Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-28, 12:09   #2445
paryzanka202
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Domyśliłam się Zawsze możesz zadzwonić dzisiaj i poprosić o odłożenie do jutra, a jutro wieczorem znowu zadzwonić i poprosić o przedłużenie, bo np. nie zdążysz jej odebrać Ja tak kiedyś robiłam i nie było problemu A jeśli, to jasne, możesz na mnie liczyć

Materiał wygląda na przyjemny, krój całkiem fajny, tylko mam podobne odczucia do Twoich - lepiej by wyglądała z większym kołnierzem i niżej zapinana I pomyślałabym nad ewentualną zmianą guzików

Wklejam jeszcze obiecane zdjęcie mojej nowej spódnicy z falbanką (przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnio wychodziłam z domu i wracałam z powrotem jak było całkiem ciemno ).
Zdjęcie nie oddaje jej uroku. Na żywo jest dużo ładniejsza Materiał jest dosyć gruby, dobry gatunkowo, spódniczka ślicznie wygląda na sylwetce Bardzo ją lubię!

Dodatkowo wrzucam zdjęcie sukienki, którą kupiłam wczoraj dla Oli Mam nadzieję, że nie będzie na mnie zła za pokazywanie jej na forum ale z tego co pamiętam kilka dziewczyn było nią zainteresowanych

I na koniec zdjęcie torebki Marni - nie przypomina ona Wam przypadkiem jednego z Zarowych modeli?
A jak do nich dzwonie, to musze podac nr seryjny?

Swietna ta spodniczka, na pewno super na Tobie wyglada. Sukienka tez boska, juz sobie w niej Ole wyobrazam Pasuje do niej w 100%
Ja pewnie wygladalabym smiesznie

pralinko dziekuje za wymiary plaszcza Intensywnie nad nim mysle. Do tego kopytka i ... zyc nie umierac wiosenny look :P

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2010-02-28 o 12:10
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora