2010-03-01, 17:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co jeść po ćwiczeniach?
Cytat:
Napisane przez live
Poczytałam, i tak czy siak mam pytanie, mam rozumiec ze te posiłki wszystie są na rozbudowanie miesni? czy ładne wyzezbienie?troche się gubie , obecnie jestem na R ale chciałabym bardzo rozbudowac sobie posladki , natomiast ramiona tylko wyzezbic tak leciutko , to czy powinnam tak jesc jak tam podaja wizazanki???/
|
W odpowiednim watku, w pierwszym poscie sa wskazowki z wyszczegolnieniem posilkowokolotreningowych przy chudnieciu i nabieraniu masy.
Cytat:
Napisane przez amfa333
Ja tez mam problem  bo chce zgubic "miesnie", bo mam strasznie rozbudowane uda i teraz jak schudlam to bardziej to widac niz kiedys ;p dlatego po treningu silowym o ok 21 juz nie jem nic(przed treningiem jem bialko), a potem cwicze rano aeroby na czczo. I nie wiem, czy robie dobrze czy wrecz przeciwnie ;P
|
Od czego masz te uda rozbudowane?
Nie jedzenie po cwiczeniach wieczorem + cwiczenie na czczo = katabolizm, spalanie miesni, zwolnienie metabolizmu, w efekcie - odkladanie tluszczu. Uda sa jednym z tych miejsc u kobiet, gdzie ten tluszcz jest. Tak wiec, na moj chlopski rozum - wrecz przeciwnie robisz.
|
|
|