Dot.: wymiana przeważnie duże rozmiary
Nie zachowała się niestety metka ze składem materiału, ale jak dla mnie to bawełna z jakimś dodatkiem (minimalnym) prawie wcale nie rozciągliwa. Więc nie ma szans na dopasowanie... Jaki masz rozmiar stanika?
Mierzona naciągnięta ma 51cm w biuście, czyli odrobine się rozciąga
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------
Specjalnie ją zmierzyłam żeby porównać
Spokojnie wejdzie (ja mam w biuście 92 i jeszcze by sie z 20cm zmieściło) tylko trochę straci przez to na długości Czaisz o co chodzi?
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
Zgadzam się na taką wymianę. Niestety za torbę nie widzę nic dla siebie (szkoda że nie masz mniejszych ciuszków).
Koszulę muszę jeszcze wyprać. Ale mam nadzieje, że do jutra wyschnie
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------
Kamizelka bardzo chętnie, ślij fote
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------
oj niestety... 14 to znacznie za duzo (przy 12 zastanawiałąbym sie nad przerobka, ale ten rozmiar przy takich przerobkach to dla mnie jak szycie nowej). Ale ma sliczne guziki
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------
odzywaj się jak będziesz mieć jakieś dokłądki, może wtedy coś znajdę proponuję przejście na PW
Czas edycji: 2010-03-01 o 20:27
|