![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Końcówki kolekcji - sklepy w Trójmieście
Watek o sklepach w Trójmieście, które sprzedają końcówki ubrań z firm duńskich, niemieckich, angielskich itp.
![]() Urzekły mnie ubrania takich firm jak B. Young, Ichi, Green House, Evie, Lipo Lipo, Friendtex, Ofelia, Repeat itp ![]() Zamieszczajcie przede wszystkim takie informacje jak adres, nazwy firm jakie tam sprzedają, ceny, nowe czy używane, w jakich rozmiarach.. Wszystko co rzuciło Wam się w oczy ![]() ![]() Ja polecam: Gdynia Orłowo, Plac Górnośląski, Sklep "Po Schodkach" mieści się pod Apteką, w okolicach rynku (ubrania tylko NOWE) nie mylić z mięsnym o tej nazwie ![]() Mają przede wszystkim firmy Friendtex, Ichi, Green House, Ofelia, Lipo Lipo, rozmiary różne, czasem pojedyncze, jest nawet wieszak z rozmiarami powyżej 50 ceny: 40 zł - 50 zł za np. tunikę czy spódnicę, zdarzają się promocje i wtedy można nawet za 25-30 zł coś fajnego kupić. a żeby nabyć coś powyżej 60-70 zł za sztukę graniczy z cudem ![]() Bardzo miła obsługa, małżeństwo które jest bardzo sympatyczne i zawsze służy pomocą ![]()
Lista fajnych sklepów w Trójmieście ![]() Edytowane przez jagoda83 Czas edycji: 2009-06-14 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Końcówki kolekcji - sklepy w Trójmieście
Sklepy inne.. Znacie wyjątkowy sklep? Urzekł was asortyment? Piszcie!
![]() Sklep PEPCO na Witominie w C.H. Witawa (oraz Wejherowo i inne miasta) Przystępna odzieżówka, można trafić na coś fajnego. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290836 http://www.pepco.pl/ Sklep indyjsko-etniczny Lokaah ![]() Mają tam szarawary, etniczne tuniki, chusty, opaski, paski i wiele gadżetów które można na siebie założyć: biżuteria, breloczki, torebki itp.. http://www.lokaah.pl/
Lista fajnych sklepów w Trójmieście ![]() Edytowane przez jagoda83 Czas edycji: 2009-06-14 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a do tego sklepu Lokaah ciężko trafić? Drogo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ceny podobne, czasem tańsze niż na stronie internetowej. Trafić bardzo łatwo, sklep znajduje się na głównej ulicy w centrum. Kogo nie zapytasz to Cię pokieruje. Wystarczy wysiadając z skmki iść prosto 10 lutego, miniesz CH Kwiatkowki i Batorego i dojdziesz do skrzyżowania właśnie z ulicą Świętojańską.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Tak zgadza się ceny internetowe w Lokaah są zawyżone. Zależy od rzeczy, tańsze produkty różnica 2-3 zł a droższych nawet 15 zł
![]() ![]() Mozna też spróbowac dojść od skm Gdynia Wzgórze, przejsc przez dwupasmówkę i kierować się na Urzad Miasta który jest na Świętojańskiej i iść w dół niej, gdzieś chyba w polowie drogi jest (po stronie Empiku, z lewej idąc od Urzędu)
Lista fajnych sklepów w Trójmieście ![]() Edytowane przez jagoda83 Czas edycji: 2009-06-15 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O tak, Lokaah jest bardzo fajny
![]() ![]() Jesli chodzi o koncowki kolekcji to tez polecam sklep w Witawie, mozna tam znalezc Vile, B. young i te inne, rozmiarowka normalna, ceny srednio przystepne ale sa fajne rzeczy czasami ![]() Oprocz tego sklep na Abrahama (chyba?) w Gdyni, nie kojarze jak sie nazywa, tez niby koncowki kolekcji, ale ja tam na to mowie ekskluzywny lump ![]() Oprocz tego jeszcze na Starowiejskiej jest sklep, gdzie sprzedaja rzeczy Atmosphere, ceny tragiczne, ale jak sie cos wypatrzy to mozna poszukac na allegro ![]() Edytowane przez Papiszynka Czas edycji: 2009-06-15 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Oj tak w Witawie to ceny aż mnie odstraszają
![]() Na Świetojańskiej też są dwa sklepy z końcówkami ale nie rozumiem dlaczego tam ceny nawet 100zł przekraczają.. rozumiem zeby to bylo versace itp.. no ale chyba nie hahahaaa Również w Orłowie bliżej szkoły podstawowej (na rogu) są końcówki, ale ceny.... eh.. Dlatego szukam dalej, bo skoro to koncówki zagranicznych sklepow to powinny byc u nas sprzedawane nie drogo, przynajmniej nie przekraczając 50 zł (no chyba że to marka jakiegos projektanta to logiczne) więc to zdzierstwo, jeżeli sprzedają w takich samych a nawet drozszych cenach niż u nas w tradycyjnych shopach......
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej wiecie może co z Terranovą Outlet na Świętej się dzieje? Niby był jakiś remont, miało być w sobotę ponowne otwarcie, ale w środku nadal puste ściany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
wczoraj przechodziłam i z daleka widziałam jak pani myła szyby ;-) mysle ze na dniach albo juz! bedzie otwarte..
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
a cóż to za Terranova outlet? są tam rzeczy tylko z Terranovy? i czynne czy nie?
![]() a ja dziś na pewno odwiedzę sklep Lokaah ale w Gdańsku gł., bo widziałam, że otworzyli tam sklep ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Terranova outlet w Gdyni ma tylko rzeczy z terranovy, ale za to jest to bardzo duży sklep (dwie kondygnacje), a ceny naprawdę niskie, np. topy zaczynają się już od 1 zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
terranova outlet czynna jak najbardziej
wydaje mi sie ze w sklepie Lokaah jest troche taniej niz w sklepie internetowym, nie wiem jak to sie ma do drozszych rzeczy, ale patrzac na naszyjniki to kilka złotówek jest roznicy... bylam tam wczoraj sa przeceny toreb z materialu, wisialy jakies tuniki, szarawary widzialam latem, teraz nie zwrocilam uwagi, ale moze cos znajdziesz. kupilam dwa breloczki po 3 zł za sztuke, wiszace z 2 duzych kamieni i mniejszych paru.. zdejme kolka i zrobie zaczepy do uszu, bede nosic jako kolczyki ![]()
Lista fajnych sklepów w Trójmieście ![]() Edytowane przez jagoda83 Czas edycji: 2009-11-03 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ogólnie od razu pokochałam ten sklep... szkoda, że mam kawałek do niego, bo z Sopotu jeżdżę... a ta terranova brzmi ciekawie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
do lakaah w gdyni bedziesz miala blizej niz do gdanska, wysiadz na wzgorzu i przejdz sie swietojanska od urzedu w dol ;-) chyba w polowie (lub blizej) bedzie lokaah po lewej, a po drugiej stronie po prawej terranova outlet, po prawej tez (nie wiem dokladnie na jakiej wysokosci) bedzie moodo www.moodo.pl, z outletu polecam sklep ktory jest widoczny od strony władyslawa IV, (tam gdzie kidys bylo stare wyjscie z nieistniejacego juz kina gdynskiego" nie pamietam nazwy, skleroza... obok jest pijalnia soków
![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Sklep jest na Starówce na ul.Pańskiej na samym rogu (bliżej podwala staromiejskiego), na przeciwko hali targowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
zdaje się że zwijają interes? Przynajmniej w Gdyni jest likwidacja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
No właśnie, jak z tym Lokaah w Gdyni? Remont, koniec interesu? A w Gdańsku nadal jets ten sklep? Wole kupić w sklepie stacjonarnym bo tanie, bo można zobaczyć na żywo kolorki i szwy, a przez neta to tak lipa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
nie przechodziłam tam ostatnio, ale z tego co sie orientuje chyba robili czystki i likwidacje.. (a co z gdanskim nie wiem, nie byłam i nawet nie wiem gdzie jest
![]()
Lista fajnych sklepów w Trójmieście ![]() Edytowane przez jagoda83 Czas edycji: 2010-05-31 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Z tego co mi wiadomo to na takiej króciutkiej ulicy na starówce, czyli na ul. PAŃSKIEJ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
gdański działa gdzie działał i gdyński znów otwarty, jakiś remont robili, czy coś w tym stylu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
ojej, to dojazd do centrum Gdyni taniej mnie wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Byłam dziś w Lokaah w Gdyni. Remont wyszedł im na dobre - o wiele przyjemniej mi się tam teraz buszuje. Asortymentu jakby więcej. I oczywiście promocje ze względu na ponowne otwarcie
![]() Upatrzyłam sobie szarawary i może je do końca czerwca kupię (cena na stronie to jakieś 50 zł + koszty wysyłki, w sklepie 22 ![]() ![]() Nie wiem tylko czy 100% bawełny to dobry pomysł? Niby w Maroko bawełna to zbyt gruby materiał na ich upały, ale myślę, że tutaj może 30 stopniowe upały nie są takie złe na ubrania z bawełny? Z dodatków do pokoju upatrzyłam sobie piękne wieszaczki z ceramicznym motywem na moje wisiorki itp. (raczej nie ma ich na stronie) oraz to małe, przydatne cudo : http://www.lokaah.pl/shop,show,1338 ![]() to nadzieja dla mojego często brudnego od popiołu parapetu. ;] Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-06-02 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
oo dzieki za cynk
![]() a skrzyneczka na kadzidelka.... pomysłowa ![]() a ja serdecznie was zapraszam do sklepiku z pierwszego posta ![]() dzisiaj byłam, jest nowa dostawa..... tylko ze rozmiary bardziej dla noszących 42 i wiecej, bo dunskie rozmairowki sa inne, np 38 to dla mnie jest jak 40/42 ![]() obecnie na sklepie green hause i friendtex a ubranka dobre jakosciowo i cenowo.....
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Szwendałam się dzisiaj po Gdańsku i odkryłam świetny lumpex na Morenie - Fuks , pozatym na Chełmie Wzorcowania i KOntekst na Pawilonach . W Sopocie polecam świetny butik- komis z ciuchami na Monciaku zaraz niedaleko McDonaldsa.
Do gdyni raczej do tej pory się nie udawałam na zakupy , a za miesiac sie przeprowadzam na Dąbrowę - może wiecie coś o fajnyc sklepach w pobliżu ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie na morenie ten Fuks jest?
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- W ogóle co z Lokaah? W gdyni wielki afisz o zamykanym interesie a dziwne bo co u nich jestem to same tłumy. Może w to był taki chwyt marketingowy na okres przedświąteczny? W Gdańsku wciąż działa sklepik? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Sklep z nowymi ubraniami firm Zara, MEXX, Stradivarius i inne ( Nike, Puma, nie pamiętam za dobrze, bo byłam tam tylko raz ogólnie dużo różnych firm) na ulicy Abrahama w Gdyni Głównej ( za cenrum handlowym Batoory pierwsza uliczka w prawo, po przeciwnej stronie Green Waya) Całkiem fajne ciuchiii
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.