Miłośniczki Zary - część II - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 10:55   #2431
druska
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
ja nie widziałam żadnych skórzanych tylko same ze skóry ekologicznej ...
ja też
ale bardzo ładnie wyglądały, ta ekoskórka była miękka i matowa, nie żaden disko skaj fason też ok
u mnie były beżowe, pastelowo różowe i w kolorze capuccino - za 199zł
druska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 10:56   #2432
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
Mirell - kupiła tą torebkę F&F i napisałą, że jest niezła.... a wierzę Jej , bo ma taką oryginalną Zary również
Zresztą Mirell wcześniej wkleiła obie w poprzednim którymś poście

Ja też poluję na tą torebkę F&F
Ta skórka to dziwna jest tylko w dotyku - taka jakby gumowa
Ale jesli chodzi o wygląd, to nie wyląda tandetnie, z daleka (tzn. patrząc na nią tak z metr od niej) to ona wygląda troszkę jak taka satynowa, aczkolwiek ta z Zary też wcale nie jest jakaś hiper super cudowna i jeśli o mnie chodzi to polecam
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 10:58   #2433
Soline
Zadomowienie

Smerfi ja widziałam ładne, nie przyglądałam się specjalnie (bo i tak mnie nie stać ), ale bodajże na dziale Basic jakaś mi się rzuciła w oczy ale szybko stamtąd zwiałam, żeby nie popaść w długi

paryzanka ładny masz avek ostatnio szaleję za tymi zestawieniami z marynarkami, chyba sobie pokupuję jeszcze jakieś..
ta pudrowa z nowej kolekcji tak mi się podoba... biję się z samą sobą, żeby nie wydać tyle kasy a jest cudna

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:07   #2434
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
dziewczyny a na ile rezerwuja rzeczy w zarze?
Maksymalnie do końca następnego dnia

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:11   #2435
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość

Mam kolejne pytanie -> czy ten żakiet był przeceniany? wiecie ile kosztował? mierzyłyście go może? zastanawiam się czy S nie jest zbyt obszerna...
Był przeceniony , nie pamiętam dokładnej ceny, ale wydaje mi się, że około 99 zł. Mierzyłam go, ale w XS topiłam się - ogromny!
Stary 2010-02-28, 11:19   #2436
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Maksymalnie do końca następnego dnia

Hm bo we wtorek mam miec pieniadze i chcialam kupic ta torbe pudrowa
Asiu wesprzesz mnie jesli nie znajde jej u siebie?

Soline - dzieki, dzieki choc bardziej cieszylabym sie gdybym chociaz w 10 % wygladala jak ona
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:19   #2437
izabellini
Zakorzenienie

dziewczyny co sądzicie o tej pudrowej marynarce??
wygrzebałam ją z szafy i zastanawiam się czy nosić
nie podoba mi się, że guziki zapinają tak wysoko marynarkę
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 11:23   #2438
gabi1234
Zakorzenienie

byłam wczoraj w zarze (goopia) i mierzyłam ten pudrowy żakiet - na mnie leżał fatalnie!!! (zdjęcia załącze później)

mierzyłam tez ten płaszczyk pralinkowy z bufkami - świetny jest!! i nawet nieźle leżał - jest duuuże prawdopodobieństwo że się na niego skuszę choć wolałabym żeby był ciut dłuższy, bo za bardzo nie lubie jak mi spod płaszcza spódnica wystaje ale pomyslę bo śliczniutki jest

poza tym NIC nie było warte wzięcia do przymierzalni - naprawdę ta kolekcja mi wybitnie nie leży

na pocieszenie kupiłam w RE spodnie cygaretki (czy jak tam się zwą)
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:36   #2439
paryzanka202
Zakorzenienie

gaby bylas w pzn czy lodzi?
Stary 2010-02-28, 11:44   #2440
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
gaby bylas w pzn czy lodzi?

w łodzi (manu)
nie było tych pudrowych torebek z dziwnym zapięciem

anies - byłabym zapomniała - mierzyłam te cieliste buty w moim właściwym rozmiarze (39) i cisnęły mnie w paluchy; także nie wiem czemu 36 było na ciebie za duże
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:54   #2441
paryzanka202
Zakorzenienie

hehe juz wiedzialas o co mi chodzi myslalam,ze w poznaniu to wtedy spytalabym sie czy ja jeszcze widzialas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 11:57   #2442
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

anies - byłabym zapomniała - mierzyłam te cieliste buty w moim właściwym rozmiarze (39) i cisnęły mnie w paluchy; także nie wiem czemu 36 było na ciebie za duże
Może źle opisali rozmiar? I to wcale nie było 36? Conajmniej o jeden nr były za duże, spadały mi ze stóp. Choć podobnie było z peep toe cielistymi na platformie z poprzedniej kolekcji. 36 również były za duże... .
W Krakowskiej nie ma już ani jednej pary, została mi tylko Bonarka, może wybiorę się jutro .
Stary 2010-02-28, 12:04   #2443
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Hm bo we wtorek mam miec pieniadze i chcialam kupic ta torbe pudrowa
Asiu wesprzesz mnie jesli nie znajde jej u siebie?
Domyśliłam się Zawsze możesz zadzwonić dzisiaj i poprosić o odłożenie do jutra, a jutro wieczorem znowu zadzwonić i poprosić o przedłużenie, bo np. nie zdążysz jej odebrać Ja tak kiedyś robiłam i nie było problemu A jeśli, to jasne, możesz na mnie liczyć

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
dziewczyny co sądzicie o tej pudrowej marynarce??
wygrzebałam ją z szafy i zastanawiam się czy nosić
nie podoba mi się, że guziki zapinają tak wysoko marynarkę
Materiał wygląda na przyjemny, krój całkiem fajny, tylko mam podobne odczucia do Twoich - lepiej by wyglądała z większym kołnierzem i niżej zapinana I pomyślałabym nad ewentualną zmianą guzików

Wklejam jeszcze obiecane zdjęcie mojej nowej spódnicy z falbanką (przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnio wychodziłam z domu i wracałam z powrotem jak było całkiem ciemno ).
Zdjęcie nie oddaje jej uroku. Na żywo jest dużo ładniejsza Materiał jest dosyć gruby, dobry gatunkowo, spódniczka ślicznie wygląda na sylwetce Bardzo ją lubię!

Dodatkowo wrzucam zdjęcie sukienki, którą kupiłam wczoraj dla Oli Mam nadzieję, że nie będzie na mnie zła za pokazywanie jej na forum ale z tego co pamiętam kilka dziewczyn było nią zainteresowanych

I na koniec zdjęcie torebki Marni - nie przypomina ona Wam przypadkiem jednego z Zarowych modeli?

Stary 2010-02-28, 12:04   #2444
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Był przeceniony , nie pamiętam dokładnej ceny, ale wydaje mi się, że około 99 zł. Mierzyłam go, ale w XS topiłam się - ogromny!
szkoda, że go już nie ma i nie jest mniejszy bo baaaaardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj w zarze (goopia) i mierzyłam ten pudrowy żakiet - na mnie leżał fatalnie!!! (zdjęcia załącze później)

mierzyłam tez ten płaszczyk pralinkowy z bufkami - świetny jest!! i nawet nieźle leżał - jest duuuże prawdopodobieństwo że się na niego skuszę choć wolałabym żeby był ciut dłuższy, bo za bardzo nie lubie jak mi spod płaszcza spódnica wystaje ale pomyslę bo śliczniutki jest

poza tym NIC nie było warte wzięcia do przymierzalni - naprawdę ta kolekcja mi wybitnie nie leży

na pocieszenie kupiłam w RE spodnie cygaretki (czy jak tam się zwą)
Gabi pokazuj się w żakiecie!!!
Płaszczyk rzeczywiście nie jest jakiś bardzo długi, ale mi to osobiście nie przeszkadza gorzej z jego grubością...zastanawiam się czy za miesiąc nie będzie mi w nim za zimno
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:09   #2445
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Domyśliłam się Zawsze możesz zadzwonić dzisiaj i poprosić o odłożenie do jutra, a jutro wieczorem znowu zadzwonić i poprosić o przedłużenie, bo np. nie zdążysz jej odebrać Ja tak kiedyś robiłam i nie było problemu A jeśli, to jasne, możesz na mnie liczyć

Materiał wygląda na przyjemny, krój całkiem fajny, tylko mam podobne odczucia do Twoich - lepiej by wyglądała z większym kołnierzem i niżej zapinana I pomyślałabym nad ewentualną zmianą guzików

Wklejam jeszcze obiecane zdjęcie mojej nowej spódnicy z falbanką (przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnio wychodziłam z domu i wracałam z powrotem jak było całkiem ciemno ).
Zdjęcie nie oddaje jej uroku. Na żywo jest dużo ładniejsza Materiał jest dosyć gruby, dobry gatunkowo, spódniczka ślicznie wygląda na sylwetce Bardzo ją lubię!

Dodatkowo wrzucam zdjęcie sukienki, którą kupiłam wczoraj dla Oli Mam nadzieję, że nie będzie na mnie zła za pokazywanie jej na forum ale z tego co pamiętam kilka dziewczyn było nią zainteresowanych

I na koniec zdjęcie torebki Marni - nie przypomina ona Wam przypadkiem jednego z Zarowych modeli?
A jak do nich dzwonie, to musze podac nr seryjny?

Swietna ta spodniczka, na pewno super na Tobie wyglada. Sukienka tez boska, juz sobie w niej Ole wyobrazam Pasuje do niej w 100%
Ja pewnie wygladalabym smiesznie

pralinko dziekuje za wymiary plaszcza Intensywnie nad nim mysle. Do tego kopytka i ... zyc nie umierac wiosenny look :P

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2010-02-28 o 12:10
Stary 2010-02-28, 12:16   #2446
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

Swietna ta spodniczka, na pewno super na Tobie wyglada. Sukienka tez boska, juz sobie w niej Ole wyobrazam Pasuje do niej w 100%
Nie koniecznie, możesz po prostu opisać, o którą torebkę Ci chodzi. Ten model jest dosyć charakterystyczny więc nie powinni mieć problemów z jej znalezieniem

Dziękuję Jestem bardzo zadowolona z jej zakupu
Sukienka Oli też jest bardzo fajnie, ale podobnie jak Ty Gosiu, uważam że to zupełnie nie mój fason Co innego jeśli chodzi o Olę

Stary 2010-02-28, 12:24   #2447
paryzanka202
Zakorzenienie

ale pech, mam odlozona ta torebke ,ale uwaga nie ma paska i nie wiem co teraz.

i mam jej nr tylko glupia nie napisalam gdzie sa te / i mam caly 4701304098

to chyba bedzie tak : 4701/ 304/098 ?

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2010-02-28 o 12:29
Stary 2010-02-28, 12:31   #2448
druska
Raczkowanie

Cytat:
hehe juz wiedzialas o co mi chodzi myslalam,ze w poznaniu to wtedy spytalabym sie czy ja jeszcze widzialas
torebka była na tyle ukryta (obwieszona innymi torebkami), że jest moim zdaniem duża szansa, że gdzieś się tam uchowała
z drugiej strony jak się patrzy na te tabuny ludzi przewijające się w weekend przez SB to już się nie ma takiej pewności

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Może źle opisali rozmiar? I to wcale nie było 36? Conajmniej o jeden nr były za duże, spadały mi ze stóp. Choć podobnie było z peep toe cielistymi na platformie z poprzedniej kolekcji. 36 również były za duże... .
W Krakowskiej nie ma już ani jednej pary, została mi tylko Bonarka, może wybiorę się jutro .
w takim razie wszystkie 36 były źle opisane bo ja je wczoraj mierzyłam, cała hepi że będę miała cieliste szpilki, a tu niespodzianka - mogłabym w nie wsadzić jeszcze pół drugiej stopy były i za duże, i za luźne... ja nie wiem co to za rozmiar, ale 36 to chyba niekoniecznie

Cytat:

pralinko dziekuje za wymiary plaszcza Intensywnie nad nim mysle. Do tego kopytka i ... zyc nie umierac wiosenny look :P
mi się NIESAMOWICIE podoba sukienka na jedno ramię - taka zgniło zielona, kilkuwarstwowa, no piękna po prostu niestety w tym fasonie wyglądam jak pokrzywiony monster, coś ala Kwazimodo tak że pozostanie mi do niej wzdychać na odległość...

co do wiosennego look'u - ja już wyciągnęłam moje nieocieplane pary kozaków (bo ja to chodzę w kozakach cały rok ), jeszcze tylko wiosenne kurteczki i będzie cudownie
druska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:31   #2449
paradiso
Zadomowienie

Jeanne,piękna ta spódniczka!Ale powiedziałam sobie aktualnie dość z kupowaniem czarnych spódnic,bo mam ich zdecydowanie za dużo i co gorsza chyba kupię na allegro następną(ale mam wymowkę,w sklepie kosztowała 99,a na allegro 1/3 mniej!)

Zastanawiam się tez nad tą sukienką na jedno ramię,potrzebuję czegoś na swoje 19 urodzinyMuszę iść przymierzyć,wczoraj nie miałam czasu.
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 12:34   #2450
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez druska Pokaż wiadomość
torebka była na tyle ukryta (obwieszona innymi torebkami), że jest moim zdaniem duża szansa, że gdzieś się tam uchowała
z drugiej strony jak się patrzy na te tabuny ludzi przewijające się w weekend przez SB to już się nie ma takiej pewności

w takim razie wszystkie 36 były źle opisane bo ja je wczoraj mierzyłam, cała hepi że będę miała cieliste szpilki, a tu niespodzianka - mogłabym w nie wsadzić jeszcze pół drugiej stopy były i za duże, i za luźne... ja nie wiem co to za rozmiar, ale 36 to chyba niekoniecznie

mi się NIESAMOWICIE podoba sukienka na jedno ramię - taka zgniło zielona, kilkuwarstwowa, no piękna po prostu niestety w tym fasonie wyglądam jak pokrzywiony monster, coś ala Kwazimodo tak że pozostanie mi do niej wzdychać na odległość...

co do wiosennego look'u - ja już wyciągnęłam moje nieocieplane pary kozaków (bo ja to chodzę w kozakach cały rok ), jeszcze tylko wiosenne kurteczki i będzie cudownie

Wlasnie ja zarezerwowalam ,ale nei ma dlugiego paska na magazynie tez nie maja. I nie wiem sama...
Stary 2010-02-28, 12:37   #2451
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
cena tej spódniczki to 99 zł?
Stary 2010-02-28, 13:56   #2452
rzesa20
Rozeznanie

Martuś i Caat jak będą to Wam dziś kupie te torebki Zarowe

Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim...
rzesa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 13:58   #2453
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzesa20 Pokaż wiadomość

dziękuję Kochana
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 13:58   #2454
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, wolalabym przeplacic troche, ale je miec. a tu pewnie na zamowienie sie nie zalapie

znalazlam takie podroby zary na allegro
No ładnie...prawie identyczne!! Mogłabyś podesłać link do all, rzucę okiem

Pojechałam wczoraj również do Tesco, drugi raz w swoim życiu w poszukiwaniu tej słynnej torebki, niestety nie było. Ekspedientka powiedziała mi, że one są ze starej kolekcji i wątpi, żeby się jeszcze powtórzyły. Natomiast nowe kolekcje przychodzą do nich po kilka razy. Przeszukując z nudów wieszaki natknęłam się na piękne żakiety z idealnie wyprofilowanymi ramionami za całe 41,40 żal było nie brać, więc wzięłam 2 różne.
Stary 2010-02-28, 14:06   #2455
paryzanka202
Zakorzenienie

Juz wysylam bylas w tym tesco na serbskiej? czy innym?
Ja za to dzieki caat zalapalam sie na bezowe kopytka
Stary 2010-02-28, 14:07   #2456
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi o te F&F ?
jeżeli tak, to ja też proszę

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:11   #2457
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Juz wysylam bylas w tym tesco na serbskiej? czy innym?
Ja za to dzieki caat zalapalam sie na bezowe kopytka
Tak, na Serbskiej, a wcześniej pojechałam tam niedaleko os. Kopernika, a jak się okazało zamknęli to Tesco na czas remontu. Miałam do jeszcze jednego podjechać, ale znajomi już w klubie czekali, więc odpuściłam.

A kopytka te, które ma Gabi??

Edytowane przez FFashionistkAA
Czas edycji: 2010-02-28 o 14:12
FFashionistkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:15   #2458
caat
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:18   #2459
rzesa20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
chodzi o te F&F ?
jeżeli tak, to ja też proszę

Ok, kupię jak będzie
Jeśli chodzi o tą sukienkę z zary to znalazłam ją też przeglądając pudelka u piosenkarki pauli. Jakoś u niej gorzej wygląda niż na modelce z lookboka

Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim...
rzesa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 14:20   #2460
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
No ładnie...prawie identyczne!! Mogłabyś podesłać link do all, rzucę okiem

Pojechałam wczoraj również do Tesco, drugi raz w swoim życiu w poszukiwaniu tej słynnej torebki, niestety nie było. Ekspedientka powiedziała mi, że one są ze starej kolekcji i wątpi, żeby się jeszcze powtórzyły. Natomiast nowe kolekcje przychodzą do nich po kilka razy. Przeszukując z nudów wieszaki natknęłam się na piękne żakiety z idealnie wyprofilowanymi ramionami za całe 41,40 żal było nie brać, więc wzięłam 2 różne.
Jak ze starej kolekcji jak są właśnie z nowej? To nowa kolekcja na 100%, stara była przeceniona i dawno prawie wszystko zeszło
Ja cały czas łudzę się, że przyjdą te pudrowe marynarki
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości