Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - NOWA - wymienię używane Coco Chanel i Escada Sentiment
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-02, 15:19   #1
najada
Gość

Przekupka: pkt / % pozyt.
Smile

NOWA - wymienię używane Coco Chanel i Escada Sentiment

Witam serdecznie!
Na wizażu jestem od lat, ale tylko czytam. Ponieważ zamarzyły mi się wiosenne, nowe perfumy , chciałabym się najpierw pozbyć dwóch moich nietrafionych prezentów-flakoników.
1. 50 ml edp Coco Mademoiselle Chanel, oczywiście oryginalna, używana z trudem, bo mi się nigdy nie spodobała, choć wiem, że jest b. lubiana(ubytek nieznaczny - ok. 1 cm butli, widać na zdjęciu), przywieziona z Londynu, bez kartonika (wyrzuciłam po odpakowaniu).
2. Escada Sentiment, edt 75 ml, też oryginał używany, zużycie większe (ok. 2.5 cm na 11 cm płynu, jakie mieści flakonik - mierzyłam linijką).

Zamienię chętnie na:
niewielkie flakoniki oryginalnych perfum "letnich", w każdym razie ciepłych, raczej nie typowych "świeżuchów": np. coś z AA Guerlaina, Tumulte Lacroix, Angel Peony czy inne ciekawe. Może też być fajna kolorówka wyższopółkowa (ale naprawdę mało zużyta, jeśli mogę pokaprysić... ) - np. pudry Guerlaina, Givenchy, róże, rozświetlacze itp.
Jestem z Warszawy, chętnie umówię się gdzieś w Centrum na osobistą wymianę i sprawdzenie, czy wszystko ok.
Pozdrawiam serdecznie!

Joanna
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  coco_1.JPG
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  48,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sentiment.JPG
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  34,1 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!