Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię wymiana przeważnie duże rozmiary
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 21:24   #91
zabcia87stw
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
Dot.: wymiana przeważnie duże rozmiary

Nie zachowała się niestety metka ze składem materiału, ale jak dla mnie to bawełna z jakimś dodatkiem (minimalnym) prawie wcale nie rozciągliwa. Więc nie ma szans na dopasowanie... Jaki masz rozmiar stanika?
Mierzona naciągnięta ma 51cm w biuście, czyli odrobine się rozciąga

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Specjalnie ją zmierzyłam żeby porównać
Spokojnie wejdzie (ja mam w biuście 92 i jeszcze by sie z 20cm zmieściło) tylko trochę straci przez to na długości Czaisz o co chodzi?

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Zgadzam się na taką wymianę. Niestety za torbę nie widzę nic dla siebie (szkoda że nie masz mniejszych ciuszków).
Koszulę muszę jeszcze wyprać. Ale mam nadzieje, że do jutra wyschnie

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Kamizelka bardzo chętnie, ślij fote

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

oj niestety... 14 to znacznie za duzo (przy 12 zastanawiałąbym sie nad przerobka, ale ten rozmiar przy takich przerobkach to dla mnie jak szycie nowej). Ale ma sliczne guziki

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

odzywaj się jak będziesz mieć jakieś dokłądki, może wtedy coś znajdę proponuję przejście na PW

Edytowane przez zabcia87stw
Czas edycji: 2010-03-01 o 20:27
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora