Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-27, 16:10   #4758
Jelonek
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Śliczne sliczne
Jeszcze nie miałam butów z H&M, te są pierwsze dlatego o jakości nie mogę powiedzieć nic.
Cena nie bardzo wysoka, 80 zł za niskie butki to jak dla mnie ok, dzisiaj już będę je testować

Jelonku - buty są z H&M, jest kilka modeli, oczywiscie czarne, i tu mamy z ćwiekami, dwa rodzaje bo zamszoe i skórkowe, są też bez ćwieków i też chyba i zamszowe i skórkowe, są też chyba nibieskie, tzn. takie kobaltowe, są te beżowe z zamszu, są moje skórkowe czerwone .
Nie pamiętam już czy jeszcze jakieś inne kolory były
Dziś będę to zobaczę dokładnie
Mam nadzieję że będzie się w nich fajnie chodzić, póki co mogę stwierdzić że są bardzo stabilne bo ten obcas jest szeroki.
Jesienią takie buty były w Reeserved, jesli już mówimy o podobieństwach w sklepach, tyle że wszystkie zamszowe, w różnych kolorach, np. fuksjowe, indygo, pomarańczowe, bordo ale za jakieś 220 zł czy nawet więcej ??
O to widzisz, muszę się przejechać i obejrzeć. Chociaż nigdy nie miałam butów z takich sieciówek, więc nie wiem- solidne są? Dobrze wyprofilowane? Wiadomo, że cudów nie ma co oczekiwać, ale na co dzień mam inne, więc te byłyby tylko z doskoku A nie mogę znaleźć właśnie takich, jak już są to wysokie. A nie przepraszam, wypatrzyłam w Stradivariusie przy okazji, na przecenach piękne lekko rudawe zamszaki, oczywiście 36 Gdzie ja bym moją stopę płetwonurka w nie wsadziła? Przyszło mi obejść się smakiem

Poduszkowiec "dochodzi" na kratce studząc się. Wygląda i pachnie apetycznie

Fuksjo, tych w groszki nie ma co żałować Moim zdaniem nie umywają się dp pasiastych A te z koronką w ogóle nie moja bajka

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2010-02-27 o 16:12
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora