Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Twister!!!!!
Wątek: Twister!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-02, 14:26   #1773
jagoda83
Rozeznanie

Dot.: Twister!!!!!

Zaczepka bardzo ci dziekuje za rady!

Wczoraj do ćwiczen dodałam twoje składy (tak miedzy nami pierwszy raz słysze takie okreslenie ) i....
dzis napierniczają mi uda! super

Staram się codziennie +/- 30 min ćwiczyć, wolę systematycznie po trochu niż pare razy w tygodniu po parę godzin. Bo tedy nie było by to dla mnie wykonalne. Robię to wieczorem, czytałam że nie ma znaczenia kiedy (są opinie że lepiej rano itd.), że lepiej wtedy gdy ma się wewnetrzną siłę i chęć. Ja z reguły po południami jestem w najlepszej formie, a wieczorem tym bardziej

Wstęp i zakonczenie robie z hula hop, w kręceniu jestem mistrzem więc dla utrudnienia dodaje sobie podczas kręcenia np. przysiady, stania w rozkroku na ugietych, tak aby posladki się napinały, lekkie podskoki itp.)

Potem kręce na twisterze przewaznie z ugietymi nogami, kąt w zaleznosci od wytrzymalosci albo wykonuje coś w stylu jazdy na nartach, gdzie lekko podskakuje pupą i biodrami, a ręce jakbym odpychała się kijkami. polecam!

W trakcie tego dodaje jeszcze pare zwykłych cwiczen np. z gumą do fitnesu tak aby urozmaicic swoj ruch i sie nie znudzić, albo zeby "odpoczac" od krecenia Teraz w to miejsce wstawiam SKŁADY bo super dodatkowo pobudzają uda

P.S mój cel to ujędrnienie skory i wzmocnienie miesni, bo schudło mi się ostatnio z ok. 14 kg

Edytowane przez jagoda83
Czas edycji: 2010-03-02 o 14:30
jagoda83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując