|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kosmetyki AVON za cokolwiek!Witam! W tym wątku proponuje wam kosmetyki firmy AVON. Wszystkie kosmetyki są nowe NIEUŻYWANE bardzo często zapakowane w foliowe opakowania Ponieważ jest to mój pierwszy wątek wymiankowy, proszę was o zachowanie porządku, żebym się nie pogubiła. Ty piszesz u mnie, ja piszę u Ciebie Pozdrawiam LISTA MOICH KOSMETYKÓW: 1. Anew krem liftingujący okolice oczu (żel na górne powieki/krem pod oczy) 2x10ml 2. Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml 3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 5. Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml 7. EDT Pur Blanca Blush 50ml wymienione z pixelka 8. EDT Make Me Wonder 50ml wymienione z pixelka 9. Błyszczyk powiększający usta Natural Peck 7ml (dwie sztuki) 10. Iskrzący błyszczyk do ust Sugar Cane 6ml 11. Iskrzący błyszczyk do ust Apple Cinamon 6ml 12. Tusz "Pełnia rzęs" Midnight Blackest Black 7ml http://avonshop.co.uk/shop/larger_image_popup.asp?pr ofile_number=1066029&name =Avon%20SuperFull%20Midni ght%20Mascara 13. Sypki podkład z wygładzającymi minerałami "Idealny kolor" Shell 6g nie ma 14. Color Trend Połyskujący cień do powiek Golden Vision z aplikatorem nie ma 15. Solutions Żel myjący na dzień/noc "Moc nawilżenia" 2x100ml 16. Skin So Soft krem do rąk "Zimowa miękkość" 75 ml 17. Advance Techniques Szampon regenerujący na zimę 250ml 18. Naturals Szampon z odżywką 2w1 do każdego typu włosów Mango i Imbir 250ml 19. Antyperspiracyjny body spray ProAdventure 150ml Nie ma 20. For Men Regenerujący krem pod oczy dla mężczyzn 15ml 21. Kosmetyczka czarna z kokardą DOKŁADKA 22. EDT Petal by Cynthia Rowley http://images3.splendicity.com/files...y-Michelle.jpg Edytowane przez zabcia87stw Czas edycji: 2010-04-24 o 17:34 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki AVON za cokolwiek!
a jakie masz te kosmetyki ?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
co tam chowasz? moze u mnie cos wybierzesz?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się również zgłaszam
napisz co masz na wymianę chętnie coś przygarnę
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml
3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml 3. Sypki podkład z wygładzającymi minerałami "Idealny kolor" Shell 6g 21. Kosmetyczka czarna z kokardą cos u mnei?
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
To ja bylabym chetna na:
2. Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml 3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 5. Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml a czego szukasz? zapachu, kolorówki?
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie
? Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml Błyszczyk powiększający usta Natural Peck
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml Make Me Wonder Skin So Soft krem do rąk "Zimowa miękkość" 75 ml Tusz "Pełnia rzęs" Midnight Blackest Black 7ml |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za nr 2 i 16? masz cos jeszcze poza watkiem? wiecej nowych kosmetykow?
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml
6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml 15. Solutions Żel myjący na dzień/noc "Moc nawilżenia" 2x100ml 7. EDT Pur Blanca Blush 50ml 17. Advance Techniques Szampon regenerujący na zimę 250ml 18. Naturals Szampon z odżywką 2w1 do każdego typu włosów Mango i Imbir 250ml coś u mnie?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Anew krem liftingujący okolice oczu (żel na górne powieki/krem pod oczy) 2x10ml
3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml 9. Błyszczyk powiększający usta Natural Peck 7ml (dwie sztuki) 10. Iskrzący błyszczyk do ust Sugar Cane 6ml 13. Sypki podkład z wygładzającymi minerałami "Idealny kolor" Shell 6g znajdziesz cos w moich watkach? oczywiscie nie za wszystko
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za:
3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 9. Błyszczyk powiększający usta Natural Peck 7ml (dwie sztuki) 10. Iskrzący błyszczyk do ust Sugar Cane 6ml
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
1. Anew krem liftingujący okolice oczu (żel na górne powieki/krem pod oczy) 2x10ml 2. Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml 3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 5. Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml 9. Błyszczyk powiększający usta Natural Peck 7ml (dwie sztuki) 12. Tusz "Pełnia rzęs" Midnight Blackest Black 7ml Zapraszam do wątków )
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-02-06 o 20:01 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml
Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml Coś za to?
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() interesuje mnie: 3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
coś za peelingi, tusz i kosmetyczkę?
|
#19 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj.
coś u mnie za: Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml Zapraszam
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() podoba mi się u Ciebie wiele kosmetyków. Może coś u mnie za niektóre z nich/wszytskie? 2. Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml 3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml 7. EDT Pur Blanca Blush 50ml 8. EDT Make Me Wonder 50ml http://images.gittigidiyor.com/1444/AVON-MAKE-ME-WONDER-EDT-50ML__14442274_0.jpg 13. Sypki podkład z wygładzającymi minerałami "Idealny kolor" Shell 6g 14. Color Trend Połyskujący cień do powiek Golden Vision z aplikatorem 16. Skin So Soft krem do rąk "Zimowa miękkość" 75 ml 21. Kosmetyczka czarna z kokardą
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 5. Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml Może coś u mnie ?
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
COŚ U MNIE ZA :
5. Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml 13. Sypki podkład z wygładzającymi minerałami "Idealny kolor" Shell 6g 20. For Men Regenerujący krem pod oczy dla mężczyzn 15ml
|
#23 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś u mnie za: 3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 5. Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml ?
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie dezodorant ,kremy do rak,szampony ,krem po oczy
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363965 |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
8. EDT Make Me Wonder 50ml (oddam dużo )2. Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml 3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 5. Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml 17. Advance Techniques Szampon regenerujący na zimę 250ml i kosmetyczkę
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za 2,4,5,16??
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Roz byl uzywany, mam go z wymiany i nie dostałam aplikatora
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Niestety widac zuzycie, tylko na fotce tak wyszlo
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1265488794 ?
prosze o odpowiedz u mnie ![]() pozdrawiam
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2. Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA 75ml 3. Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml 4. Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml 5. Planet Spa - Energizująca maseczka z białą herbatą typu "peel off" 75ml 6. Planet Spa - Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką 150ml pozdrawiam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

?