Paweł (przed nawrócenie seryjny killer, sam zgłosił się do mordowania chrześcijan) prawdziwa Miłość nie ustaje nigdy, jak ustaje, to tak naprawdę nigdy jej nie było. 7 na 10 par podczas ślubu nie patrzy sobie w oczy, bo wiedzą, że nie s szczerzy. Małżeństwo ma się opierać na Prawdziwej Miłości, a nie że wszystkie inne koleżanki już wyszły za mąż... Dobre drzewo rodzi dobry owoc, gdy Bóg jest na swoim miejscu, to wtedy wszystko jest na swoim miejscu. Takie zwątpienia i patologie to tak naprawdę atak szatana (dobra, wiem że w to nie wierzycie, ale nie jesteście też w stanie udowodnić, że tak nie jest, więc zostawcie ten temat, jedziemy dalej). Chciałaby zostawić męża i pójść w tango ze współpracownikiem? A ten współpracownik za chwilę też poczułby się nią zmęczony (tak zazwyczaj jest z romansami, może spróbujecie zaprzeczyć?) i zostawiłby ją dla innej...
|
7 na 10 par mówisz? Za miesiąc moja przyjaciółka bierze ślub, więc będę bacznie się przyglądać. Statystyki zawsze niezmiernie mnie ciekawią.
|